Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για μια κουβέρτα όταν ταξιδεύω με ένα βρέφος;

Fly Baby

Όταν έρθει η ώρα και πρέπει να πετάξετε διεθνώς με ένα μωρό, τι πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε; Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα είναι όταν βρίσκεστε σε μια μακρά πτήση, θα πρέπει να έχετε ένα μέρος όπου το μωρό μπορεί να κοιμηθεί. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες αυτές τις μέρες έχουν φουσκωτά ή καλάθια που προσκολλώνται στα τοιχώματα των διαφραγμάτων. Παρακάτω είναι αυτά που είναι διαθέσιμα και οι κανόνες που επιφυλάσσονται για την επόμενη μακρινή πτήση με ένα μωρό.

Η Air France επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ζητήσουν κούτσουρο για μακρινές πτήσεις στις καμπίνες Business, Premium Economy και Economy, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Είναι σχεδιασμένα για βρέφη που ζυγίζουν λιγότερο από 22 κιλά και έχουν μικρότερη από 27 ίντσες. Τα παπούτσια πρέπει να δεσμεύονται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την αναχώρηση και οι ταξιδιώτες πρέπει να τηλεφωνούν για να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα. Ο μεταφορέας προσφέρει γονείς που ταξιδεύουν στις καμπίνες Première, Business και Premium Economy σε μακρινές πτήσεις, διαθέτουμε ένα κιτ για μωρά που περιέχει μια σαλιάρα, μια πάνα, σφουγγαρίστρες Nivea και πολλά άλλα.

Η American Airlines δέχεται βρέφη ηλικίας μόλις δύο ημερών. Τα βρέφη πρέπει να συνοδεύονται από άτομο ηλικίας 16 ετών και άνω ή από τον γονέα του βρέφους (οποιασδήποτε ηλικίας) στην ίδια καμπίνα. Οι σκάλες είναι διαθέσιμες σε βάση πρώτης προβολής, για πρώτη φορά στην πύλη, για ταξίδια μόνο στα αεροσκάφη Boeing 777-200, 767-300 και 777-300 του αερομεταφορέα.

Η British Airways διαθέτει παιδικά καροτσάκια για παιδιά μέχρι δύο ετών.

Είναι δωρεάν, αλλά ο αερομεταφορέας προειδοποιεί ότι εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα του αεροσκάφους κατά την ημέρα του ταξιδιού. Θα δοθούν στους ανθρώπους που κάθονται στις θέσεις του κατόπτρου / παιδικού καθίσματος με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση του skycot εκ των προτέρων, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία διαχείρισης της κράτησης στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας.

Η Delta Air Lines προσφέρει δωρεάν βάσεις για τους επιβάτες που είναι τοποθετημένοι σε ένα διάφραγμα σε εξοπλισμένο αεροσκάφος για ορισμένες από τις διεθνείς πτήσεις του. Μπορεί να ζητηθεί ηγάνι, επικοινωνώντας με τις Delta Reservations πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια μιλώντας με έναν πράκτορα πύλης. Η αεροπορική εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί μια δεξαμενή λόγω ενός ορίου δύο ανά αεροσκάφη και περιορισμού βάρους. Μόνο τα βρέφη που ζυγίζουν 20 κιλά ή λιγότερο και δεν έχουν μήκος μεγαλύτερο από 26 ίντσες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πανάδες. Τα βρέφη πρέπει να κρατούνται κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης.

Οι ταξιδιώτες της Emirates μπορούν να ζητήσουν ένα μπουφάν για τα μωρά στην ενότητα Στοιχεία επιβατών κατά την κράτηση μιας πτήσης στον ιστότοπό τους ή μέσω τηλεφώνου στο τοπικό γραφείο της Emirates.

Η Hawaiian Airlines προσφέρει βαμβάκι για να επιλέξει πόλεις στις διεθνείς πτήσεις της. Τα βρέφη δεν μπορούν να ζυγίσουν περισσότερο από 20 κιλά. Οι ταξιδιώτες μπορούν να κρατήσουν ένα κουστούμι στις πτήσεις της Airbus A330 σε επτά διεθνείς πόλεις:

Για να ολοκληρώσετε μια κράτηση, τηλεφωνήστε στο Hawaiian Airlines Reservations και ζητήστε μια κούνια. Ο ταξιδιώτης πρέπει επίσης να αγοράσει ένα κάθισμα Extra Comfort στη σειρά 14 (AB CD, EG, ή HJ). Μόλις το κάθισμα αγοραστεί και η δεξαμενή είναι δεσμευμένη, επιβεβαιώνεται μια κράτηση.

Για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν ένα κάθισμα Extra Comfort, μπορούν να δουν έναν πράκτορα εξυπηρέτησης πελατών του αεροδρομίου κατά το check-in την ημέρα αναχώρησης για να δουν αν είναι διαθέσιμη μια κούνια. Η αεροπορική εταιρεία θα δεχτεί μέχρι δύο αιτήσεις ανά πτήση.

Για όσους ταξιδεύουν με το αεροσκάφος Boeing 767 του αερομεταφορέα, το μπούσετ δεν μπορεί να δεσμευτεί για πτήσεις προς το Σαπόρο της Ιαπωνίας και δεν είναι διαθέσιμες οι βάτες στις πτήσεις προς και από την Αμερικανική Σαμόα και την Ταϊτή. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ζητήσουν από το πρακτορείο εξυπηρέτησης πελατών του αεροδρομίου ένα κούνια κατά τον έλεγχο της ημέρας αναχώρησης. Ο μεταφορέας θα δεχτεί μέχρι δύο αιτήσεις ανά πτήση και επιβεβαιωμένα τα περιθώρια θα αποδίδονται κατά την επιβίβαση.

Τα bassinets της United Airlines μπορούν να κρατήσουν ένα βρέφος που ζυγίζει 22 κιλά ή λιγότερο. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ταξί, απογείωσης ή προσγείωσης, ή όταν φωτίζεται η πινακίδα ζώνης ασφαλείας.

Ένας περιορισμένος αριθμός σκοινιών είναι διαθέσιμος για δωρεάν χρήση σε διεθνή αεροσκάφη στο BusinessFirst σε επιλεγμένα αεροσκάφη Boeing 757, 767, 777 και 787 και σε αεροσκάφη Boeing 747, 757, 767, 777 και 787 Economy. Ζητήστε ένα κουστούμι καλώντας το Ηνωμένο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο 800-864-8331 στις ΗΠΑ ή στο Παγκόσμιο Κέντρο Επικοινωνίας για άλλες χώρες. Η αεροπορική εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί μια δεξαμενή λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας.