Το θέατρο Howard στην Ουάσιγκτον

Ένα αναπαλαιωμένο ιστορικό ορόσημο και χώρος διασκέδασης

Το θέατρο Howard, το ιστορικό θέατρο στην Ουάσιγκτον που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του Duke Ellington, της Ella Fitzgerald, του Marvin Gaye και της Supremes, άνοιξε εκ νέου τον Απρίλιο του 2012 μετά από μια ανακαίνιση αξίας 29 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ανακαινισμένο θέατρο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο ακουστικό σύστημα και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ζωντανής ψυχαγωγίας. Η νέα διαμόρφωση, με μαύρους τοίχους από ξύλο καρυδιάς, δρύινα πατώματα και βραχόλιες από γρανίτη της Βραζιλίας σε κάθε επίπεδο, διαθέτει οθόνες οθόνης 10 ποδιών και δυνατότητες εγγραφής που επιτρέπουν στο The Howard να διατηρήσει την οικεία αίσθηση του πρώην χώρου.

Το κτίριο συνδυάζει στοιχεία της Beaux Arts, της Ιταλικής Αναγέννησης και του νεοκλασικού σχεδιασμού. Το μπαλκονισμένο εσωτερικό είναι χτισμένο με ευελιξία, που περιλαμβάνει καθίσματα στυλ club-style για περίπου 650, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα ώστε να μπορούν να στέκονται στο δωμάτιο για 1.100.

Το Theatre Howard λειτουργεί από το Blue Note Entertainment Group, ιδιοκτήτες και χειριστές συλλόγων και θεάτρων σε όλο τον κόσμο που περιλαμβάνουν το Blue Note Jazz Club, το BB King Blues Club και το The Highline Ballroom στη Νέα Υόρκη.

Τοποθεσία
620 T Street NW
Ουάσιγκτον

Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό είναι το Shaw / Howard U. Το The Howard Theatre βρίσκεται στη συνοικία Shaw / U Street που ήταν κάποτε "Black Broadway" του έθνους και έδωσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αφρικανικών αμερικανικών κοινωνικών συλλόγων, θρησκευτικών οργανώσεων, θεάτρων και τζαζ κλαμπ .

Εισιτήρια
Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο box office μέσω του Ticketmaster.com ή τηλεφωνικά στο (800) 653-8000.



Καθίσματα για όλες τις εμφανίσεις έρχονται πρώτα, καθισμένοι πρώτα.
Διατίθενται κάρτες προπληρωμένου πάρκινγκ.

Δείπνο στο θέατρο Howard
Ένα πλήρες μενού για φαγητό διαθέτει αμερικανική κουζίνα με κλασικές ψυχικές επιρροές. Η πόρτα ανοίγει δύο ώρες πριν από όλες τις καθισμένες εμφανίσεις, με βάση έδρες πρώτης έδρας. Για παραστάσεις μόνο για διαμονή σε δωμάτιο, θα προσφέρεται ένα βελτιωμένο μενού.

Κάθε Κυριακή, η Harlem Gospel Choir εκτελεί κατά τη διάρκεια του Ευαγγελικού Brunch, έναν μπουφέ με νότιο στιλ που περιλαμβάνει ψωμί καλαμποκιού, γαρίδες και αλεύρι, χόρτα και άλλα. Τα εισιτήρια είναι 35 δολάρια εκ των προτέρων και 45 δολάρια στην πόρτα. Ειδικά καταλύματα μπορούν να γίνουν για μεγάλα κόμματα 10 ή περισσότερα. Οι πόρτες ανοίγουν το μεσημέρι και η συναυλία αρχίζει στις 1:30 μ.μ.

Ιστορία του Θέατρο Χάουαρντ

Το Θέατρο Χάουαρντ χτίστηκε αρχικά από τον αρχιτέκτονα J. Edward Storck για την Εθνική Εταιρεία Ψυχαγωγίας και άνοιξε στις 22 Αυγούστου 1910. Παρουσιάστηκε το θέατρο live, το θέατρο και το θέατρο και φιλοξένησε δύο εταιρίες, τους Lafayette Players και το Howard University Παίκτες.

