Αγορές στο κεντρικό Χονγκ Κονγκ

Central, το Χονγκ Κονγκ έχει μερικά από τα καλύτερα ψώνια σε μια τρελλούπολη πόλη. Καλύτερα γνωστό για τα ξενοδοχεία και τους ουρανοξύστες και συχνά παραβλέπεται για τα πιό προωθημένα καταστήματα αγορών του Causeway Bay και των αγορών του Mongkok , η αλήθεια είναι η κεντρική είναι ο προορισμός για πολυτελή καταστήματα υψηλών προδιαγραφών. Είναι εδώ που πολλοί σχεδιαστές και fashionistas βασίζουν το πρώτο τους υποκατάστημα στην Ασία, και μερικά από τα swankiest εμπορικά σήματα του κόσμου μπορούν να βρεθούν κατά μήκος swankiest δρόμους του Χονγκ Κονγκ.

Εκτός από τις φανταστικές μπουτίκ υπάρχουν επίσης μερικά ναυαρχίδα των πολυκαταστημάτων, ένα ζευγάρι εμπορικών κέντρων κορυφαίας κατηγορίας και ακόμη και μια αγορά ή δύο. Διαβάστε για να μάθετε πού στο Central να πάρει τις τσάντες αγορών σας.

Εικονικά καταστήματα στο κεντρικό

Υπάρχουν μερικά ιδιαίτερα αξιόλογα καταστήματα στην Κεντρική. Η διασπορά στο κέντρο της κεντρικής οδού στην οδό Des Vouex είναι το εικονικό κατάστημα της Louis Vuitton. Τυλιγμένο σε γυαλί και οπίσθιο φωτισμό σε συνεχώς μεταβαλλόμενα στυλ και χρώμα, αυτό λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα καταστήματα λιανικής πώλησης της μόδας και είναι ένα δημοφιλές τοπικό ορόσημο.

Για μια πιο τοπική γεύση δοκιμάστε το Shanghai Tang , ένα πολυτελές πολυκατάστημα μόδας που ειδικεύεται στην παραδοσιακή κινεζική φθορά, από Cheongsams έως σακάκια Mao και δώρα με σύγχρονα σχέδια. Η μάρκα έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς το ενδιαφέρον για μοναδικά κινεζικά σχέδια έχει αυξηθεί και το νέο κατάστημα ναυαρχίδων της στο 1 Duddell Street είναι συχνά συσκευασμένο.

Το άλλο κατάστημα μεγάλης κλίμακας που αξίζει τον έλεγχο του ονόματος είναι ο Harvey Nichols.

Το Χονγκ Κονγκ παραμένει το μόνο μέρος στην Ασία που διαθέτει ένα κατάστημα Harvey Nics.

Ελαφρώς διαφορετική και μια ιδανική βόλτα πάνω από τους δρόμους του SoHo είναι το Hollywood Road . Αυτός ο δρόμος έχει φημίζεται για τα καταστήματα με αντίκες από τη δεκαετία του '50, και αυτά τα ιστορικά καταστήματα εξακολουθούν να θεωρούνται τα καλύτερα μέρη για να πάρει κινεζικές αντίκες στον κόσμο.

Τα καταστήματα δεν είναι τόσο αποπνικτικά όσο εμφανίζονται από το εξωτερικό, και θα σας καλωσορίσω ότι θέλετε να έχετε μια περιήγηση.

Εμπορικά κέντρα στην Κεντρική

Η εμπορική λεωφόρος των διαμερισμάτων είναι το εμπορικό κέντρο IFC που βρίσκεται στην προκυμαία. Αυτή είναι η πρώτη γεύση των ανθρώπων από το Χονγκ Κονγκ, λόγω του ότι βρίσκεται πάνω από το σταθμό του Χονγκ Κονγκ όπου το Airport Express τραβά στην πόλη, το εμπορικό κέντρο πιέζεται μεταξύ του IFC 1 πύργου και ενός από τα ψηλότερα κτίρια του Χονγκ Κονγκ, του IFC Tower 2.

Τα καταστήματα στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου της IFC αντικατοπτρίζουν την ακριβή θέση και είναι ένα μίγμα μπουτίκ σχεδιαστών και καταστημάτων φημισμένων εμπορικών σημάτων, όπως το Armani, το Boss και το Prada, αλλά και το Zara και το American Vintage. Είναι επίσης έδρα της ναυαρχίδα του Χονγκ Κονγκ Apple Store. Ο κήπος του τελευταίου ορόφου είναι ένα φανταστικό μέρος για να απολαύσετε τα καταστήματα, να απολαύσετε τη θέα στο λιμάνι και το πικνίκ.

Το δεύτερο εμπορικό κέντρο είναι το Landmark. Μικρότερη, αλλά σκόπιμα, ώστε να είναι το σπίτι όχι μόνο για τους Harvey Nichols και Louis Vuitton, αλλά για μια σειρά άλλων μπουτίκ ονόματα από το Παρίσι, το Λονδίνο και το Rodeo. Αυτή είναι η περιοχή του σέικ και του sugerdaddy, οπότε μην περιμένετε ένα γήπεδο φαγητού, αλλά περιμένετε μεταξύ άλλων και τους Calvin Klein, MODCHINA, Dior και Jimmy Choo.

Αγορές στην Κεντρική

Σιγά-σιγά συμπιεσμένο από την αυξανόμενη ακίνητη περιουσία και τις τιμές ενοικίασης, η Κεντρική δεν είναι πραγματικά έδαφος της αγοράς, αλλά εκπληκτικά μερικοί συνεχίζουν να κρατούν.

Στα απότομα σκαλοπάτια της οδού Ποττσέερ υπάρχουν δύο πάγκοι αγορών δώδεκα μπουμπούκια καπέλων μάγισσας, πράσινες περούκες και άλλα βασικά κοστούμια για πάρτι - αυτό είναι ένα κορυφαίο σημείο κατά τη διάρκεια των Sevens του Χονγκ Κονγκ.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την οδό Li Yuen ή τις λωρίδες όπως είναι μερικές φορές γνωστές. Αυτή η στενή δίοδος είναι γεμάτη με πωλητές που μαστίζουν φθηνά και φτηνά ρούχα, τσάντες και παπούτσια. Δεν είναι ένα έμπλαστρο σε μερικές από τις μεγαλύτερες, πιο τολμηρές αγορές του Χονγκ Κονγκ, όπως η Temple Street, αλλά είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο ακριβό περιβάλλον.