Πτώση για το φεστιβάλ Fairfax 2017

Γιορτάστε την Εποχή με όλη την οικογένεια στο Fairfax, VA

Η πτώση για το Φεστιβάλ Fairfax είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ πτώσης της Βόρειας Βιρτζίνιας που περιλαμβάνει περισσότερες από 100 διαδραστικές δραστηριότητες και εκθέματα που προσφέρουν διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Ειδικά προγράμματα επικεντρώνονται στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό και την καταλληλότητα, το περιβάλλον, τη δημόσια ασφάλεια και την προσωπική υγεία. Η πτώση για το Fairfax χρηματοδοτείται από το Celebrate Fairfax και πραγματοποιείται ετησίως το πρώτο Σάββατο και Κυριακή του Οκτωβρίου. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν βόλτα με τρένο, παιδικό τοίχο αναρρίχησης, μπάλες από κολοκύθα, βόλτες με καρναβάλι, hayrides, ζωολογικός κήπος, σκιάχτρο, φουσκωτά και δεκάδες παιδικές παραστάσεις.

Μια ντουζίνα τοπικές ομάδες επιδόσεων θα προσφέρει ζωντανή μουσική ψυχαγωγία. Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ποτών προς πώληση.

Ημερομηνία και ώρες: 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2017, 10 π.μ. - 5 μ.μ. Κρατημένη βροχή ή λάμψη.

Τοποθεσία
Κρατικό Κέντρο County Fairfax, 12000 Government Center Parkway, Fairfax, Βιρτζίνια

Οδηγίες από I-66: Πάρτε το Exit 55B στην Fairfax County Parkway (Route 7100) North. Στρίψτε δεξιά στην Fair Lakes Parkway. Στρίψτε δεξιά στο δεύτερο φως στο West Ox Road. Στρίψτε αριστερά στο πρώτο φως στο Post Forest Drive. Το κυβερνητικό κέντρο είναι ευθεία μπροστά. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στις παρτίδες μπροστά από το κυβερνητικό κέντρο και στο χώρο στάθμευσης μεταξύ των κτιρίων Pennino και Herrity, απέναντι από το δρόμο.

Βόλτες και παιδικά αξιοθέατα

Περισσότερες από δώδεκα βόλτες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 10 ετών. Τα ατομικά εισιτήρια πωλούνται στο χώρο του ξενοδοχείου για $ 1. Οι βόλτες θα κοστίζουν 2-5 εισιτήρια το καθένα.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα Super Pass ή ένα Super Pass πέρα ​​από το Σαββατοκύριακο, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε απεριόριστα όλα τα αξιοθέατα του KidWay MidWay, το φεγγάρι και το Trackless Train Ride. Αυτά τα περάσματα είναι φθηνότερα αν τα αγοράσετε εκ των προτέρων online.

Ζώνη υγιούς παιχνιδιού

Η Inova, η μη κερδοσκοπική οργάνωση υγείας που εδρεύει στο Falls Church της Βιρτζίνια, χορηγεί μια Ζώνη Υγιεινών Παιχνιδιών για να ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν για την υγεία.

Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν ένα Future Doctor Photo Booth όπου τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν το παλτό ενός γιατρού και να τραβήξουν μια φωτογραφία στον θάλαμο φωτογραφιών. Οικογένεια Zumba, ένα χορευτικό πάρτι υψηλής ενέργειας με φιλικές προς το παιδί ρουτίνες και ένα Food Group Toss, μια τσάντα φασολιών, που κάνει τη μάθηση για τις ομάδες τροφίμων διασκεδαστική.

Ιστοσελίδα : www.fallforfairfax.com

Fairfax είναι μια ανεξάρτητη πόλη στη Βόρεια Βιρτζίνια που βρίσκεται περίπου 16 μίλια νότια της Ουάσιγκτον DC. Τον Μάιο του 2009, το City of Fairfax βαθμολογήθηκε ως Νο 3 στο "Top 25 Places to Live Well" του περιοδικού Forbes. Η περιοχή είναι γνωστή για το ισχυρό δημόσιο σχολικό σύστημα, το υψηλό μέσο μισθό και τις οικογενειακές ανέσεις.

Η σεζόν πτώσης είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να απολαύσετε το ύπαιθρο στη Βόρεια Βιρτζίνια. Οι οικογένειες απολαμβάνουν μια ποικιλία από φεστιβάλ με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως τα πάντα, από τις αγροτικές δραστηριότητες έως τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις για τέχνες και χειροτεχνίες. Δείτε έναν οδηγό για τα καλύτερα φεστιβάλ 10 πτώσεων στη Βόρεια Βιρτζίνια.