Μετά το συντριβή της χρηματιστηριακής αγοράς του 1929, το κτίριο μετατράπηκε για λίγο σε εκκλησία έως ότου ο Shep Allen, διευθυντής θεάτρου από το Atlantic City, άνοιξε ξανά τον αρχικό του σκοπό το 1931. Ο Allen, που προσλήφθηκε στο γηγενή Ουάσιγκτον Duke Ellington για να παίξει την πρώτη νύχτα του θεάτρου , έφεραν στο θέατρο εθνική προσοχή με την εισαγωγή ερασιτεχνικών νυχτερινών διαγωνισμών (των οποίων νωρίς οι νικητές συμπεριέλαβαν την Ella Fitzgerald και τον Billy Eckstine) και τους εθνικούς καλλιτέχνες όπως Pearl Bailey, Dinah Ουάσιγκτον, Σάμι Ντέιβις, Jr, Lena Horne, Lionel Hampton, Aretha Franklin, James Brown, Smokey Robinson και τα θαύματα, Dizzy Gillespie και The Supremes, που έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στο Howard.

Οι ομιλητές για τη χάρη της σκηνής συμπεριέλαβαν τον Booker T. Washington και το Sydney Poitier, καθώς και κωμικούς όπως Redd Foxx και Moms Mabley. Οι μπάλες και οι γκαλά του θεάτρου προσέλκυσαν τον Πρόεδρο και την κ. Roosevelt, τον Abbott και τον Costello, τον Ceasar Romero και τον Danny Kaye. Καθώς η δεκαετία του 1950 ξεκίνησε μια νέα μουσική εποχή, το θέατρο έγινε ένας κορυφαίος χώρος για καλλιτέχνες ροκ και μπλουζ καθώς και ένα σπίτι για μεγάλες τζαζ μπάντες.

Όταν το έθνος ήταν βαθιά διχασμένο από τον διαχωρισμό, το Θέατρο Χάουαρντ παρείχε ένα μέρος όπου οι έγχρωμοι φραγμοί θολήκαν και η μουσική ενοποιήθηκε. Το θέατρο τοποθετήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων το 1974. Ενώ το θέατρο Howard ενέπνευσε την αλλαγή, αισθάνθηκε την επίδραση ενός έθνους σε ροή μετά τις ταραχές του 1968. Τελικά, η υποβάθμιση της γειτονιάς ανάγκασε το θέατρο να κλείσει το 1980.

Το 2000, το Θέατρο Χάουαρντ χαρακτηρίστηκε Αμερικανικός Θησαυρός στο πλαίσιο του προγράμματος "Save America's Treasures". Το 2006, δημιουργήθηκε το Howard Theatre Restoration για την άντληση κεφαλαίων για την αποκατάσταση και την κατασκευή του Κέντρου Πολιτισμού και Εκπαίδευσης του Theatre Howard, το οποίο θα φιλοξενήσει ένα μουσείο, αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη ακρόασης, στούντιο ηχογραφήσεων και γραφεία.

Αναμορφωμένα χαρακτηριστικά θεάτρου

Σχετικά με την ομάδα αναδιαμόρφωσης

Η Marshall Moya Design ήταν επιφορτισμένη με το σχεδιασμό της εσωτερικής αρχιτεκτονικής. Η Marshall Moya Design είναι μια εξαιρετικά θεωρημένη αρχιτεκτονική, σχεδίαση προϊόντων, γραφιστική, αστική σχεδίαση και εταιρία εσωτερικού σχεδιασμού που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, DC. Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού για ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων προγραμματιστών, θεσμικών οργανισμών, κυβερνητικών οργανισμών, μη κερδοσκοπικών οργανισμών, εμπορικών επιχειρήσεων και ιδιωτικών πελατών.

Η Martinez και η Johnson Architecture ήταν υπεύθυνη για την εξωτερική πρόσοψη και την πλάτη του χώρου της κατοικίας. Η Martinez και η Johnson είναι βραβευμένη αρχιτεκτονική και σχεδιαστική εταιρεία που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, DC. Η εταιρεία έχει αναπτύξει έργα για ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων των μη κερδοσκοπικών ενώσεων, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των μεγαλύτερων φορέων προώθησης και παρουσιαστών της ζωντανής ψυχαγωγίας.

Ιστοσελίδα: thehowardtheatre.com

Δείτε έναν οδηγό για εστιατόρια στο δρόμο U Street