Τι να περιμένετε όταν πετάτε σε ιδιωτικά τζετ

Το ταξίδι του ιδιωτικού αεροπλάνου απελευθερώνεται. Εδώ είναι τι να γνωρίζετε

Η εμπειρία του "Flying Private" Jet

Πολλοί ταξιδιώτες πολυτελείας ταξιδεύουν μαζί με τον Anthony Tivnan, όταν λέει: "Τα αεροσκάφη που ταξιδεύουν με ιδιωτικά αεροσκάφη είναι καλύτερα από την πρώτη θέση στις εμπορικές πτήσεις". Ο Tivnan είναι πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της εταιρείας Magellan Jets , μιας ιδιωτικής εταιρίας ναύλωσης αεροπορικών εταιρειών με έδρα τη Βοστώνη.

"Ξεκίνησα το Magellan για να δώσω στους επιβάτες την τελική ευελιξία, ευκολία και άνεση με την πτήση τους", λέει. "Αυτό μπορούν να εγγυηθούν οι ιδιωτικές εταιρίες αεριωθούμενων αεροπλάνων." Σχεδιαστές ταξιδιών σε όλες τις εταιρίες αεριωθούμενων ιδιωτικών αεροσκαφών περπατούν πελάτες σε κάθε πτυχή των πτήσεων τους παίρνουν την εμπειρία ιδιωτικού αεροπλάνου που θέλουν και χρειάζονται.

"Και με ιδιωτικά αεριωθούμενα αεροσκάφη, είστε εσείς - ο επιβάτης - και όχι μια αεροπορική εταιρεία που καλεί τις βολές", λέει ο Tivnan. Εδώ, απαντά στις ερωτήσεις του δικτυακού τόπου (και της δικής σας) σχετικά με την εμπειρία πτήσεων με ιδιωτικά αεροσκάφη.

Πώς ξέρετε ποιο ιδιωτικό τζετ θα πετάξει; "Η εταιρία σας θα σας συμβουλεύσει λεπτομερώς για το σχέδιο πτήσης, τις ανάγκες σας, το μέγεθος της ομάδας σας και τις αποσκευές σας. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε με το σωστό jet για τις ανάγκες σας", λέει ο Tivnan.

Τα ιδιωτικά αεροπλάνα πετούν πιο γρήγορα; Η απάντηση είναι: ότι πετούν περίπου στην ίδια ταχύτητα με τα εμπορικά αεριωθούμενα. Αλλά "φτάνετε συχνά εκεί νωρίτερα επειδή η διαδρομή σας μπορεί να είναι πιο άμεση", λέει ο Tivnan. "Και θα εξοικονομήσετε ένα τεράστιο ποσό χρόνου στο έδαφος με ιδιωτικά αεριωθούμενα γυμνά οστά check-in και αμελητέο χρόνο ασφάλτου."

Ιδιωτικό αεροδρόμιο ή εμπορικό αεροδρόμιο; "Είτε έχετε καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία από ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο είτε από ένα εμπορικό αεροδρόμιο, όλα εξαρτώνται από τα σχέδιά σας", λέει ο Tivnan.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ιδιωτικού αεροδρομίου; Πολλά. Μπορείτε να εμφανίσετε 15 λεπτά πριν από την απογείωση και να αποκτήσετε πρόσβαση στο ράμπα από το αυτοκίνητό σας. Οι διαδικασίες check-in και ασφάλειας είναι ελάχιστες. Δεν υπάρχουν αποσκευές να ζυγίζουν ή να ακουμπούν τις τσάντες σας (και όταν προσγειώνονται, δεν παραλαμβάνουν αποσκευές). Ο χρόνος αναμονής στην άσφαλτο είναι μηδέν: το πλήρωμά σας κλείνει την πόρτα του αεροσκάφους σας και απομακρύνεστε.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός εμπορικού αεροδρομίου;
Μερικές φορές είναι πιο κοντά στον προορισμό σας, όπως το αεροδρόμιο Logan στη Βοστόνη, το αεροδρόμιο LaGuardia στη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο City Center στο Τορόντο. Για τους επιβάτες (και όποιος τους εμποδίζει), τα εμπορικά αεροδρόμια είναι γενικά ευκολότερα. Μπορούν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου σαλόνι ή VIP παροχές, παρόμοια με τα σαλόνια του ξενοδοχείου , ενώ τα ιδιωτικά αεροδρόμια τείνουν να έχουν απλές αίθουσες αναχώρησης.

