Ορόσημο Χονγκ Κονγκ αναθεώρηση και κατάλογος καταστημάτων

Τοποθετημένο στην καρδιά της Κεντρική, το The Landmark Hong Kong Shopping Mall είναι το ιδανικό σημείο από όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τη Χονγκ Κονγκ. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Αλλά με την ποιότητα έρχεται μια βαριά τιμή. Τίποτα στο εμπορικό κέντρο Landmark Χονγκ Κονγκ έρχεται φθηνό, από τα ρούχα μέχρι τα φρούτα στο αποκλειστικό σούπερ μάρκετ, όλα εδώ είναι κορυφαία γραμμή και κορυφή του εύρους τιμών.

Είναι σίγουρα ένα από τα πέντε κορυφαία εμπορικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ .

Όλοι οι συνηθισμένοι ύποπτοι, όπως ο Calvin Klein, ο Dior και ο Gucci, θα βρουν επίσης μια σειρά από εφάπαξ χονγκ Κονγκ, όπως οι Diane von Furstenberg, Roger Vivier και Harvey Nichols. Ξέρετε εκείνα τα καταστήματα που απαριθμούν το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ, καθώς υπάρχουν τρεις τοποθεσίες; Λοιπόν, αυτό είναι όπου κλίνουν στο Χονγκ Κονγκ. Το ορόσημο θεωρείται επίσης ο βασιλιάς του Bling, με τα ακριβότερα καταστήματα κοσμημάτων στην πόλη. Ποιος ήξερε ότι η De Beers είχε ακόμη καταστήματα; Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων του Χονγκ Κονγκ, το Landmark Mandarin Oriental καλεί επίσης το κέντρο στο σπίτι.

Εάν ψωνίζετε στο Landmark, θα το ανακατεύετε με sugerdaddies, sheikhs και αστέρια. Θυμηθείτε να συσκευάσετε μια πολύ φορτωμένη πιστωτική κάρτα.

Χονγκ Κονγκ Ειρηνικός Χώρος Κατάλογος των κύριων καταστημάτων

Σηματοδοτικά καταστήματα

Harvey Nichols, Louis Vuitton

Μόδα

Η Αλμπέρτα Φέρετι, ο Μπλαν από την Κίνα, ο Κάλβιν Κλέιν, ο Ντάνι ντε Φουσττενμπεργκ, ο Ντιόρ, ο Γιανγκράνκο Φέρε, ο Γκίκτσι, ο Κεντ και ο Κούρουν Τάιλις, η Λουίζα Σερράνο, η Μαρίνα Ρινάλντι, Vivienne Tam

Παπούτσια και τσάντες

Celine, Charriol, Fendi, InNIU, Jimmy Choo, Kwanpen, Manolo Blahnik, Roger Vivier, Valextra

Κοσμήματα

De Beers, Larry Jewlery, Pianegonda, Tiffany και Co, YEWN, Valentine BIJOUX

Που να φάω

Χαβιάρι Gaspia (Γαλλικά) Amber - Εστιατόριο Star Michelin στο εσωτερικό του Landmark Mandarin Oriental