Αποφάσεις για να κάνετε πριν ξεκινήσετε ένα κρεβάτι και πρωινό

Μέρος μιας σειράς φύλλων εργασίας για τους φιλοξενούμενους νηπιαγωγούς κρεβατιών και πρωινού

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ένα κρεβάτι και πρωινό πρέπει να απολαύσουν τους καλεσμένους τους. Δεν είναι ασυνήθιστο να σχηματίζονται διαρκείς φιλίες μεταξύ οικοδεσποτών και φιλοξενουμένων, και αυτός ο τύπος επισκέπτη συνήθως γίνεται συχνός επαναλαμβανόμενος επισκέπτης και χρησιμεύει ως σημαντική πηγή παραπομπών για άλλους επισκέπτες.

Οι άνθρωποι που μένουν στο bed and breakfasts δεν είναι συνηθισμένοι ταξιδιώτες. Ψάχνουν για ποιοτική διαμονή και εξυπηρέτηση, καθώς και τη μοναδικότητα κάθε B & B και κάθε πανδοχείο.

Οι επισκέπτες του B & B γενικά δεν ψάχνουν για μια συμφωνία. Στην πραγματικότητα, είναι συχνά πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για κάτι διαφορετικό και απλό. (Κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι εκπτώσεις δεν είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος μάρκετινγκ διανυκτέρευσης).

Καθώς σκοπεύετε να ξεκινήσετε το κρεβάτι και το πρωινό σας, θα χρειαστεί να λάβετε κάποιες αποφάσεις προκειμένου η εμπειρία να είναι τόσο κερδοφόρα για εσάς όσο και ευχάριστη για τους καλεσμένους σας. Μην παίρνετε αυτές τις αποφάσεις ελαφρά. Η φροντίδα αυτών των αντικειμένων πριν από την εμφάνιση μιας κατάστασης μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, ανησυχία και θλίψη μακροπρόθεσμα.

Δωμάτια / Κρεβάτια

Προσπαθήστε να δείτε το σπίτι σας αντικειμενικά.

Πριν ανοίξετε το σπίτι σας στους φιλοξενούμενους, δοκιμάστε να περάσετε μια νύχτα σε κάθε δωμάτιο σαν να ήσασταν επισκέπτης. Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, κάποιος συχνά αποκτά ανοσία στους θορύβους του δρόμου ή το λαμπρό φωτισμό ασφαλείας στην πίσω αυλή.

Ίσως οι ωρολογιακές χτυπήματα του ρολογιού παλαιού παππού στο διάδρομο θα κρατήσουν κάποιους επισκέπτες αφυπνισμένους το βράδυ.

Έχετε την ιδέα. Όλα αυτά μπορούν να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ ενός ικανοποιημένου και του δυσαρεστημένου επισκέπτη.

Κοινή χρήση μπανιέρας

Η συγκεκριμένη τάση στα B & B είναι να προσφέρει ένα ιδιωτικό λουτρό, συνήθως με ιδιωτικό μπάνιο, με κάθε δωμάτιο. ("En suite" σημαίνει ότι το ιδιωτικό λουτρό βρίσκεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε ένας επισκέπτης να μην χρειάζεται να περπατήσει μέσα από κοινόχρηστο χώρο για να φτάσει στο μπάνιο. Μερικά ιδιωτικά λουτρά βρίσκονται έξω από το δωμάτιο ή τη σουίτα του επισκέπτη).

Πολλοί επισκέπτες προσδοκούν τώρα ιδιωτικά λουτρά, αλλά μπορεί να μην είστε σε θέση να προσφέρετε ιδιωτικό λουτρό για κάθε δωμάτιο. Σε πολλές περιπτώσεις, ένας φιλοξενούμενος δεν θα αντιταχθεί σε αυτό, εφόσον έχετε κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την κοινή χρήση του μπάνιου. Αλλά θυμηθείτε ότι αν τελειώσετε μοιράζοντας ένα μπάνιο με τους ξένους, θα χάσετε κάποια ιδιωτικότητα στο σπίτι σας και ίσως χρειαστεί να περιμένετε στη γραμμή κάποια στιγμή. Η καλύτερη λύση είναι, τουλάχιστον, να βεβαιωθείτε ότι ο ξενοδόχος, η οικογένεια και το προσωπικό έχουν ιδιωτικό μπάνιο που δεν χρησιμοποιείται από κανέναν επισκέπτη.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί για να βεβαιωθείτε ότι τα μπάνια είναι καθαρά καθαρά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή ενός επισκέπτη.

Ένα μικρό καλάθι προμηθειών καθαρισμού σε μια βολική τοποθεσία μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να διατηρήσουν το μπάνιο σε καλή κατάσταση για τους άλλους. Φυσικά, φροντίστε να συμπεριλάβετε άφθονο χαρτί υγείας σε κάθε μπάνιο. Εάν έχετε ένα ή περισσότερα κοινόχρηστα λουτρά, ένα "έξυπνο" σημάδι μπορεί να κρεμαστεί στο μπάνιο ως μια υπενθύμιση για να σταματήσει. Διατηρείτε οποιοδήποτε υλικό ανάγνωσης σε άλλους χώρους.

Ασφάλεια και κλειδιά

Πώς θα αντιμετωπίσετε την ασφάλεια στο κρεβάτι και το πρωινό σας; Πολλοί οικοδεσπότες παρέχουν στους επισκέπτες ένα κλειδί χωρίς κόστος. Άλλοι χρεώνουν μια επιστρεπτέα "βασική χρέωση" έως και $ 10 (επιστρέφεται όταν ο επισκέπτης επιστρέφει το κλειδί).

Για την ασφάλειά σας, μπορείτε να δώσετε στους επισκέπτες ένα κλειδί για το δωμάτιό τους και μια κανονική κλειδαριά μπροστινής πόρτας, αλλά όχι στην κλειδαριά ασφαλείας. Άλλοι οικοδεσπότες δίνουν στους καλεσμένους ένα κλειδί στο δωμάτιό τους και στη συνέχεια καθορίζουν συγκεκριμένες ώρες που η μπροστινή πόρτα παραμένει ανοιχτή.

Πολλοί πανδοχεία παρέχουν ένα συνδυασμό lockbox για να προσφέρουν στους επισκέπτες πρόσβαση στο πανδοχείο μετά από ώρες.

Κάνετε τις αποφάσεις προσεκτικά

Ένα bed and breakfast παρέχει παραδοσιακά ένα άνετο κατάλυμα νύχτας και ένα καλό πρωινό σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Οι επισκέπτες επιλέγουν αυτό το είδος διαμονής, επειδή απολαμβάνουν την προσωπική επαφή που δίνει ένας ξενώνας για πρωινό στους επισκέπτες.

Η φιλοξενία ενός B & B συχνά φέρνει πολλές νέες φιλίες και επισκέπτες που θα επιστρέψουν ξανά και ξανά. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, ρίξτε μια μακρά σκληρή ματιά στον εαυτό σας και τον τρόπο ζωής σας. Η φροντίδα μπορεί να φαίνεται σαν μια λαμπερή και ενδιαφέρουσα ευκαιρία, αλλά είναι επίσης μια διαδικασία που απαιτεί πολλές ώρες και πολλή σκληρή δουλειά.

Αυτή η σειρά των φύλλων εργασίας και των πληροφοριών γράφτηκε αρχικά από την Eleanor Ames, πιστοποιημένη επαγγελματική επιστήμη των καταναλωτών των καταναλωτών και μέλος της σχολής στο Ohio State University για 28 χρόνια. Με τον σύζυγό της, έτρεξε στο Bluemont Bed and Breakfast στο Luray της Βιρτζίνια, μέχρι να αποσυρθεί από το κυνήγι. Πολλές ευχαριστίες προς την Eleanor για την ευγενική της άδεια να τις ανατυπώσει εδώ. Κάποιο περιεχόμενο έχει επεξεργαστεί και έχουν προστεθεί σύνδεσμοι σε σχετικές λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο στο αρχικό κείμενο της Eleanor.