Συμβουλές για το Causeway Bay Shopping στο Χονγκ Κονγκ

Το Causeway Bay shopping είναι ίσως η πιο έντονη εμπειρία αγορών του Χονγκ Κονγκ. Πουθενά δεν υπάρχουν περισσότερα καταστήματα και περισσότεροι άνθρωποι πιέζονται από το λαβύρινθο των δρόμων στο Causeway Bay . Με το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της πόλης, το SOGO και ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, καθώς και ατελείωτες λεωφόρους μεμονωμένων μπουτίκ και εμπορικούς πάγκους, αν δεν μπορείτε να το βρείτε εδώ, δεν θα το βρείτε παντού.

Ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να ψωνίσετε μέχρι να πέσετε, τα πλήθη, ο θόρυβος και το νέον καθιστούν την επίσκεψη με την κάμερά σας.

Τη νύχτα, αυτό είναι το Χονγκ Κονγκ που ζει μέχρι τη φήμη του ως πόλη είκοσι τεσσάρων ωρών και οι δρόμοι έχουν αναμφισβήτητο buzz. Σίγουρα ελέγξτε τα αγαπημένα μας σημεία Causeway Bay για ψώνια!

Yee Woo δρόμο

Στη διασταύρωση με την οδό Great George και το παζάρι του Jardine, η οδός Yee Woo είναι το κέντρο πλοήγησης του Causeway Bay. Αυτή είναι η πιο πολυσύχναστη διασταύρωση του Χονγκ Κονγκ, και καθώς τα φωτεινά σηματοδότες γίνονται πράσινα, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια μαζική σφαγή της ανθρωπότητας στο δρόμο.

SOGO

Διανέμεται σε δεκατρείς ορόφους, αυτό είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα του Χονγκ Κονγκ και ένα τοπικό ίδρυμα. Ο ιαπωνικός πωλητής λιανικής πώλησης βρίσκεται στο ακριβότερο τέλος της αγοράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να ανακαλύψετε μια συμφωνία. Πωλούν τα πάντα, από τα παπούτσια και τις τσάντες μέχρι τις ηλεκτρικές συσκευές. Προσέξτε για τακτικές περιόδους πωλήσεων κατά τη διάρκεια φεστιβάλ όπως το κινεζικό νέο έτος.

Fashion Walk

Ένας δρόμος από καταστήματα λουτρών και μπουτίκ αφιερωμένο στους ντόπιους σχεδιαστές μόδας και τις τάσεις, το Fashion Walk είναι κατά μήκος της οδού Kingston, αυστηρά μιλώντας, αν και τα καταστήματα έχουν εξαπλωθεί στα κτίρια και στους δρόμους γύρω.

Η περιοχή τείνει να εξυπηρετεί ένα νεανικό αλλά μοντέρνο πλήθος, παρόλο που υπάρχουν καταστήματα που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα. Το κέντρο του νησιού Beverley στην οδό George διαθέτει επίσης εκατοντάδες ανεξάρτητους λιανοπωλητές που κυμαίνονται από σημεία πώλησης στα μπουτίκ σχεδιαστών. Αν θέλετε να πάρετε κάποια τοπική μόδα ή σχέδια που επηρεάζονται από το Χονγκ Κονγκ, τα καταστήματα γύρω από εδώ είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Ο Kniq ονομάστηκε ως ένα από τα καλύτερα ανεξάρτητα καταστήματά μας στο Χονγκ Κονγκ.

Russel Street

Το κύριο εμπορικό κέντρο της περιοχής, και ένα από τα μεγαλύτερα στο Χονγκ Κονγκ, είναι το Times Square . Διαθέτοντας 16 ορόφους και 230 καταστήματα, το εμπορικό κέντρο διαθέτει ένα χρήσιμο μίγμα μεσαίων τιμών τοπικών και διεθνών εμπορικών σημάτων. Διαθέτει επίσης εξαιρετικές επιλογές για φαγητό στους επάνω ορόφους και κινηματογραφικό σινεμά.

Lee Gardens και Lee Gardens Δύο (Yun Pin Road)

Είναι ένα ζευγάρι σχετικά μικρών πολυτελών εμπορικών κέντρων που φιλοξενούν πολλά καταστήματα πολυτελείας. Αυτό περιλαμβάνει ένα από τα δύο καταστήματα Apple στο Χονγκ Κονγκ, καθώς και λιανοπωλητές μόδας όπως οι Fendi, Gucci και Hermes

Το παζάρι του Jardine και η ημισέληνος του Jardine

Είναι συσκευασμένα με καταστήματα λιανικής πώλησης ρούχων, τα οποία επίσης διαθέτουν μια μικρή αγορά. Αν ψάχνετε για το σωρό του Χονγκ Κονγκ em high, πωλούν em φθηνά ευκαιρίες αυτό είναι το μέρος. Μην περιμένετε την ποιότητα, αλλά περιμένετε πολλά ρούχα σε πολύ χαμηλές τιμές. Εδώ θα βρείτε επίσης μερικά από τα διάσημα τρόφιμα του δρόμου του Χονγκ Κονγκ που τροφοδοτούν τους αγοραστές της νύχτας. Δοκιμάστε τις βάφλες γλυκού αυγού για να απολαύσετε μια τοπική παράδοση.