Τι θα είναι τα καθίσματα των ιδιωτικών αεροσκαφών σας και η διαμόρφωση καθισμάτων; "Τα ιδιωτικά καθίσματα τζετ είναι σχεδόν πάντα άνετα, άνετα, δερμάτινα ξαπλώστρες", λέει ο Tivnan. "Τα καθίσματα είναι αρθρωτά και μπορούν να τροποποιηθούν στα περισσότερα jets.Η διαμόρφωση είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη. Αν θέλετε να κοιμηθείτε στην πτήση σας, μην υποθέσετε ότι το αεριωθούμενο σας αεροπλάνο θα έχει βαθύ κάθισμα. Ζητήστε ένα jet με καθίσματα που κάθονται τουλάχιστον 154º, ή ένα τζετ που προσφέρει "στρώματα γεμίσματος" που σχηματίζουν κρεβάτια από τα καθίσματα που βλέπουν. Περισσότερες επιλογές: μπορείτε να ζητήσετε δύο αποχωρητήρια και ντους, καθώς και χώρο καθιστικού για κουβέντα, ξαπλώστρες, παρουσίαση ή παιχνίδι πόκερ.

Επόμενο: πώς θα περάσετε τον χρόνο σας στην ιδιωτική πτήση με αεριωθούμενα αεροπλάνα;

Είναι πιό έμπειροι οι πιλότοι και τα πληρώματα των ιδιωτικών αεροσκαφών; Με κάποιο τρόπο, ναι. Εξηγεί ο Tivnan, "Οι ιδιωτικοί πιλότοι υπόκεινται στα ίδια επαγγελματικά πρότυπα με τους πιλότους του εμπορίου, οι πιλότοι και τα πληρώματα συνδέονται με συγκεκριμένα αεροσκάφη, είναι ο τόπος εργασίας τους, γνωρίζουν τα πάντα για το συγκεκριμένο αεροσκάφος και το πλήρωμά σας θα έχει πιλότο, και τουλάχιστον έναν υπάλληλο πτήσης.Μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον προσωπικό ή ειδικό προσωπικό, όπως μασέρ, γραμματέα, μπάρμαν, κλπ. "

Είναι ιδιωτικά αεριωθούμενα ασφαλέστερα; "Τα ιδιωτικά αεριωθούμενα αεροσκάφη είναι τουλάχιστον τόσο ασφαλή όσο τα εμπορικά αεροπλάνα," λέει ο Tivnan, "και συχνά περισσότερα." Ιδιωτικά αεροπλάνα που τηρούν τους ίδιους κανονισμούς αεροπορικής ασφάλειας και συντήρησης όπως τα εμπορικά αεριωθούμενα αεροπλάνα - και οι ιδιωτικές αεριωθούμενες εταιρείες συχνά επιλέγουν να τηρούν ακόμη υψηλότερα πρότυπα συντήρησης. Οι ιδιωτικοί στόλοι αεριωθουμένων είναι συνήθως νεότεροι από τους εμπορικούς. Και τότε υπάρχει ο παράγοντας ασφάλειας της ειρήνης: ξέρετε ποιος και τι είναι στο αεροπλάνο σας.

Υπάρχουν περιορισμοί αποσκευών σε ιδιωτικά αεροπλάνα; Καλα ΝΕΑ. "Δεν υπάρχουν περιορισμοί αποσκευών σε ιδιωτικά αεροπλάνα", λέει ο Anthony Tivnan του Magellan Jets. Το μόνο όριο αποσκευών είναι ότι το στοιχείο πρέπει να ταιριάζει στο σκάφος, ένα με μικρότερα αεροσκάφη, όπως οι Αναφορές, αυτό μπορεί να είναι ένας παράγοντας.

Τι μπορείτε να συσκευάσετε όταν πετάτε ιδιωτικά; Οι κανονισμοί ασφαλείας της εμπορικής αεροπορίας δεν ισχύουν. Σε ένα ιδιωτικό τζετ, μπορείτε να συσκευάσετε ή να στοιβάζετε σχεδόν οτιδήποτε ταιριάζει. Τα υγρά είναι εντάξει, όλα όσα θέλετε, από την Champagne μέχρι το άρωμα.

Τα πυροβόλα όπλα είναι εντάξει. Ναι, όπλα. Αλλά όταν επιβιβάζεστε, πρέπει να τα ξεφορτώσετε και να τα δώσετε στον υπάλληλο της πτήσης σας για να στοιβάζονται στο κάβα. Τα κατοικίδια ζώα είναι ωραία εάν πετούν εσωτερικά. Εάν όχι, οι πολιτικές της χώρας προορισμού ισχύουν για τα κατοικίδια ζώα που εκτοξεύονται σε ιδιωτικά αεροσκάφη. Εάν ο διάδρομος είναι σύντομος, τα πολύ βαριά αντικείμενα όπως ο κινηματογραφικός εξοπλισμός ή τα κλαμπ γκολφ μπορεί να παρουσιάσουν πρόβλημα βάρους.

Όπως και με όλες τις πτυχές του ιδιωτικού σχεδιασμού πτήσεων, ρωτήστε εκ των προτέρων.

Ισχύουν οι ίδιοι τελωνειακοί κανόνες για τα ιδιωτικά αεροπλάνα; "Τα τελωνεία είναι οπωσδήποτε εξορθολογισμένα στις διεθνείς πτήσεις ιδιωτικών αεροπλάνων", λέει ο Tivnan. "Δεν υπάρχουν γραμμές και γραφειοκρατία, αν και πρέπει να κάνετε τη συνήθη τελωνειακή δήλωση αν εισάγετε αλκοόλ κ.ο.κ. Δίνετε το διαβατήριό σας στον πιλότο σας και το παίρνετε πίσω σε στιγμές. και η ασφάλεια ολοκληρώνεται και τελειώνει πριν γνωρίζετε ότι έχουν πραγματοποιηθεί ", λέει. "Το διαβατήριό σας μπορεί να είναι σφραγισμένο ή όχι. Εάν θέλετε ή χρειάζεται να σφραγιστείτε, κάντε αυτό το αίτημα." (η συμβουλή: είναι σχεδόν πάντα μια καλή ιδέα να πάρετε το διαβατήριό σας σφραγισμένο για να αποδείξετε ότι είστε ή ήσαστε νομίμως στη συγκεκριμένη χώρα.)

Οι ιδιωτικοί επιβάτες έχουν λόγο για τα σχέδια πτήσεων και τη δρομολόγηση; "Τα σχέδια πτήσης σε ιδιωτικά τζετ είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα, εντός των ορίων της εναέριας κυκλοφορίας", λέει ο Tivnan. "Εργάζεστε εκ των προτέρων με τον συντονιστή πτήσης σας, μπορείτε να κανονίσετε το ιδανικό σας σχέδιο πτήσης.Μπορείτε να σταματήσετε ή να χτυπήσετε αρκετές φορές στη διαδρομή σας.Μπορείτε να σταματήσετε σχεδόν οπουδήποτε, για οτιδήποτε, από μερικές ώρες έως όσο χρειάζεστε" αυτος λεει. "Μπορείτε να ακολουθήσετε την υπέροχη θέα, για παράδειγμα, στο Σικάγο ή στο Grand Canyon.

Μπορείτε να σταματήσετε εκεί που πρέπει ή θέλετε να συναντήσετε μια εκδήλωση, ένα ψώνια, ένα δείπνο, μια συναυλία, ένα παιχνίδι ", λέει, προσθέτοντας," ο σύμβουλος jet σας θα σας ενημερώσει εάν τα αιτηθέντα σχέδιά σας αρχίζουν να σας κοστίζουν σημαντικά περισσότερο."

Ποιος αποφασίζει για τα τρόφιμα και τα ποτά σε μια ιδιωτική πτήση; "Το φαγητό στο αεροπλάνο είναι η κλήση του πελάτη", λέει ο Tivnan. "Πολλοί επιβάτες πραγματικά διασκεδάζουν με αυτό." Η Magellan Jets (και άλλες εταιρείες charter πτήσεων) στέλνουν στους επιβάτες εκτεταμένα μενού εκ των προτέρων. Οι ιδιωτικοί τροφοδότες αεριωθουμένων είναι κορυφαίοι και οι επιλογές είναι τεράστιες. Θα έχετε επιλογές όπως σούσι, μπριζόλα, γκουρμέ πίτσα και μπιφτέκι, λούτρινα και σαλάτες, φρέσκα θαλασσινά, σαλάτες, ζυμαρικά, το ονομάζετε. Προτιμήσεις όπως χορτοφαγικά ή οργανικά μενού φιλοξενούνται.

