Πατινάζ στους παγοδρόμους του Parc Jean-Drapeau

Παγοδρομία στο Parc Jean-Drapeau

Πατινάζ στο Parc Jean-Drapeau

Αποδράστε από την πόλη ... χωρίς να φύγετε από την πόλη. Το πάρκο Jean-Drapeau, ανοιχτό παράλληλα με το φεστιβάλ χιονιού Fête des Neiges , κατασκευάζει μια από τις πιο γραφικές περιοχές του Παρισιού του Μόντρεαλ , συνολικά 1,5 χιλιόμετρα από μονοπάτια πάγου γεμάτα με δασωμένες εκτάσεις και υπέροχη θέα στην πόλη. Αλλά αυτά τα μονοπάτια διατηρούνται μόνο για λίγες ημέρες κάθε χειμερινή περίοδο .

Αφεθείτε ενώ μπορείτε.

Το 2018, οκτώ ημέρες πατινάζ είναι δυνατά τα σαββατοκύριακα 20 Ιανουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου 2018.

Πεζοπορία σε Parc Jean-Drapeau: Είναι σύντομη

Η εποχή πατινάζ σε εξωτερικούς χώρους στο Μόντρεαλ τείνει να διαρκέσει από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, αλλά στο Parc Jean-Drapeau, η σεζόν είναι πολύ μικρότερη. Συντηρείται σε συνδυασμό με το χιονοδρομικό φεστιβάλ του Μόντρεαλ Fête des neiges από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2018 μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Και παρόλο που τα μονοπάτια παγοδρομίας του Parc Jean-Drapeau διατηρούνται μόνο για λίγο, μην υποθέτετε αυτόματα ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Δεδομένου ότι αποτελούνται από φυσικό υπαίθριο πάγο χωρίς τεχνητό ψυκτικό σύστημα, τα εν λόγω μονοπάτια είναι στο έλεος των καιρικών συνθηκών. Ένα ξαφνικό ζεστό ξόρκι θα μπορούσε να τους ξεπαγώσει. Είναι πάντα καλύτερο να το παίξετε ασφαλές και να καλέσετε (514) 465-0594 ή να ελέγξετε τις συνθήκες πάγου online πριν ξεκινήσετε.

Η είσοδος στις προσωρινές πίστες είναι δωρεάν. Είτε φέρνετε τα δικά σας παγοπέδιλα - μπορείτε να βρείτε ένα φτηνό ζευγάρι εδώ - είτε να νοικιάσετε ένα ζευγάρι σε τοποθεσία.

Το γραφείο ενοικίασης εξοπλισμού Écorécréo, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σταθμό Jean-Drapeau του μετρό, ακριβώς δίπλα στο φεστιβάλ χιονιού, είναι ανοιχτό το Σάββατο και την Κυριακή από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2018. Τα πατίνια μπορούν να ενοικιαστούν για δύο ώρες για 12 δολάρια. Fête des neiges Οι κάτοχοι διαβατηρίου Accropasse πληρώνουν μόνο $ 9 για δύο ώρες.

Parc Jean-Drapeau Παγοδρομία: 2018 Τιμές και Λεπτομέρειες

Τοποθεσία: Parc Jean-Drapeau
Γειτονιά: N / A
Πώς θα φτάσετε: Μετρό Jean-Drapeau
Ώρες *: ίδια ωράρια με το Fête des Neiges
Είσοδος *: δωρεάν είσοδος
Υπηρεσίες ενοικίασης *: παγοπέδιλα $ 12 για δύο ώρες, $ 9 για τους κατόχους διαβατηρίων Fête des neiges Accropasse
INFO: (514) 465-0594 ή στην ιστοσελίδα του Parc Jean-Drapeau

Οποιαδήποτε άλλη χειμερινή δραστηριότητα στο Parc Jean-Drapeau;

Με ευγενική παραχώρηση του φεστιβάλ χιονιού του Μόντρεαλ Fête des neiges, το Parc Jean-Drapeau διαθέτει επίσης σωλήνες χιονιού , αγαπημένη οικογένεια.

Και ίσως πιο ενδιαφέρουσα από όλα είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε το έλκηθρο σκυλιών . Οι ενδιαφερόμενοι συμβουλεύονται να διατηρήσουν το σημείο έλξης σκυλιών τους μπροστά από το χρόνο, καθώς η δραστηριότητα είναι εξαιρετικά δημοφιλής, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού διαδρομών που διατίθενται κατά τη διάρκεια της σεζόν. Λεπτομέρειες .

Δείτε μια επισκόπηση των κορυφαίων χειμερινών αξιοθέατων του Parc Jean-Drapeau .

Επίσης, επισκεφθείτε τη Βιόσφαιρα , ένα μουσείο περιβαλλοντικής επιστήμης που είναι πιο γνωστό ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ορόσημα του Μόντρεαλ, καθώς και το Μουσείο Stewart, ένα παλιό βρετανικό στρατιωτικό συγκρότημα που έγινε ιστορικό μουσείο περίπου 5-10 λεπτά με τα πόδια από τη Βιόσφαιρα.

* Σημειώστε ότι οι ημερομηνίες, οι τιμές και άλλες λεπτομέρειες υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Το κοινό ενθαρρύνεται να καλέσει (514) 465-0594 για να επιβεβαιώσει τις ώρες λειτουργίας του γραφείου ενοικίασης και τις παγοδρομίες πριν ξεκινήσει.