Πάρκα ψυχαγωγίας και θεματικά πάρκα της Αριζόνα

Βρείτε Roller Coasters και άλλα Διασκέδαση στην Πολιτεία

Δεν υπάρχουν πολλά πάρκα διασκέδασης στην Αριζόνα. Στην πραγματικότητα, ο Φοίνιξ και τα περίχωρά του παραμένουν μια από τις λίγες μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές στις ΗΠΑ χωρίς μεγάλο πάρκο. Δεδομένης της έντονης ζέστης, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά υδάτινα πάρκα της Αριζόνα για να παρέχουν ανακούφιση μαζί με τη διασκέδαση. Τα πάρκα ψυχαγωγίας του κράτους αναφέρονται παρακάτω.

Υπήρχε ένα πάρκο Legend City, το οποίο λειτούργησε στο Φοίνιξ από το 1963 έως το 1983. Μεταξύ των διαδρομών του ήταν η Flower Power και άλλα τρία κύλινδρο.

Υπάρχει μια επίμονη φήμη ότι υπάρχει / θα υπήρχε / θα είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας Six Flags στην Αριζόνα. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ούτε καν υπήρξε ποτέ. Και όσο γνωρίζω, η Six Flags δεν σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα πάρκο στην πολιτεία. (Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν παρόμοιες φήμες για ένα πάρκο Six Flags στη Φλόριντα - και πιθανώς άλλα μέρη.)

Ωστόσο, έχουν υπάρξει σχέδια για την κατασκευή ενός μεγάλου θεματικού πάρκου στη βόρεια Αριζόνα κοντά στην είσοδο του Εθνικού Δρυμού του Grand Canyon (που θα επωφεληθεί από τους πολλούς επισκέπτες που πηγαίνουν εκεί). Μέχρι τώρα, ήταν ακριβώς αυτό: τα σχέδια.

Πριν φτάσουμε στα πάρκα της Αριζόνα, υπάρχουν μερικοί πόροι για να βρείτε κοντινά μέρη διασκέδασης και να σχεδιάσετε ταξίδια: