Το Don CeSar Resort, ένα ξενοδοχείο Loews

Δωμάτια και Τιμές:

Ιστορικό και πολύχρωμο ροζ "κάστρο άμμου" μέσα σε σύγχρονες ανέσεις σε ένα όμορφο τμήμα της παραλίας του Αγίου Πέτρου.

Επιλογές γευμάτων:


275 δωμάτια, με θέα στον κόλπο του Μεξικού ή στον κόλπο Boca Ciega
Οι τιμές κυμαίνονται από $ 209 / νύχτα για προβολή έμμεσου κόλπου έως $ 377 για έναν Deluxe View King.
Οι Junior σουίτες, οι σουίτες και τα ρεσεψιόν είναι επίσης διαθέσιμα για μέχρι και $ 1653 ανά διανυκτέρευση.


Συγκρίνετε τιμές στο καγιάκ

Αναψυχή:

Τρία εστιατόρια και τρία σαλόνια περιλαμβάνουν το βραβευμένο πλέγμα Maritana, καθώς και το σαλόνι παγωτού του θείου Andy

Ιαματική πηγή:

Περιλαμβάνει ενοικιάσεις νερού (συμπεριλαμβανομένων των καταμαράν, καγιάκ και ποδήλατα), βόλεϊ στην παραλία, ψώνια, γκολφ, τένις, ψάρεμα, τροπικό κήπο και περιηγήσεις ιστοριών φαντασμάτων, κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις

Γάμοι και συναντήσεις:

Το σπα με πλήρεις υπηρεσίες προσφέρει μασάζ, σάουνα, υδρομασάζ και εξοπλισμό άσκησης

Εκσυγχρονίζω:

Ο Δον φιλοξενεί πάνω από 300 γάμους κάθε χρόνο. Προσαρμοσμένοι γάμοι είναι διαθέσιμοι. Οι αίθουσες Ballroom, οι αίθουσες συνεδρίων και οι επιχειρηματικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες

Τοποθεσία του Don CeSar Resort:

Στις 5 Δεκεμβρίου 2003, το Don CeSar Resort έγινε Loews Hotel. Συμμετέχει τώρα σε όλα τα εταιρικά προγράμματα της Loews, όπως τα Loews Loves Pets, το Loews Loves Kids και το συχνό πρόγραμμα guest Loews First.

Επικοινωνήστε με το Don CeSar Resort:


Το Don CeSar Resort απέχει 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τάμπα και μιάμιση ώρα από το Walt Disney World.

Συγκρίνετε πτήσεις


3400 Gulf Blvd., St. Pete Beach, Φλόριντα 33706
τηλέφωνο: 727.360.1881, 866.728.2206; email: reservations@doncesar.com
Ιστοσελίδα: Don CeSar Resort

Περιγραφή:

Εάν είστε επικεφαλής για να πιάσετε κάποιο φως της Φλώριδας, δεν έχετε καμία έλλειψη επιλογών για το πού να μείνετε. Τα τελευταία χρόνια, μεγάλο μέρος της ακτογραμμής έχει δημιουργηθεί με ψηλά καταφύγια.

Τεντώνουν προς τα εμπρός παράλληλα με το δρόμο μέχρι το μάτι να μπορεί να δει, ανεβαίνοντας πάνω από το surf με γενικές ονομασίες όπως το Windjammer και το Sea Breeze.

Ήταν κατά μήκος ακριβώς μια τέτοια έκταση υπερδιπλασιάστηκε αυτοκινητόδρομο στην παραλία του St Pete, λίγο έξω από την Τάμπα, όπου βρήκα τον εαυτό μου σε μια όαση. Το Don CeSar Beach Resort εκτείνεται από την άλλη πλευρά μιας μικρής γέφυρας, σε μικρή απόσταση, αλλά από τους γύρω κόσμους.

Η πολύχρωμη ιστορία του Don άρχισε το 1928, όταν ο κτηματομεσίτης Thomas Rowe, εμπνευσμένος από την Royal Hawaiian στην παραλία Waikiki, έχτισε την ιδιοκτησία. Κατά την ακμή της, ήταν ένα από τα αγαπημένα των notables όπως ο F. Scott Fitzgerald, ο Clarence Darrow και ο Al Capone. Έκτοτε, η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου εξυπηρετούσε ως κέντρο ανάρρωσης για τους αερομεταφορείς του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, φιλοξένησε γραφεία για τη διοίκηση των βετεράνων και στάθηκε εγκαταλελειμμένο και παραμελημένο για χρόνια. Το 1973, ανακτήθηκε ως ξενοδοχείο, και το 1994 υποβλήθηκε σε πλήρη ανακαίνιση, αποκαθιστώντας την στην πρώην δόξα της.

Η μόνη ιδιοκτησία στην παραλία του Αγίου Πέτρου που έχει οριστεί ως εθνικό ιστορικό ορόσημο, ο Don είναι επίσης το μοναδικό θέρετρο στην πολιτεία της Φλόριντα για να λάβει την AAA Four Diamond Rating για 22 συνεχόμενα χρόνια.

Το ίδιο το θέρετρο είναι φλαμίνγκο ροζ και μοιάζει με ένα παραμυθένιο κάστρο άμμου, κερδίζοντας το ψευδώνυμό του "Το ροζ παλάτι". Είναι περιτριγυρισμένο από τις λευκές αμμουδιές που χαρακτηρίζουν τις παραλίες της Φλόριντα.

Ακριβώς δίπλα από την πισίνα, η ιδιωτική παραλία του θέρετρου είναι εξοπλισμένη με δωρεάν καρέκλες και ομπρέλες. Ένα εστιακό σημείο έξω είναι ο πύργος του ρολογιού, ο οποίος μπορεί να δει κανείς σε αρκετά μεγάλη απόσταση από τις ολιγαρρείς περιπάτους στην παραλία.

Το μοναδικό πραγματικό παράπονό μου ήταν το κανονικό μέγεθος του δωματίου. το δικό μου ήταν μικρότερο από όσο προτιμώ. Ζητήστε ένα γωνιακό δωμάτιο για περισσότερο χώρο και πανοραμική θέα στο surf.