Φεστιβάλ κωμωδίας Μόντρεαλ ακριβώς για γέλια 2017 (Φεστιβάλ Juste Pour Rire)

Προφίλ του Φεστιβάλ Just For Laughs: Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κωμωδίας του Μόντρεαλ

Ένας παραγωγός κωμωδίας του Μόντρεαλ Gilbert Rozon ίδρυσε το 1983, Just for Laughs ήταν αρχικά Juste pour rire , ένα γαλλικό μόνο συμβάν κωμωδίας και πολύ κλαίει από την πρώτη στάση του Ροζόν στον κόσμο της εργασίας ως gravedigger.

Μέχρι το 1985, ο Rozon συγκέντρωσε τη βοήθεια του Andy Nulman, ενός τοπικού επιχειρηματία που προσέθεσε αγγλικά πράγματα στο ρόστερ. Έτσι, γεννήθηκε το πρώτο δίγλωσσο παζάρι Juste pour rire / Φεστιβάλ κωμωδίας Just For Laughs , με τον Τζέρι Σεϊνφελντ, τον Τζέι Λένο και τον αστέρι του φεστιβάλ, André-Philippe Gagnon.

Πάνω από δύο δεκαετίες αργότερα, η επιτυχία του Just For Laughs δημιούργησε μια παγκόσμια οργάνωση, με αδελφικά φεστιβάλ στο Τορόντο, το Σικάγο και τη Νάντη στη Γαλλία.

Το 2017, το Just for Laughs του Μόντρεαλ πραγματοποιείται από τις 12 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2017 και περιλαμβάνει δεκάδες stand-up πράξεις, κωμωδίες, θεματικές εκδηλώσεις και ελεύθερες εκδηλώσεις με τους πιο περιζήτητους A-listers να συγκλίνουν στο φεστιβάλ από τις 24 Ιουλίου έως τις 30 Ιουλίου, 2017. Παρακολουθήστε παρακάτω για λεπτομέρειες σχετικά με τα κορυφαία headliners του τρέχοντος έτους και τις συμφωνίες εισαγωγής.

Επαγγελματικές ανακαλύψεις

Ένα φεστιβάλ κωμωδίας που οι κάτοικοι του Μόντρεαλ και οι τουρίστες λατρεύουν, προσελκύοντας σχεδόν δύο εκατομμύρια θεατές κάθε χρόνο, το Just For Laughs fest ικανοποιεί επίσης τις ανάγκες της βιομηχανίας. Το Dave Leary, ο Dave Chappelle, ακόμα και ο Jon Stewart, έκαναν μεγάλη διαφορά στο Φεστιβάλ Just For Laughs του Μόντρεαλ, ή τουλάχιστον πήραν μέρος μια ωραία ώθηση, βλέποντας τη σταδιοδρομία τους να απογειώνεται σύντομα στη συνέχεια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πράξεις που δοκιμάστηκαν στο Μόντρεαλ κατέληξαν να προσελκύουν διεθνή αναγνώριση. Ο κ. Bean του Rowan Atkinson, για παράδειγμα, δοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε πλήθη του Μόντρεαλ το 1989. Το κοινό έτρεξε και το BBC συντονίζονταν. Το υπόλοιπο είναι η τηλεοπτική ιστορία.

Stand-up Κωμωδία: Μια Ακριβώς Για Γέλια Ειδικότητα

Το κύριο χαρακτηριστικό του Μόντρεαλ Just for Laughs Festival είναι η κωμωδία stand-up και η γιορτή προσελκύει παρόντες και μελλοντικούς A-listers, up-and-coming rookies και κυριολεκτικά την καλύτερη κωμωδία στον κόσμο.

Οι παλιοί επισκέπτες περιλαμβάνουν:

Δωρεάν Τέχνη Street

Για πολλά χρόνια, το Just for Laughs έκλεισε το αυτοκίνητο (St. Denis, από την Steather Catherine στο Sherbrooke) για να κάνει δρόμους για καλλιτέχνες, γιγαντιαίες μαριονέτες και ανατριχιαστικούς τύπους που διασκεδάζουν απαλά ή παρενοχλούν ένα αδύνατο κοινό για την επιφυλακή impromptu street stories. Από την κωμωδία που προκαλεί την πυρκαγιά στα ζωντανά αγάλματα μέχρι να αγκυροβολήσουν οι αγγελιοφόροι γύρω από τους τυχαίους ξένους στην υποβολή, η τέχνη δρόμου Just For Laughs πραγματοποιήθηκε κατά μήκος της οδού St. Denis. Όμως, από το 2010, όλες οι πράξεις τέχνης δρόμου πραγματοποιούνται στο Quartier des Spectacles ' Place des Festivals και τα περίχωρά της.