Οι πτήσεις μπορούν επίσης να εξυπηρετηθούν από εστιατόρια που βρίσκονται στην περιοχή αναχώρησης του αεροδρομίου αναχώρησης.

Οι εγκαταστάσεις μαγειρέματος στα αεροπλάνα μπορεί να περιορίζονται στην αναθέρμανση, έτσι τα πιάτα που ταξιδεύουν καλά είναι συνήθως τα καλύτερα.

Τα ιδιωτικά τζετ προσφέρουν σχεδόν πάντα ένα πλήρες μπαρ, σνακ και αναψυκτικά. "Όσο μεγαλύτερος είναι ο αεριωθούμενος, τόσο μεγαλύτερος είναι το μπαρ" σημειώνει ο Tivnan. Και πολλοί επιβάτες φέρνουν το αγαπημένο τους Scotch ή κρασί.

Ποια είναι η ψυχαγωγία όπως σε ιδιωτικά τζετ; "Η ψυχαγωγία με αεροσκάφη είναι επίσης προ-παραγγελιών", λέει ο Tivnan. "Μπορείτε να κάνετε ειδικά αιτήματα για μουσική, παιχνίδια, ζωντανή ψυχαγωγία, καταστρώματα πόκερ, οτιδήποτε άλλο. Πείτε στον παροχέα σας τι έχετε κατά νου." Προσθέτει, "Η εταιρία τζετ σας θα έχει μια βάση δεδομένων ταινιών και ο εκτοξευτής σας θα έχει μια οθόνη καλής ποιότητας."

Είναι εύκολο να κάνετε εργασία σε ιδιωτικό τζετ; "Οι ιδιωτικοί αεριωθούμενοι σήμερα μπορούν να λειτουργήσουν ως αερομεταφερόμενες εκτελεστικές σουίτες", λέει ο Tivnan. "Μπορείτε να προβλέψετε ένα δορυφορικό τηλέφωνο πτήσης και ένα καλό σήμα wifi, αλλά καλό είναι να κάνετε διπλό έλεγχο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο καθ 'όλη τη διάρκεια της πτήσης σας και να είστε σε θέση να φτάσετε στο μέσο του ωκεανού.

Τι κοστίζει η ιδιωτική αεροπορική πτήση;

"Υπάρχουν διάφοροι τύποι σχεδίων για ιδιωτική χρήση αεριωθουμένων", λέει ο Tivnan. "Ορισμένοι αεριωθούμενοι ανήκουν κλασικά σε αρκετούς πελάτες." Όμως, η τάση των ιδιωτικών αεριωθούμενων σχεδίων είναι αυτή που προσφέρει η Magellan Jets: χρήση κατ 'απαίτηση charter, συνήθως με την ώρα. Δεν πληρώνετε για το χρόνο που δεν χρησιμοποιείτε ή αν αλλάζετε τα σχέδιά σας εκ των προτέρων. "Το καύσιμο του τζετ περιλαμβάνεται στην τιμή.

Ωστόσο, τα ιδιωτικά αεροπορικά ταξίδια δεν είναι φθηνά. Αλλά "συχνά λειτουργεί σε λιγότερο από ό, τι φέρουν εμπορική πρώτης τάξης", λέει ο Tivnan. "Και η άνεση, η άνεση και η ιδιωτικότητα των ιδιωτικών αεροσκαφών είναι από μόνα τους σε μια τάξη.

"Οι ιδιωτικοί επιβάτες αεροπορικών πτήσεων πετούν εκεί που θέλουν, όταν θέλετε, μαζί με τις οικογένειες, τους φίλους και τα κατοικίδια ζώα τους και πετούν με τόση περισσότερη ελευθερία, άνεση και άνεση".
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις ιδιωτικές πτήσεις charter της Magellan Jets . Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Magellan Jets και ακολουθήστε τις στο Twitter (@MagellanJets)

Αγάπη της αεροπορίας; Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πτήση, εδώ στο site: είναι σαν να πετάξετε business class στην πολυτελή εμπορική Emirates Airline . δείτε αν αξίζει τον κόπο να πετάξει καθίσματα οικονομικής θέσης και πώς να σκοράρει ένα φτηνό. μάθετε τα πρότυπα ομορφιάς της Ινδίας Hicks ' να μάθετε πώς να συσκευάζετε μόνο το μαρκάρισμα και να φαίνετε καλά οπουδήποτε κι αν πάτε.