Πράγματα που πρέπει να κάνετε στις μέρες μη σχολείου στη Μινεσότα

Το Σαββατοκύριακο MEA είναι το λεωφορείο για τις μη σχολικές ημέρες και το μακρύ Σαββατοκύριακο στα τέλη Οκτωβρίου, το οποίο δημιουργήθηκε από τα Επαγγελματικά Συνέδρια Εκπαίδευσης Μινεσότα.

Η Ένωση Εκπαίδευσης Μινεσότα πραγματοποιεί διήμερο συνέδριο στο St. Paul στο τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Οι τάξεις ακυρώνονται για φοιτητές σε σχολεία και κολέγια σε όλη τη Μινεσότα, προκειμένου να δοθεί στους εκπαιδευτικούς η ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Γιατί δεν λέγεται πλέον MEA Weekend;

Εκπαίδευση Η Μινεσότα ιδρύθηκε από τη συγχώνευση του 1997 μεταξύ του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών της Μινεσότα, της MEA και της Ομοσπονδίας Καθηγητών Μινεσότα. Παρόλο που είναι παρωχημένο, το όνομα 'MEA Weekend' έχει κολλήσει με πολλές οικογένειες και σχολεία.

Το MEA Weekend είναι πάντα μια Πέμπτη και Παρασκευή στα τέλη Οκτωβρίου. Ορισμένα σχολεία ακυρώνουν επίσης μαθήματα για φοιτητές την Τετάρτη ή λαμβάνουν μισή μέρα το απόγευμα της Τετάρτης.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για το Σαββατοκύριακο MEA στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Τα οπωροφόρα οπωροφόρα δέντρα της Apple είναι ανοιχτά και, αν είναι μια καλή εποχή, θα πρέπει ακόμα να υπάρχουν πολλά μήλα για επιλογή. Οι τοπικές εκμεταλλεύσεις και οπωροφόρα δέντρα μήλων, όπως τα Orchards της Minnetonka, τα Apple Orchards της Apple και το Apple Jack Orchards, διαθέτουν μήλα, φρέσκα προϊόντα και πολλές φιλικές προς το παιδί ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως περιοχές παιχνιδιού, βόλτες με τρακτέρ και αγροτικά ζώα.

Εάν η περίοδος επιλογής μήλων τελειώνει νωρίς, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα μπάλωμα κολοκύθας και να πάτε αντ 'αυτού κολοκύθα. Το MEA είναι τέλεια χρονοδιάγραμμα για αυτό, καθώς είναι ακριβώς πριν από το Halloween.

Πάρτε τα παιδιά σας για να πάρει κολοκύθες, πηγαίνετε σε ένα hayride, ανεβείτε σε ένα βουνό σανού, τα κατοικίδια ζώα αγροκτήματος, χάνονται σε λαβύρινθους καλαμποκιού, και πιο πτώση διασκέδαση. Πολλά μπαλώματα κολοκύθας οργανώνουν ειδική ψυχαγωγία για το Σαββατοκύριακο MEA και το Σαββατοκύριακο αποκριών.

Εξαντλήσατε όλα τα μετρητά σας για τις επιστροφές στο σχολείο; Μπορείτε ακόμα να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας δωρεάν .

Πηγαίνετε δωρεάν σε ένα μουσείο, επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο, ταινίες, συναυλίες και πολλά άλλα.

Και για ψυχαγωγία παιδιών χαμηλού προϋπολογισμού , υπάρχουν καλλιτεχνικές και βιοτεχνικές δραστηριότητες, εσωτερικά playroom για βροχερές μέρες, θέατρο και πολλά άλλα.

Αν τα παιδιά σας αγαπούν το Απόκριες, υπάρχουν πολλά αποκριτικά γεγονότα αυτό το Σαββατοκύριακο γύρω από τις πόλεις Twin City . Δείτε το ετήσιο BareBones Halloween Extravaganza Show Puppet στο πάρκο Hidden Falls στο St. Paul. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο κουκλοθέατρο σας - τέρατα, πυροτεχνήματα, τσίρκο, ζωντανή μουσική και χορός είναι όλα μέρος της παράστασης. Η παράσταση είναι δωρεάν, αλλά οι δωρεές είναι ευχαριστημένες.

Μπορείτε επίσης να προσποιηθείτε ότι είναι ακόμα καλοκαίρι με ταξίδι σε ένα πάρκο νερού. Δεν χρειάζεται να κάνετε το ταξίδι στο Wisconsin Dells - χρησιμοποιήστε τα χρήματα που εξοικονομούμε στο φυσικό αέριο και τα ξενοδοχεία για να πάτε σε ένα από τα πάρκα εσωτερικών υδάτων στην πόλη. Είτε θέλετε να πάτε σε ένα τεράστιο υδάτινο πάρκο όπως αυτό στο Mall of America, είτε σε ένα πάρκο τοπικής κοινότητας, υπάρχουν επιλογές για όλους.

Να βγούμε από την πόλη για το Σαββατοκύριακο MEA

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου MEA, είναι δημοφιλές να πάει βόρεια σε μια καμπίνα στην άνω Μινεσότα. Ο καιρός μπορεί να είναι λίγο πιο κρύος από ό, τι στις πόλεις Twin City, αλλά το φύλλωμα πτώσης και η φύση ξεφεύγουν καλά από το ταξίδι.

Το Duluth είναι ένας οικογενειακός προορισμός που βλέπει έναν εκπληκτικό αριθμό τουριστών.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη διάσημη γέφυρα ανελκυστήρα, Canal Park, ενυδρείο, μουσείο σιδηροδρόμων και ζωολογικό κήπο - πολλά για να κρατήσετε τα παιδιά απασχολημένα όλο το σαββατοκύριακο.

Και ακόμα πιο βόρεια, αν κάνετε το ταξίδι μέχρι το Grand Marais, σχεδόν στα καναδικά σύνορα, μπορείτε να επισκεφθείτε το ετήσιο Φεστιβάλ Moose Madness, όπου όλη η πόλη αναλαμβάνεται από τις δραστηριότητες με θέμα το moose από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου.