Μόντρεαλ Ιούλιος Καιρός

Αποκτήστε το Scoop στις καιρικές συνθήκες και τα πιο καυτά γεγονότα του μήνα

Ο πιο δραστήριος μήνας του έτους από την άποψη της διασκέδασης υπαίθριων φεστιβάλ , τον καιρό του Μόντρεαλ τον Ιούλιο είναι HOT! Είναι επίσης υγρό ως κόλαση, οπότε να είστε έτοιμοι να ιδρώσετε: όπως και στη Νέα Ορλεάνη, το 30ºC (86ºF) στο Μόντρεαλ μπορεί να νιώθει σαν 40ºC (104ºF).

Τι να φορέσω

Φορέστε το φως. Πολύ ελαφρύ. Και μην πάτε κοντά σε τίποτα από πολυεστέρα, μήπως ζείτε να μετανιώσετε το πόδι-πλάκα του ιδρώτα που επεκτείνεται πάνω από τον κορμό σας καθώς ψήνετε σε αυτό που αισθάνεται σαν πλαστικό περιτύλιγμα που καλύπτει το σώμα σας. Αντ 'αυτού, επιλέξτε φυσικά, ελαφριά υφάσματα όπως λινά, εξοικονόμηση άνεσης σε μια ζεστή και υγρή μέρα φεστιβάλ και θεωρήστε t-shirts και δερμάτινα μάλλινα μαλλί που ελαχιστοποιούν τις επιδερμίδες με ιδρώτα γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να καταστρέφουν ή να αποχρωματίζουν ύφασμα. Σοβαρά. Ακούγεται αντίθετο να φορέσει το μαλλί αλλά το μαλλί μερινό είναι κάπως ένα θαυμαστό ύφασμα. Σας θερμαίνει το χειμώνα και σας δροσίζει το καλοκαίρι. Το κόλπο με merino είναι να φορέσει το κατάλληλο πάχος, το οποίο για το καλοκαίρι μεταφράζεται σε ένα λεπτότερο ύφασμα που προσφέρει περισσότερη ανακούφιση από το βαμβάκι.

Τι να Pack

Τα φεστιβάλ

Ο πιό ζωντανός μήνας του έτους, ο καιρός του Μόντρεαλ τον Ιούλιο είναι τόσο ζεστός όσο το ημερολόγιο του γεγονότος .

Κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν μεγάλα φεστιβάλ, υπαίθριες εκδηλώσεις και εκθέσεις δρόμου , από τις εορταστικές εκδηλώσεις του Καναδά μέχρι την Παρέλαση Carifiesta μέχρι το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Just For Laughs .

Ο τρόπος ζωής

Οι ντόπιοι που δεν είναι έξω από τις πόλεις στις διακοπές τον Ιούλιο, βγαίνουν για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου, είτε παραμένουν στα μεγάλα πάρκα του Μόντρεαλ , στις παραλίες της πόλης , είτε σε διάφορα υπαίθρια φεστιβάλ και πωλήσεις πεζοδρομίων στο Μόντρεαλ.

> * Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Μέσες θερμοκρασίες, ακραίες τιμές και δεδομένα βροχοπτώσεων ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010.