Διαδρομές πεζοπορίας στην Ευρώπη - Ευρωπαϊκό ταξίδι και τένις

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την πεζοπορία των μεγάλων διαδρομών της Ευρώπης

Ονομάστε το περπάτημα, πεζοπορία, backpacking, πεζοπορία ή περιπλάνηση - εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα μεγάλα μονοπάτια και την πεζοπορία στην Ευρώπη

Από το δίκτυο διαδρομών Epath που διασχίζει την Ευρώπη σε προσκυνήματα και αστικές βόλτες, παρακάτω είναι μια έρευνα για το τι διατίθεται στο διαδίκτυο για τους Ευρωπαίους πεζοπόρους, πεζοπόρους, περιπατητές και περιπατητές.

Ξέρετε ότι μπορείτε να περπατήσετε από την Πορτογαλία στην Ουγγαρία;

Απλά βάλτε τις μπότες πεζοπορίας σας και κατευθυνθείτε στο μονοπάτι E7 Ατλαντικού-Μαύρης Θάλασσας - δεν φτάνει μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα, αλλά κάποια μέρα ...

Ευρωπαϊκές διαδρομές

Η Ευρώπη προσφέρει μια σειρά διαδρομών πεζοπορίας μεγάλων αποστάσεων χρησιμοποιώντας το σύστημα αρίθμησης E. Αυτές είναι οι αλληλοδιαδρομές των μονοπατιών - κανείς δεν περιμένει από εσάς να τα ταξιδέψετε μέχρι το τέλος - υπάρχουν ως αγωγούς για να σας επιτρέψουν την πρόσβαση όταν ταξιδεύετε σε μια χώρα στην Ευρώπη. Όπως ένας διακρατικός αυτοκινητόδρομος, δεν ισχυρίζονται ότι προσφέρουν την καλύτερη θέα ή την πιο όμορφη ύπαιθρο.

Πού μπορείτε να πάτε; Το πιο λογικό μέρος για να ξεκινήσει θα είναι ένας χάρτης ολόκληρου του συστήματος. Ο πρωταρχικός χώρος για αυτό είναι ο Ευρωπαϊκός Σύλλογος Ραμπλέρς, ο οποίος ξεκίνησε τη διαδικασία Epaths με έξι μονοπάτια. Υπάρχουν τώρα δώδεκα.

Τα μονοπάτια πεζοπορίας στην Ευρώπη, τα μονοπάτια πεζοπορίας μεγάλων αποστάσεων, παρέχουν αναφορές για μονοπάτια πεζοπορίας μεγάλων αποστάσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τα οποία σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν ανακαλυφθεί, αλλά υπάρχουν όμορφες περιοχές πεζοπορίας. Πληροφορίες για να φτάσετε εκεί, καταλύματα μονοπατιών, χάρτες διαδρομών και πληροφορίες για το ίδιο το μονοπάτι από ανθρώπους που έχουν περπατήσει.

Θεματικές διαδρομές

Το Catalana de Senderisme περιγράφει 5 διαδρομές μέσω της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένης της Οδού της Ειρήνης - μια διαδρομή που διέρχεται από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Batalla de l'Ebre (Ισπανικός Εμφύλιος Πόλεμος, 1936-1939).

Είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να μάθετε για τα καταλανικά ισπανικά και τα ευρωπαϊκά μονοπάτια.

Urban Walking

Μπαρνατρέσκ - Βαρκελώνη

Έχω συναντήσει μερικούς μη ανταγωνιστικούς περιπάτους 12-15 χιλιομέτρων μέσα και γύρω από τη Βαρκελώνη, έτσι ώστε οι περιπατητές να γνωρίσουν τα πιο ενδιαφέροντα τμήματα της πόλης, καθώς και τους κήπους, τα μνημεία, την αρχιτεκτονική, την ιστορία, την κατασκευή της πόλης, οι υπολοιποι." [info]

Μερικοί από τους αγαπημένους μου αστικούς και προαστιακούς περιπάτους είναι τεκμηριωμένοι στους Μεγάλους Περίπατους της Ευρώπης. Μια ενδιαφέρουσα βόλτα που έχω τεκμηριώσει είναι μια βόλτα από το κέντρο της πόλης της Ρώμης προς την Ostia Antica: Museo della Via Ostiense στη βασιλική του Αγίου Παύλου. Εάν κατεβείτε από το τρένο στην Ασίζη και έχετε λίγο χρόνο στα χέρια σας, ίσως θέλετε να περπατήσετε στα βήματα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης .

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Σύνδεσμος Rambler έχει μια ωραία περιοχή για το περπάτημα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το site διαθέτει πληθώρα πρακτικών συμβουλών για το περπάτημα.

Πηγαίνετε στη δεύτερη σελίδα για να μάθετε σχετικά με προσκυνήματα, βιβλία πεζοπορίας και άλλους πόρους πεζοπορίας.

Sanitago de Compostela, ο δρόμος του Αγίου Ιακώβου, βόρεια Ισπανία

Από τον 11ο αιώνα, η διαδρομή μέσω της βόρειας Ισπανίας και η επέκταση στη Γαλλία ήταν απαραίτητη για τους Χριστιανούς πιστούς του Αγίου Ιακώβου να στερεώσουν την πίστη τους και να δώσουν μια ωραία δουλειά στους μηρούς τους.

Για την καλύτερη κάλυψη των διαδρομών και την ιδέα του προσκυνήματος, δείτε τον πλούτο του υλικού που δημοσιεύτηκε από το Confraternity of Saint James. Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με το Passgrim 's Passport ή το Credental del Peregrino , θα πρέπει να διαβάσετε τις ερωτήσεις του Camino.

Αν θέλετε να διαβάσετε σχετικά με τα προσκυνήματα των άλλων ανθρώπων, τι γίνεται με το Προσκύνημα του Δουβλίνου στη Λούρδη. Συνιστώ επίσης την Ιταλική Οδύσσεια, την ιστορία του προσκυνήματος ενός ζευγαριού στο ιταλικό τμήμα της Via Francigena.

Τι γίνεται με το μη θρησκευτικό προσκύνημα; Μπορείτε να ακολουθήσετε το προσκύνημα του θεατρικού συγγραφέα Henrik Ibsen, πεζοπορία χωρίς αποσκευές.

Τα μικρότερα προσκυνήματα;

Τι γίνεται με μια γρήγορη βόλτα στα Παρεκκλήσια της Λομβαρδίας; Δείτε αλπικά παρεκκλήσια προσκυνήματος που συγκεντρώνονται σε πανέμορφες αγροτικές τοποθεσίες στη Βόρεια Ιταλία.

Απλά απλή καλή ανάγνωση

Ο Anthony Dyer διαχειρίζεται ένα βουνό πεζοπορίας για τη βόρεια Ευρώπη και έχει επίσης μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες από τα ορεινά ταξίδια.

Ψάχνετε για περισσότερα για την ευρωπαϊκή πεζοπορία;

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας αναζήτηση για πεζοπορίες σε γεωγραφικές περιοχές που σας απευθύνονται, δείτε μερικές συμβουλές:

Ο τελευταίος λόγος για το περπάτημα στην Ευρώπη

Δείτε τα προσωπικά αγαπημένα μας στο άρθρο Μεγάλα περίπατα της Ευρώπης ή αναζητήστε έναν οδηγό με τα πόδια.