Μόντρεαλ Αυγούστου Καιρός

Μόντρεαλ Αύγουστος Καιρός: Κλίμα, Μέσες Θερμοκρασίες *

Καλοκαίρι καυσαερίων στο Μόντρεαλ έρχονται τον Αύγουστο. Όπως έλεγα σχετικά με τον Ιούλιο , το Μόντρεαλ έχει πολλά κοινά με τον βαθύ νότο όταν πρόκειται για καλοκαιρινή ζέστη.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

Όπως και στη Νέα Ορλεάνη, το 30ºC (86ºF) στο Μόντρεαλ μπορεί να νιώθει περισσότερο σαν 40ºC (104ºF) όταν επηρεάζετε την υγρασία. Η ξηρή θερμότητα είναι στην καλύτερη περίπτωση μια στατιστική ανωμαλία στο Μόντρεαλ.

Αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες του μήνα, οι θερμοκρασίες τείνουν να καταλήγουν σε μια πιο άνετη αλλά ακόμα καλοκαιρινή εμβέλεια.

< Μόντρεαλ Ιούλιος Καιρός | Μόντρεαλ Σεπτεμβρίου Σεπτέμβριος >

Μόντρεαλ Αυγούστου Καιρός: Τι να φοράτε

Φορέστε το φως. Πολύ ελαφρύ. Μην πηγαίνετε κοντά σε κάτι πολυεστέρα μήπως ζείτε για να μετανιώσετε σύντομα το πόδι-πλάκα του ιδρώτα επεκτείνεται πέρα ​​από τον κορμό σας όπως εσείς ψήνουν σε αυτό που αισθάνεται σαν σαράνι τυλίξτε καλύπτοντας το σώμα σας. Αντ 'αυτού, επιλέξτε φυσικά, ελαφριά υφάσματα όπως λινά, εξοικονόμηση άνεσης σε μια ζεστή και υγρή μέρα φεστιβάλ και θεωρήστε τα t-shirts και τις δεξαμενές από μαλλί της Merino που απομακρύνουν τον ιδρώτα χωρίς να καταστρέψουν ή να αποχρωματιστούν το ύφασμα, ψύξη του σώματος στη διαδικασία.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Αύγουστο; Πακέτο:

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Αύγουστο; Μείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία του παλιού Μόντρεαλ
Και: Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

Μόντρεαλ Αυγούστου Ο καιρός: Ο τρόπος ζωής

Οι ημέρες του σκυλιού του καλοκαιριού είναι πάρα πολύ ένα πράγμα στο Μόντρεαλ έρχονται τον Αύγουστο και οι ντόπιοι δεν απολαμβάνουν χρόνο να τους μούσκεμα δεδομένου πόσο γρήγορα την άνοιξη , το καλοκαίρι και την πτώση περνούν από αυτά τα μέρη.

Αν οι Montrealers δεν είναι έξω από την πόλη σε διακοπές, τότε απολαμβάνουν την πόλη για όλα τα καλοκαιρινά προνόμια , από την Κυριακή Tam Tams έως την Piknic Electronik ή μια μέρα στην παραλία .

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες θερμοκρασίες, τα άκρα και τα δεδομένα βροχόπτωσης ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης ποιότητας από την Environment Canada και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν για 30 χρόνια. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.

** Σημειώστε ότι οι ντους, το βροχή και / ή το χιόνι ενδέχεται να επικαλύπτονται την ίδια μέρα.

Για παράδειγμα, εάν ο Μήνας Χ διαθέτει μέσο όρο 10 ημερών ελαφρών βροχών, 10 ημέρες βαρύτερων βροχών και 10 ημερών χιονόπτωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι 30 ημέρες του Μήνα Χ τυπικά χαρακτηρίζονται από κατακρήμνιση. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, οι 10 ημέρες του Μήνα Χ θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ελαφρύ ντους, βροχή και χιόνι σε 24ωρη βάση.