Αμερικανικό σχέδιο: Τι σημαίνει για ξενοδοχεία, Resort και επισκέπτες κρουαζιέρας

Μάθετε εάν το αμερικανικό σχέδιο περιλαμβάνει φαγητό σε ένα ξενοδοχείο

Το αμερικανικό σχέδιο, μερικές φορές ως συντομογραφία AP, σημαίνει ότι η νυχτερινή τιμή που αναφέρεται σε ένα ξενοδοχείο ή ένα θέρετρο περιλαμβάνει τρία γεύματα την ημέρα, δηλαδή πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Στο αμερικανικό σχέδιο, τα γεύματα παρέχονται από την κουζίνα της εγκατάστασης και σερβίρονται στο χώρο, συνήθως στην τραπεζαρία.

Ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν στους επισκέπτες την επιλογή να είναι στο αμερικανικό σχέδιο ή να πληρώνουν à la carte για τα τρόφιμα που καταναλώνονται στην εγκατάσταση τους.

Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν ένα ξενοδοχείο σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία όπου υπάρχουν λίγα εστιατόρια - ή καθόλου - συνιστάται να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ένα αμερικανικό σχέδιο.

Τα κρουαζιερόπλοια είναι ένας τόπος που μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην κατοχή ενός αμερικανικού σχεδίου, αφού δεν μπορείτε ακριβώς να κάνετε μια βόλτα γύρω από τη γωνία, αν δεν σας αρέσει ο ναύλος. Τα γεύματα στο μπουφέ και την κύρια τραπεζαρία περιλαμβάνονται στην τιμή της κρουαζιέρας. Ωστόσο, αρκετές εταιρείες κρουαζιέρας έχουν βρει έναν τρόπο να αναγκάσουν τους επιβάτες να ξοδέψουν περισσότερα, τρώγοντας σε χώρους εστίασης ειδικότητας που χρεώνουν ένα τέλος. Αυτά περιλαμβάνουν το μέτριο εστιατόριο σούσι με το Ύμνο των Θάλασσών, το εφευρετικό εστιατόριο Qsine στις επιβατικές κρουαζιέρες Celebrity και τα κομψά σχάρες Pinnacle στα πλοία Holland America.

Θυμήσου:

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αμερικανικού σχεδίου;

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του αμερικανικού σχεδίου;

Άλλα Ξενοδοχειακά Σχέδια Δείπνο