Φεστιβάλ Κωμωδίας Μόντρεαλ Για Γέλια: Ημερομηνίες 2017

Το φεστιβάλ φεστιβάλ κωμωδίας, το Just for Laughs του Μόντρεαλ, διαρκεί από τις 12 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2017 και περιλαμβάνει δεκάδες stand-up πράξεις, κωμωδίες, θεματικές εκδηλώσεις και ελεύθερες εκδηλώσεις με τους πιο περιζήτητους A-listers να συγκλίνουν στο φεστιβάλ 24 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου 2017.

Δείτε επίσης: Τα πιο καυτά καλοκαιρινά γεγονότα του Μόντρεαλ: Δεσποινίς αυτά και θα χάσετε
Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Μείνετε στην καρδιά του υπαίθριου Hub του Γέλιου

Μόνο για το Laughs 2017 Edition Scoop

Το Major Just for Laughs Η σειρά 2017 περιλαμβάνει μια διπλή κεφαλίδα με τον Jerry Seinfeld και έναν από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς της Γαλλίας, τον Gad Elmaleh, που παίζει στα αγγλικά στις 26 Ιουλίου 2017 στο Bell Centre.

Πορτοκαλί Το νέο μαύρο αστέρι Laverne Cox φιλοξενεί ένα γκαλά στις 29 Ιουλίου 2017 στο Place des Arts 'Salle Wilfrid-Pelletier.

Ο καναδικός πολιτικός αστερισμός Rick Mercer φιλοξενεί ένα δικό του γκαλά 27 Ιουλίου 2017 στο Salle Wilfrid-Pelletier της Place des Arts .

Ο κωμικός αναγεννησιακός Judd Apatow παίρνει ένα διάλειμμα από τον εξαντλητικό του συγγραφέα / σκηνοθέτη / παραγωγό του προγράμματος για να επιστρέψει στις ρίζες του για τέσσερις παραστάσεις της νέας ατομικής του έκθεσης στο Place des Arts 'Cinquième Salle 28 Ιουλίου και 29 Ιουλίου 2017. Η Netflix να είστε επιτόπου για να καταγράψετε το συμβάν.

Ο Trevor Noah του Daily Show πρωτοσέγγειται με δύο παραστάσεις back-to-back στις 28 Ιουλίου 2017 στο Place des Arts 'Maison Symphonique

Σάββατο το βράδυ Η ζωντανή σιωπηλή David Spade φιλοξενεί το γκαλά Just for Laughs στις 26 Ιουλίου 2017 στο Salle Wilfrid-Pelletier της Place des Arts .

Η καριέρα του Ali Wong ανατινάχτηκε αφού η Netflix έστειλε την κωμωδία της, την ιδιαίτερη Baby Cobra. Πιάσε την κεφαλίδα της στις 27 Ιουλίου 2017 στο Place des Arts 'Maison Symphonique.

Και μην χάσετε το Kevin Hart που φιλοξενεί το Laugh Out Loud Network Presents: Ακριβώς για Γέλια Φάτε τα Shorts μου , μια τελετή απονομής των βραβείων όπου οι 5 πρώτες υποβολές ταινιών στον διαγωνισμό εξετάζονται σε τοποθεσία, με τον Hart να παρουσιάζει μια συμφωνία ανάπτυξης στον νικητή στις 27 Ιουλίου , 2017 στο Cinéma Impérial.

Άλλα αστεία λαϊκά που παρευρίσκονται στο φεστιβάλ είναι ο Jim Carrey, ο Craig Ferguson, ο Jeff Ross, ο Howie Mandel και πολλά άλλα.

Συμβουλευτείτε το πλήρες lineup Montreal Just for Laughs 2017 και αγοράστε εισιτήρια.

Δωρεάν υπαίθριες εκδηλώσεις στο 2017 Just For Laughs Festival Edition

Κάθε έκδοση της Just for Laughs περιλαμβάνει μια σειρά από υπαίθριες εκδηλώσεις: ζωντανή κωμωδία, τέχνες τσίρκου με κλόουν και ακροβάτες, σκηνές με τα πλάγια, χτυπήματα σε ξυλοπόδαρα, χορό δρόμου και άλλα που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στο Place des Festivals .

