Τι ώρα έχει η Disneyland ανοικτή και κλειστή για την ημέρα;

Οδηγός για την ώρα έναρξης και λήξης στη Disneyland της Καλιφόρνια

Είναι μια απλή ερώτηση στην επιφάνεια: Ακριβώς σε ποιο χρονικό διάστημα η Disneyland ανοίγει και κλείνει για την ημέρα;

Δυστυχώς για σας, η απάντηση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι ίσως έχετε μαντέψει. Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να φτάσετε στις 8:00 π.μ. μόνο για να διαπιστώσετε ότι το πάρκο δεν θα ανοίξει μέχρι τις 10:00 π.μ. - ή αντίστροφα.

Ξεκινώντας από τα βασικά: Οι ώρες της Disneyland ποικίλλουν ανάλογα με τις ώρες ηλιοφάνειας: βραχύτερα το χειμώνα και περισσότερο το καλοκαίρι.

Οι ημερήσιες ώρες ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που περιμένουν. Θα είναι ανοιχτό περισσότερο κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών, των διακοπών στα σχολεία και των μακριών Σαββατοκύριακων διακοπών από ό, τι στη μέση της εβδομάδας offseason.

Μην φοβάστε αν αυτό μπερδεύει. Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να φτάσετε στην Disneyland την κατάλληλη στιγμή και πώς μπορείτε να μπείτε μερικές φορές ακόμα και πριν το πάρκο ανοίξει επίσημα.

Μυστικά Insider Σχετικά με τις ώρες Disneyland

Οι επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχείο που ανήκει στην Disney ή σε κάποιο από τα ξενοδοχεία-συνεργάτες τους - και άτομα που αγοράζουν εισιτήρια για πολλαπλές μέρες - μπορούν να μπουν στα πάρκα νωρίτερα από τους άλλους κατόχους εισιτηρίων σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Ακούγεται φανταστικό, αλλά υπάρχουν περιορισμοί και δεν θα είσαι το μόνο άτομο που παίρνει νωρίς. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο καλή συμφωνία όσο φαίνεται. Ελέγξτε τα εισερχόμενα και τα άκρα της πρόωρης εισόδου .

Μερικές φορές οι πύλες Disneyland ή California Adventure ανοίγουν σε οποιονδήποτε έχει εισιτήριο περίπου μισή ώρα νωρίτερα από το "επίσημο" χρόνο δημοσίευσης.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση σχετικά με αυτό και δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε πότε θα συμβεί. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι διασκεδαστικό και αξίζει να φτάσετε εκεί μπροστά από το χρόνο μόνο για την περίπτωση.

Τις μέρες εκείνες, μπορείτε να μπείτε μέσα στην πύλη. Τα καταστήματα της Main Street των ΗΠΑ ή του Carthay Circle θα είναι ανοιχτά. Είναι μια καλή στιγμή για να ψωνίσετε, αλλά να αποθηκεύσετε τις αγορές σας στο πακέτο παραλαβής και να τις συγκεντρώσετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας, αντί να τους απομακρύνετε όλη την ημέρα.

Θα βρείτε πολλούς χαρακτήρες έξω και οι γραμμές για να τους χαιρετήσετε είναι σύντομες. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να ταξινομήσετε για την πολύ διασκεδαστική "πτώση σχοινιού", η οποία συμβαίνει κατά την επίσημη ώρα έναρξης. Στη συνέχεια, μπορείτε να μπείτε στο υπόλοιπο πάρκο.

Disneyland Times για τις επόμενες λίγες εβδομάδες

Εάν πρέπει να γνωρίζετε τις ακριβείς ώρες της Disneyland για τις ημέρες της επίσκεψής σας, μπορείτε να το βρείτε περίπου έξι εβδομάδες μπροστά από την ιστοσελίδα της Disneyland. Αυτό συμβαίνει όταν η Disneyland δημοσιεύει το πρόγραμμα τόσο για τη Disneyland όσο και για την Disney California Adventure, σε μορφή ημερολογίου.

Το ημερολόγιο περιλαμβάνει επίσης φορές για παρελάσεις, πυροτεχνήματα και ψυχαγωγία, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας σε κάθε τελευταία μαγική ώρα.

Αν θέλετε να ακούσετε τις επίσημες ώρες από έναν πραγματικό άνθρωπο, καλέστε Disneyland Guest Relations στο 714-781-7290. Αυτό μπορεί να σας δώσει την επιπλέον ηρεμία που χρειάζεστε για να απολαύσετε το πάρκο χωρίς να περιμένετε να ανοίξει.

Disneyland ώρες σε άλλες εποχές του έτους

Εάν σχεδιάζετε περισσότερες από έξι εβδομάδες μπροστά, δεν θα βρείτε ακριβείς στιγμές στην ιστοσελίδα της Disneyland. Αυτοί οι γενικοί κανόνες μπορεί να σας βοηθήσουν να μάθετε τι να περιμένετε:

Σύνδεσμοι προς πληροφορίες Disneyland ανά μήνα

Οι τυπικές ώρες λειτουργίας του Disneyland Resort (μαζί με τις καιρικές συνθήκες, τις προβλέψεις πλήθους και άλλες εκτιμήσεις) περιλαμβάνονται σε αυτούς τους οδηγούς για τη Disneyland ανά μήνα.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα για να κάνετε συντομεύσεις κατευθείαν στο μήνα που σας ενδιαφέρει: Ιανουάριος - Φεβρουάριος - Μάρτιος - Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος - Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος