Το check-in: Resort Four Seasons Scottsdale στο Troon North

Το Four Seasons Resort Scottsdale στο Τροόν Βόρειο διαθέτει κορυφαίες ιδιότητες για να το συστήσει: μια εκπληκτική τοποθεσία ανάμεσα στους κάκτους στη βάση του Pinnacle Peak του Scottsdale, πανέμορφο σχεδιασμό Southwestern σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους του και ένα απίστευτα εξυπηρετικό, επαγγελματικό προσωπικό που σας κάνει να νιώσετε στο σπίτι. Αλλά για μένα, κάποιο από τα αγαπημένα μου χρόνια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου δαπανήθηκε στο δωμάτιό μου ή, όπως το λέει το θέρετρο, η καζιτάτα μου.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με τις μπανιέρες.

Παραδέχομαι ότι είναι μερικά για μπάνιο - για μένα, οι καλύτερες διακοπές περιλαμβάνουν άφθονο χρόνο σε μια βαθιά μούσκεμα μπανιέρα με μερικά άλατα λουτρών λεβάντας. Στις τέσσερις εποχές, το υπερμεγέθη μπανιέρα ήταν απίστευτα άνετο, το ιδανικό τέλος της ημέρας μετά από πεζοπορία, ποδηλασία και καγιάκ γύρω από το εκπληκτικό τοπίο του Scottsdale. Τα τζάκια στο δωμάτιο είναι επίσης μια θαυμάσια ανέχεια, ιδιαίτερα καθώς η θερμοκρασία πέφτει μετά το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Έρχεται με ένα flip ενός διακόπτη (που έκανε εύκολο να απολαύσετε 20 λεπτά το πρωί, ενώ πίνοντας τον καφέ μου, και 40 λεπτά στο τέλος της ημέρας όταν τελείωσα με ένα βιβλίο). Τα μπαλκόνια αποτελούσαν επίσης ένα πλεονέκτημα, όχι μόνο για την θέα στα βουνά και τους κάκτους, αλλά και για τα άνετα έπιπλα και την ευρυχωρία, γεγονός που καθιστά εύκολη την υποδοχή επισκεπτών για κοκτέιλ.

Όλα αυτά, είπε τελικά να αφήσω το δωμάτιό μου και να εξερευνήσω τον υπόλοιπο αυτό σύγχρονο νοτιοδυτικό ύπνο.

Εμπνευσμένο από την έρημο Sonoran, η αρχιτεκτονική έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται με το περιβάλλον, με 25 ακροβατικά σπίτια, κτίρια καταιγίδας, μεταξύ δύο και τριών ορόφων. Με θέα στην πόλη του Scottsdale και την κοιλάδα του ήλιου, το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στο Pinnacle Peak Park και το βόρειο τμήμα του McDowell Sonoran Preserve, το οποίο το καθιστά μια υπέροχη βάση για περιπέτεια όπως πεζοπορία, ποδηλασία, καγιάκ και αερόστατο.

Το Four Seasons περιλαμβάνει επίσης δύο γήπεδα τένις, δύο γήπεδα γκολφ εκτός των εγκαταστάσεων όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν ειδικά προνόμια και ένα γυμναστήριο καλής ποιότητας (12.000 τετραγωνικά πόδια). Άλλες δραστηριότητες στο χώρο περιλαμβάνουν καθοδηγούμενες πεζοπορίες μέχρι το Pinnacle Peak (σηκωθείτε νωρίς για να νικήσετε τη φωτιά) και το αστέρι που κοιτάζει το βράδυ.

Το Four Seasons είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες. Οι επισκέπτες ηλικίας από πέντε έως δώδεκα ετών μπορούν να συμμετάσχουν στο Kids for All Seasons, ένα επιτηρούμενο πρόγραμμα με φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες όπως κολύμβηση, χειροτεχνία και παιχνίδια. Το θέρετρο έχει φιλικές προς το παιδί πινελιές σε όλη, επίσης, συμπεριλαμβανομένων παιδιών μεγέθους teak ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα και περιπάτους φύση και πεζοπορίες που είναι εύκολο για τα μικρότερα παιδιά να απολαύσουν με τους γονείς τους.

Όταν είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε, κατευθυνθείτε στο spa των 12.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο περιλαμβάνει 14 αίθουσες περιποίησης και πολλές θεραπείες υπογραφής από τις οποίες (τα αγαπημένα μου ήταν η μάσκα σώματος της γήινης κηλίδας Sedona και το μασάζ θεραπευτικών πεζοπόρων). Το θέρετρο προσφέρει επίσης μια μακρά λίστα με μαθήματα γυμναστικής, όπως γιόγκα, πιλάτες, T'ai Chi και αερόμπικ στο νερό.

Το φαγητό είναι επίσης ένα μεγάλο εστιακό σημείο, με τρία εστιατόρια στην περιοχή, όπως το Talavera, όπου το μενού δημιουργείται από τοπικά υλικά όπως το ελαιόλαδο Queen Creek. Mesa Farms αιγοειδή · Ντομάτες κληρονομιάς Sunizona; Mount Hope αποξηραμένα μούρα και Arizona χορτοφάγος βοδινό κρέας.

Τα πιάτα υπογραφής περιλαμβάνουν το φιλέτο βουβάλου τυλιγμένο με μπέικον 8 κιλών και το λαβράκι της Χιλής και φροντίστε να εξοικονομήσετε χώρο για τα νόστιμα επιδόρπια, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με επιλογές από τον μακρύ κατάλογο επιδορπίων κρασιών και λιμανιών. Τελειώστε το βράδυ με ένα βραδινό σκεύος και ζωντανή μουσική στο Onyx Bar & Lounge, όπου μπορείτε απλά να εντοπίσετε ένα νυχτερινό σκάλισμα που εκτοξεύεται μέσα από το βραδινό αέρα.

(Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε μερικές εκπτωτικές υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Παρόλο που δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Πολιτική.)