Αλαμπάμα Crimson Tide Ποδόσφαιρο: ταξιδιωτικός οδηγός για ένα παιχνίδι στο Tuscaloosa

Το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα γνωρίζει το ποδόσφαιρο του. Νικητής τριών εθνικών πρωταθλημάτων από το 2009, κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με την επιτυχία της Αλαμπάμα. Η πρόσφατη εμφάνιση του Crimson Tide έφερε πίσω το προβάδισμα στο πρόγραμμα, αλλά ήταν πάντα ένα εξαιρετικό μέρος για να πιάσετε ένα παιχνίδι. Η ενέργεια έχει πάρει τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε ότι μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι με φίλους ή οικογένεια για να το βιώσετε Tuscaloosa κάποια μέρα για μία από τις καλύτερες εμπειρίες ποδοσφαίρου κολλεγίων στη χώρα.

Και αν σας αρέσουν καλά coled coeds, η Αλαμπάμα έχει και αυτή.

Πότε να πάτε

Η Αλαμπάμα παίζει στην SEC West και πρόσφατα η SEC αποφάσισε τους μη διαχωρισμένους αντιπάλους της μέχρι το 2025. (Ή έως ότου η διάσκεψη επεκταθεί και πάλι ...) Το Crimson Tide παίρνει για να παίξει παιχνίδια στο σπίτι κατά της Γεωργίας το 2020 και της Νότιας Καρολίνας το 2024, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε για αυτά τα σχολεία να βρουν ένα καλό παιχνίδι για να δουν. Τα καλά παιχνίδια για να δείτε σε αμέτρητα χρόνια είναι το Auburn και το Texas A & M με LSU που έρχονται στην πόλη σε περίεργα αριθμημένα χρόνια. Auburn είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, αλλά το παιχνίδι λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών και θα μπορούσε να λείπει η συνηθισμένη buzz του φοιτητικού σώματος. Μια άλλη εναλλακτική λύση θα ήταν η Ole Miss, η οποία ταξιδεύει καλά και έχει μια πολύ όμορφη γυναίκα που ακολουθεί. Αλλά αν μπορείτε να συμπιέσετε μόνο σε έναν κατώτερο αντίπαλο, θα απολαύσετε τον εαυτό σας στο Tuscaloosa.

Εισιτήρια

Όπως θα περίμενε κανείς, τα εισιτήρια δεν είναι τα ευκολότερα πράγματα που θα έρθουν κοντά. Γενικά, δεν θα μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην πρωτογενή αγορά μέσω του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα επειδή τα περισσότερα εισιτήρια πωλούνται σε αποφοίτους ή φοιτητές.

Θα καταλήξετε πιθανώς να πρέπει να εξετάσετε δευτερεύουσες επιλογές εισιτηρίων, όπως το StubHub και το eBay ή μια συλλογή εισιτηρίων (think Kayak για αθλητικά εισιτήρια) όπως το SeatGeek. Το Craigslist είναι μια άλλη επιλογή για την πραγματοποίηση συναλλαγών, αλλά δεν έχει την ίδια ασφάλεια να γνωρίζει ότι αγοράζετε πραγματικά εισιτήρια. Η εμπειρία μου στο Tuscaloosa, ωστόσο, ήταν επιτυχής.

Craiglist έχει γίνει γενικά πιο αποδεκτή από τους ντόπιους που προσπαθούν να απαλλαγούν από εισιτήρια από ό, τι τους αρέσει του StubHub.

Να πάρει εκεί

Μπορείτε προφανώς να οδηγήσετε στο Tuscaloosa αν το μαθηματικό στην απόσταση οδήγησης σας ταιριάζει, αλλά όλοι οι άλλοι θα πετούν μέσα Birmingham είναι το αεροδρόμιο ντουλαπιών και είναι μόνο περίπου μια ώρα μακριά από Tuscaloosa. Η αμερικανική, η Delta, η Southwest, η United και η US Airways είναι οι πέντε αεροπορικές εταιρείες που πετούν στο Μπέρμιγχαμ. Εάν οι πτήσεις προς το Μπέρμιγχαμ είναι εξαντλημένες, μπορείτε επίσης να πετάξετε στην Ατλάντα, στο Μέμφις ή στο Νάσβιλ, αλλά αυτές που οδηγούν στο Tuscaloosa είναι όλες μεταξύ τριών και τεσσάρων ωρών.

Ξενοδοχεία

Υπάρχει έλλειψη ξενοδοχείων στο Tuscaloosa επειδή είναι μια πόλη κολλεγίων. Τα ξενοδοχεία γενικά αρχίζουν να παίρνουν κρατήσεις ένα χρόνο νωρίτερα, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα δωμάτιο στο Holiday Inn Express ή στο Hampton Inn εάν είστε σε προϋπολογισμό και προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Το Capstone είναι το καλύτερο ξενοδοχείο για όσους έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Υπάρχουν άλλα ξενοδοχεία κοντά στην εθνική οδό ή σε ολόκληρο τον ποταμό στο Northport, αλλά αυτά είναι τουλάχιστον 3 μίλια μακριά από το κέντρο της πόλης Tuscaloosa ή πανεπιστημιούπολη. Η ενοικίαση ενός σπιτιού ή condo μέσω VRBO.com ή Airbnb είναι ίσως η καλύτερη επιλογή σας αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Θα είστε σε καλή κατάσταση αν μπορείτε να βρείτε ένα μέρος στο κέντρο της πόλης (περίπου Πανεπιστήμιο έως 9η σ.

μεταξύ 19ης και 24ης Ave), αλλά μπορείτε να εγκαταστήσετε κάτι σε απόσταση 1,5 μιλίων από το στάδιο Bryant-Denny. Τα ταξί δεν είναι απαραιτήτως εύκολο να έρθουν (πιθανότατα θα περιμένετε περίπου 30 λεπτά για να εμφανιστεί κάποιος), αλλά τουλάχιστον σε απόσταση 1,5 μιλίων από το στάδιο σας επιτρέπει να περπατήσετε σε μέρη. Η διαμονή στο Μπέρμιγχαμ είναι μια άλλη επιλογή, αλλά είστε εδώ για να ζήσετε το Tuscaloosa για όλα όσα έχει να προσφέρει. (Ορισμένα μπαρ στο Μπέρμιγχαμ, όπως το Otey's προσφέρει λεωφορεία στην Tuscaloosa στις μέρες του παιχνιδιού.)

Πίσω

Η τράπουλα στο Tuscaloosa δεν είναι αυτή που ήταν. Είναι καλύτερα. Το μεγαλύτερο μέρος της δράσης έχει μεταφερθεί στο Quad τα τελευταία χρόνια, το οποίο είναι προς το καλύτερο. Σε κεντρική τοποθεσία στη μέση της πανεπιστημιούπολης και μόλις βορειοανατολικά του γηπέδου, το Quad είναι ένας τεράστιος χώρος όπου οι άνθρωποι δημιουργούν τις περιοχές των πίσω χώρων τους από την Παρασκευή. Οι γεννήτριες δεν επιτρέπονται, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για να βρείτε ηλεκτρική ενέργεια και σχάρες επιτρέπονται.

Μπορείτε να φτιάξετε φίλους και να περπατήσετε με μια μπύρα 30 κουταριών ακόμη και αν δεν γνωρίζετε κανέναν να ξεκινήσει τη μέρα. Οι γραμμές μπάνιου στο Port-A-Potties μπορούν να πάρουν απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μεγάλες ημέρες παιχνιδιών, οπότε βεβαιωθείτε ότι προετοιμάζεστε ανάλογα. Είναι επίσης σε βολική τοποθεσία κοντά στο Walk of Champions, όπου η ποδοσφαιρική περίοδος της Αλαμπάμα περνάει από όλα τα αγάλματα στο γήπεδο περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά πριν από κάθε παιχνίδι στο σπίτι.

Τροφή

Το μπάρμπεκιου είναι νότιο συρμάτινο και το Tuscaloosa το αντιπροσωπεύει στο έπακρο. Μερικά από τα καλύτερα μπάρμπεκιου στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν στο Archibald στο Northport (όχι τεχνικά Tuscaloosa, αλλά αρκετά κοντά) κατά μήκος του ποταμού. Είναι πολύ απλό, επειδή είναι απλά μια κουβέρτα σε έναν ήσυχο δρόμο με τραπέζια πικ-νικ έξω, αλλά μην ξεγελιέστε. Θα υπάρχει πιθανότητα να περιμένετε όταν πηγαίνετε, οπότε πάρτε ό, τι φαγητό είναι διαθέσιμο όταν φτάσετε στο μέτωπο. Θα είστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τις νευρώσεις, το τράβηγμα χοιρινού κρέατος ή οτιδήποτε παίρνετε στα χέρια σας. Η σάλτσα με βάση το ξίδι για το τραβηγμένο χοιρινό είναι έξω από αυτόν τον κόσμο και μην φοβάστε να συνεχίσετε να το χύνετε αν δεν είστε έτοιμοι να φέρετε μια κανάτα από το σπίτι σας. Απλά ξέρετε ότι ένα σάντουιτς δεν είναι αρκετό. Η υπερβολική παραγγελία είναι το πράγμα που πρέπει να κάνετε αφού δεν υπάρχουν άλλες όψεις εκτός από το καλό ψωμί.

