Μέσα στην Ατλάντα: Ο Byron αδελφοί των Stout Brothers

Ο Διευθυντής Stout Brothers, Byron Fullmer, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Byron Fullmer, διευθυντή στο The Stout Brothers, μια υπέροχη τοπική αγορά μπίρας που προσφέρει στους καλλιεργητές βιοτεχνικής μπύρας τις μάζες τόσο τοπικές όσο και περιφερειακές, μαζί με νόστιμα τοπικά δαγκώματα από το 2012. Ο Fullmer, ο οποίος διαχειρίζεται την αγορά στο Inman Park και βοήθησε να ανοίξει το εστιατόριο τους, The Nest Kennesaw, είναι ένας εραστής όλων των πραγμάτων hoppy όταν πρόκειται για μπύρα.

Θα τον βρείτε πίσω από το πάγκο απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την επόμενη καλύτερη μπύρα και το τέλειο ζευγάρωμα τροφίμων. Σήμερα παίρνουμε μια περιοδεία του The Big Peach με επικεφαλής τον Fullmer τον εαυτό του.

Ζω ... "Σμύρνη. Αγόρασα ένα σπίτι με την όμορφη γυναίκα μου Sara πριν από περίπου 10 χρόνια. Είναι το πρώτο μας σπίτι, έτσι η Σμύρνη ήταν ελκυστική για πολλούς λόγους. Είχαμε ζήσει στην περιοχή εδώ και αρκετά χρόνια, κάναμε μερικούς εξαιρετικούς φίλους και πραγματικά άρεσε τα μπαρ και τα εστιατόρια της γειτονιάς. Εκείνη την εποχή ήμουν ένας αλκοολούχος ποτό, οπότε η Σμύρνη ήταν μια ωραία κεντρική τοποθεσία. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "Είμαστε πολύ περισσότερο από το τηγανισμένο κοτόπουλο και το γλυκό τσάι (όχι ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό). Η Ατλάντα είναι γεμάτη σπουδαίους ανθρώπους και παρά το μεγάλο μέγεθος της, είναι στην πραγματικότητα μια πολύ κοντινή, συνδεδεμένη πόλη. Η κουλτούρα των τροφίμων, της μπύρας και των κοκτέιλ είναι απολύτως εκπληκτική αυτή τη στιγμή. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "Η πίσω αυλή μου, πίνοντας μερικές μπύρες. Είμαι στη βιομηχανία υπηρεσιών συνήθως έξι ημέρες την εβδομάδα, οπότε ένας μικρός χρόνος σπηλαίου είναι τέλειος για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες μου ".

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... "Το BoccaLupo είναι το απόλυτα αγαπημένο μου φαγητό στον κόσμο. Ζω στη Σμύρνη, αλλά δουλεύω στο Inman. Λατρεύω τα μπιφτέκια από τον Albert στο Inman Park. Μεγάλες μπύρες και πλευρές, αλλά ο μπιφτέκι δεν παίρνει καθίσματα πίσω σε κανέναν. Στη Σμύρνη, το Muss & Turner's είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα σημεία της πόλης.

Μας αρέσει το brunch εδώ, και το συνημμένο speakeasy, Eleanor. "

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Μπύρα - πληρώνει τους λογαριασμούς και είναι νόστιμο - στο Meehan στο Vinings για το αίθριο. Μόλις είμαι γεμάτος, είναι είτε βότκα είτε ουίσκι. Vodka soda είναι πάντα γύρω, καθώς είναι εύκολο και ελαφρύ. Το αγαπημένο μου ποτό θα ήταν ένα Μανχάταν. Περάστε το μπαρ κεράσι παρακαλώ. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα μέσα ... "Το St. Regis. Πίνω μόνο στα τοπικά ξενοδοχεία, οπότε θα έπρεπε να πω ότι οι άνθρωποι βλέπουν ότι υπάρχει ένα αγαπημένο χόμπι. "

Όταν παίζω τον Τουριστικό, πηγαίνω στο ... "Το γκαράζ του μπαμπά είναι πάντα μια έκρηξη, και θα δουν εμφανίσεις στο The Variety Playhouse και The Tabernacle είναι must-dos. Η απόδραση της εβδομάδας στο βουνό Kennesaw είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να επαναφορτίσετε ".

Πάω τον ιδρώτα μου ... "LA Fitness στη Σμύρνη. Μισώ treadmills, έτσι παίρνοντας κάποιο μπάσκετ για να χάσουν κάποια βάρος μπύρα συμβαίνει πάντα. Όταν μπορούμε να ξεφύγουμε, η γυναίκα και μου αρέσει η πεζοπορία στα βουνά της Βόρειας Γεωργίας. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου στο ... "Sam Ash και Atlanta Pro Κρουστά για ντραμς τυμπανιστές."