Ιπποδρομίες στην Happy Valley του Χονγκ Κονγκ

Τα μέσα και τα άλογα των ιπποδρομιών στην Happy Valley του Χονγκ Κονγκ

Ο ιπποδρομικός αγώνας στο Χονγκ Κονγκ ακολουθείται πολύ πιο παθιαστικά από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Τα Racetracks, όπως η Happy Valley του Χονγκ Κονγκ, συσκευάζονται τακτικά στα δοκάρια, προσφέροντας μια ηλεκτριστική ατμόσφαιρα, η οποία σπάνια αναπαράγεται σε άλλες πίστα αγώνων στην Αγγλία, τη Γαλλία ή τις ΗΠΑ. Αναμείνετε ενθουσιώδη τυχερά παιχνίδια, ενθουσιώδη επευφημίες και άφθονη μπύρα για να τα πλύνετε όλα.

Με κάθε ειλικρίνεια, η εμμονή του Χονγκ Κονγκ με τα άλογα είναι περισσότερο μια εμμονή με τα τυχερά παιχνίδια, ωστόσο με μερικά από τα καλύτερα κομμάτια του κόσμου, η παγκόσμια φυλή συναντά και ένα μανιακό πλήθος μια επίσκεψη στο κομμάτι είναι απαραίτητη, είτε θέλετε να παίξετε είτε όχι .

Εκείνοι που είναι συνηθισμένοι στην εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στα αγγλικά συναντιούνται ή το νηφάλιο περιβάλλον στις αμερικανικές διαδρομές θα βρουν το φρικιαστικό πλήθος του Χονγκ Κονγκ και την ταπεινή προσέγγιση που προκαλεί ένα συναρπαστικό σοκ στο σύστημα. Το κομμάτι είναι χτυπημένο από μια τράπεζα ουρανοξυστών που του δίνει μια λάμψη νέον κατά τη διάρκεια των νυχτερινών αγώνων και επαναλαμβάνει το θόρυβο πίσω στο κομμάτι. Η Happy Valley είναι απλά ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γυαλιά στον κόσμο.

Εκτός από τα τυχερά παιχνίδια και τους αγώνες, η Happy Valley είναι πάρα πολύ κοινωνική υπόθεση. Οι σκηνές μπύρας και οι αυτοσχέδιες σκηνές ζεστού σκύλου κρατούν 40.000 ανθρώπους που τρέφονται και ποτίζονται και μεγάλο μέρος του αγωνιστικού χώρου μετατρέπεται σε μεγαλύτερο μπαράκι της πόλης. Είναι επίσης φθηνό - πολύ φθηνότερο από τις υπερβολικές τιμές που χρεώνονται στο Lan Kwai Fong για μια σταγόνα μπύρας.

Στοίχημα στην Happy Valley

Οι ιδιοκτήτες του Happy Valley είναι το The Jockey Club του Χονγκ Κονγκ. Εξακολουθούν να κατέχουν ένα μονοπώλιο για αγώνες και στοιχήματα στην επικράτεια, ένα holdover από τις αποικιακές ημέρες, και το HKJC είναι οι μεγαλύτεροι φορολογούμενοι και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η προνομιακή κατάσταση των οργανώσεων είναι χάρη στο μέσο όρο των έξι εκατομμυρίων συν τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε σύσκεψη, που σημαίνει πτώση για σχεδόν όλους τους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ. Μπορείτε να μάθετε πώς να πλοηγηθείτε στα πολλά, πολλά στοιχήματα που προσφέρονται με τον οδηγό στοιχημάτων μας στο Χονγκ Κονγκ.

Sha Tin vs κωπηλασία Happy Valley

Η Happy Valley είναι το κεφάλι και οι ώμοι πάνω από τον άλλο αγωνιστικό χώρο ( Sha Tin ) στο Χονγκ Κονγκ.

Το κομμάτι στην Happy Valley είναι τεντωμένο από έναν τοίχο ουρανοξυστών και με όλες σχεδόν τις συναντήσεις τη νύχτα αυτό το πλήθος κτιρίων σχηματίζει ένα εκθαμβωτικό φράχτη του νέου για την ενθουσιασμό του βράδυ. Το Happy Valley προσφέρει επίσης εστιατόρια, μπαρ, με μερικές από τις φθηνότερες μπύρες στην πόλη και ένα συναρπαστικό μείγμα ντόπιων, εκπατρισμένων και τουριστών. Η είσοδος στο έδαφος είναι μόνο HK $ 10.

Πότε να πάτε

Η περίοδος αγώνων του Χονγκ Κονγκ εκτείνεται από το Σεπτέμβριο έως τον Ιούνιο. Οι συνεδριάσεις αγώνων είναι γενικά τα βράδια της Τετάρτης στην Happy Valley και το Σάββατο το απόγευμα στο Sha Tin. Θα πρέπει να κατευθυνθείτε στο γήπεδο, καθώς τα κλεισίματα δρόμων σημαίνουν ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι σχεδόν γεμάτα με ανθρώπους. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην ιπποδρομία Happy Valley είναι στο τραμ του Χονγκ Κονγκ, το οποίο μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε από τη Sheung Wan - Central - Wan Chai.

Στοίχημα

Το ελάχιστο στοίχημα σε αγώνες είναι μια συμφωνία $ 10 και όλα τα περαιτέρω στοιχήματα είναι σε πολλαπλάσια του ποσού αυτού. Θα βρείτε δωρεάν οδηγό στοιχημάτων και φόρμας στην πίστα. Υπάρχει συνήθως περίπου δεκαπέντε λεπτά μεταξύ των αγώνων όταν μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Θα βρείτε προσωπικό που μιλάει αγγλικά και μπορεί να σας βοηθήσει εάν χρειάζεστε τους κανόνες του κάθε μεμονωμένου στοιχήματος που εξηγείται.