Η δημοφιλής αλυσίδα Dreamland έχει οκτώ τοποθεσίες, αλλά η αρχική της θέση βρίσκεται στο Tuscaloosa. Αυτή η τοποθεσία γεννά μια απλή εμπειρία μπάρμπεκιου επίσης. Τα πράγματα αρχίζουν με ένα απλό μπολ σάλτσας μπάρμπεκιου για να πάτε με το λευκό σας ψωμί. Είναι γνωστά για τα πλευρά τους και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μενού. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε το γεύμα σας με λουκάνικο και μία από τις τρεις πλευρές του (σαλάτα πατάτας, ψητά φασόλια και πουτίγκα μπανάνας).

Παρόλο που μπορεί να είναι περίεργο, υπάρχει και μη-μπάρμπεκιου φαγητό στην πόλη. Η καλύτερη επιλογή πρωινού στην πόλη είναι η Rama Jama's, όπου θα απολαύσετε νότια φαγητά όπως μπισκότα και αλεύρι για να πάτε με τα συνηθισμένα συρραπτικά όπως αυγά, λουκάνικα και τηγανίτες. Οι ντόπιοι το αποκαλούν Nick's in Sticks, αλλά θα το βρεις σαν Original Filet House του Nick όταν ψάχνεις για ένα καλό burger. Έχουν επίσης κάτι που ονομάζεται Nicodemus, το οποίο είναι βασικά αλκοολικός γροθιά φρούτων. Οι άνθρωποι που βλέπουν μπορούν να συμπληρώσουν τα φτερά σας βουβάλου στο Buffalo Phil's. Μπορείτε επίσης να πάρετε καλά φτερά συνοδευόμενα με τηγανιτές πατάτες στο Innisfree. Το τοπικό πιάτο παρέχει την επιλογή για ένα καλύτερο δείπνο με τα tacos της Καραϊβικής που αποτελούν το επίκεντρο του μενού. Surin, 5, και Chuck είναι μερικές από τις άλλες πιο upscale επιλογές δείπνου. Το Quick Grill είναι ο προορισμός φαγητού αργά τη νύχτα της επιλογής σας με ακατάστατες τηγανητές πατάτες είναι το πράγμα για να παραγγείλετε.

Μπαρ

Ένα μεγάλο θετικό για όσους θέλουν να το απολαύσουν είναι ότι τα μπαρ στην Tuscaloosa είναι ανοιχτά μέχρι τις 3 π.μ. Υπάρχουν δύο κύριοι τομείς των μπαρ: πανεπιστημιούπολη και στο κέντρο της πόλης. Οι πανεπιστημιουπόλεις εξυπηρετούν ως επί το πλείστον το νεότερο πλήθος όπως θα περίμενε κανείς. Το μεγαλύτερο μέρος του νεαρού πλήθους φαίνεται να καταλήγει στο Galette's, το οποίο έχει γραμμή έξω από τις 10 μ.μ. ή νωρίτερα. Είναι μοναδικό γιατί ποτέ δεν θα το πείτε ότι είναι ένα μπαρ, καθώς το εξωτερικό είναι μια πόρτα χωρίς σήμανση δίπλα στο Campus Party Store. Μόλις φτάσετε στο εσωτερικό θα βρείτε μια μπάντα ή ένα DJ που παίζει μουσική και ένα σωρό παιδιά από τα κολλέγια που απολαμβάνουν κιτρινιστές και $ 4 βόμβες μωρών. Οι ντόπιοι θα σας πουν ότι τα κορίτσια αδελφότητας έχουν την τάση να τελειώνουν τις νύχτες τους εκεί. Άλλες καλές επιλογές γύρω από την πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνουν το Rounders, το οποίο άνοιξε ξανά πρόσφατα και κερδίζει πολλή προσοχή. Υπάρχουν λίγες μέρες για να απολαύσετε κάποια κατανάλωση ημέρας στην οροφή, συμπεριλαμβανομένης της παγίδας αρκούδας. Το Houndstooth Sports Bar ονομάστηκε το καλύτερο σπορ μπαρ στη χώρα από την Sports Illustrated εδώ και πολύ καιρό και είναι πιο λοξό σε ένα παλαιότερο πλήθος.

Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε στο κέντρο της πόλης. Το προαναφερόμενο Innisfree είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μπαρ στην περιοχή, τόσο με εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, για να απολαύσετε μια χαλαρή βραδιά με τους ανώτερους μαθητές και τους αποφοίτους. Θα υπάρχει επίσης μια γραμμή εκεί για τα Σαββατοκύριακα του ποδοσφαίρου. Κοντά θα βρείτε επίσης το The Booth, το οποίο έχει παρόμοια ατμόσφαιρα. Το Catch 22 είναι κάτω από το δρόμο, αλλά έχει και τον ίδιο τύπο πλήθους για να πάει μαζί με τα ποτά με βότκα.