Και ένα από τα πιο δημοφιλή επαναλαμβανόμενα γεγονότα όλων είναι η παρέλαση των δίδυμων. Το 2017, ξεκινά στις 22 Ιουλίου 2017 στις 4 μ.μ., το μαντέψατε, Place des Festivals . Είσαι δίδυμος; Μια τριπλή; Είσαι προσκαλεσμένος. Απλά εγγραφείτε. Οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τα δίδυμα ξεκινούν ήδη από το μεσημέρι.

Μόνο για το φεστιβάλ ελεύθερου δρόμου Laughs διαρκεί 15 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου 2017.

Stand-Up Προσφορές το 2017: Ακριβώς για Γέλια Φεστιβάλ Passes

Τα εισιτήρια Gala δεν φθάνουν φτηνά. Αλλά όχι όλα στο φεστιβάλ Just for Laughs κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Οι διοργανωτές συνήθως προσφέρουν πακέτα φεστιβάλ με προσφορές πακέτων 2-show, 3-show και 5-show. Το κορυφαίο φεστιβάλ κωμωδίας του Μόντρεαλ προτείνει επίσης πακέτα προσφορών που επιτρέπουν την πρόσβαση σε off-JFL και Zoofest, Just for Laughs 'offshoot φεστιβάλ που χαρακτηρίζουν edgier ή / και αναδυόμενο ταλέντο κωμωδία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Just for Laughs ασχολούνται εδώ.

Κάθε χρόνο διατίθενται και προσφορές τελευταίας στιγμής. Απλά παρουσιάστε τον καθορισμένο μετρητή εισιτηρίων Just for Laughs στην περιοχή Place des Festivals και ρωτήστε τι έμεινε για εκείνο το βράδυ.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου με αυτές τις προσφορές των τελευταίων λεπτών εισιτηρίων είναι ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε, αφήνοντας πολλά να επιθυμείτε στον τρόπο των καθισμάτων. Μετά από όλα, προσφορές τελευταίας στιγμής προσφέρουν τα υπόλοιπα. Μπορεί να βρείτε μόνο μεμονωμένα καθίσματα και η θέα μπορεί να παρεμποδιστεί ανάλογα με το τι έχει απομείνει ανά εκπομπή.

Γνωρίστε το Φεστιβάλ Just For Laughs

Επιλέξτε το κέντρο της πόλης Μόντρεαλ φιλοξενεί διαφορετικές εμφανίσεις. Το Place des Arts " Salle Wilfrid-Pelletier φιλοξενεί συνήθως κωμωδίες, ενώ οι Théâtre Maisonneuve και Le Gesù τείνουν να παρουσιάζουν σόλο παραστάσεις. Και παρόλο που οι πολλαπλοί χώροι του Place des Arts χρησιμεύουν ως κόμβος για τα περισσότερα από τα κορυφαία γεγονότα του φεστιβάλ, η Club Soda και η Metropolis είναι ετήσιες εκδηλώσεις για το The Nasty Show, το Ethnic Show και άλλες επαναλαμβανόμενες θεματικές βραδιές.

Όσο για το ταλέντο των κωμωδιών, συχνά κάνουν κράτηση σε ανεξάρτητα θέατρα σε όλη την πόλη, όπως το Théâtre Ste. Αικατερίνη.

Εν τω μεταξύ, η μετάβαση στα ελεύθερα γεγονότα του δρόμου Just For Laughs είναι ένας cinch. Οι οδικές τέχνες συγκεντρώνονται στο Place des Festivals και στους κλειστούς πεζόδρομους γύρω από το Place des Arts, συμπεριλαμβανομένου του Ste. Catherine Street . Με τη δημόσια συγκοινωνία, απλά κατεβείτε στο σταθμό Place-des-Arts του μετρό και πάρτε την έξοδο Jeanne-Mance, η οποία θα σας οδηγήσει στην καρδιά των εκδηλώσεων του δρόμου Just fr Laughs.

Εάν το smartphone σας δεν επαρκεί για να σας βοηθήσει να πλησιάσετε, καλέστε (514) 845-2322 ή 1-888-244-3155 για βοήθεια από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Just for Laughs.