Ένα ταξίδι περιήγησης ημέρας στην Ουάσιγκτον, DC

Πώς να εξερευνήσετε το κεφάλαιο του έθνους σε μια μέρα

Είναι αδύνατο να δείτε όλη την Washington DC σε μια μέρα, αλλά μια ημερήσια εκδρομή μπορεί να είναι διασκεδαστική και ανταμείβοντας. Εδώ είναι οι προτάσεις μας για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια πρώτη φορά επίσκεψη. Αυτό το δρομολόγιο έχει σχεδιαστεί για να είναι μια περιοδεία γενικού ενδιαφέροντος. Για μια ολοκληρωμένη εξερεύνηση της πόλης, ελέγξτε μερικές από τις ιστορικές γειτονιές της πόλης και τα πολλά μουσεία παγκόσμιας κλάσης και άλλα ορόσημα.

Σημείωση: Μερικά αξιοθέατα απαιτούν προηγμένο σχεδιασμό και εισιτήρια.

Να είστε βέβαιος να προγραμματίσετε μπροστά, να καθορίσετε τι πραγματικά θέλετε να δείτε και να ορίσετε αυτά τα αξιοθέατα ως προτεραιότητες. Για αυτή την περιοδεία, θα χρειαστεί να κλείσετε την περιήγησή σας στο Capitol Building και την περιήγησή σας στα μνημεία εκ των προτέρων .

Άφιξη νωρίς

Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην περιοχή Ουάσιγκτον είναι λιγότερο γεμάτα από νωρίς το πρωί. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας, ξεκινήστε νωρίς και δεν θα χρειαστεί να χάσετε χρόνο περιμένοντας τις γραμμές. Να γνωρίζετε ότι η κυκλοφορία στην Ουάσιγκτον είναι πολύ συμφόρηση και η είσοδος στην πόλη σε μια καθημερινή μέρα ή ένα πολυάσχολο πρωινό το Σαββατοκύριακο είναι δύσκολο για τους κατοίκους και πιο δύσκολο για τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν το δρόμο τους. Πάρτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και θα αποφύγετε την ταλαιπωρία της εύρεσης ενός χώρου στάθμευσης.

Ξεκινήστε την περιήγηση μιας ημέρας στο Capitol Hill

Άφιξη νωρίς στο Καπιτώλιο Κέντρο Επισκεπτών (Ώρες είναι Δευτέρα-Σάββατο, 8:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.) και μάθετε για την ιστορία της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η κύρια είσοδος βρίσκεται στο East Plaza ανάμεσα στο Σύνταγμα και την Ανεξαρτησία. Κάντε μια περιήγηση στο κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ και δείτε την Αίθουσα των Στήλων, τη ροτόντα και τα παλιά επιμελητήρια του Ανώτατου Δικαστηρίου. Από τη συλλογή των επισκεπτών μπορείτε να παρακολουθήσετε συζητήσεις, να μετρηθούν οι ψηφοφορίες και να δοθούν ομιλίες.

Οι περιηγήσεις στο Καπιτώλιο είναι δωρεάν. Ωστόσο απαιτούνται ξεναγήσεις. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων. Το Κέντρο Επισκεπτών διαθέτει εκθεσιακή γκαλερί, δύο θέατρα προσανατολισμού, καφετέρια 550 θέσεων, δύο καταστήματα δώρων και τουαλέτες. Οι εκδρομές στο Καπιτώλιο αρχίζουν με ταινία προσανατολισμού 13 λεπτών και διαρκούν περίπου μία ώρα.

Πηγαίνετε στο Smithsonian

Μετά την περιήγησή σας στο Capitol, κατευθυνθείτε στο National Mall . Η απόσταση από το ένα άκρο του εμπορικού κέντρου στο άλλο είναι περίπου 2 μίλια. Είναι walkable, ωστόσο πιθανότατα θέλετε να κρατήσετε την ενέργειά σας για την ημέρα, οπότε η οδήγηση του μετρό είναι ένας καλός τρόπος για να περάσετε. Από το Καπιτώλιο, βρείτε σταθμό του μετρό Capitol South και μεταβείτε στο σταθμό Smithsonian. Η στάση του μετρό βρίσκεται στο κέντρο του εμπορικού κέντρου, οπότε όταν φτάσετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε τη θέα. Θα δείτε το Καπιτώλιο στην Ανατολή και το Μνημείο της Ουάσιγκτον στη Δύση.

Το Smithsonian αποτελείται από 19 μουσεία. Δεδομένου ότι έχετε περιορισμένο χρόνο για να περιηγηθείτε στην πόλη, θα πρότεινα να επιλέξετε ένα μόνο μουσείο για να εξερευνήσετε, είτε το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας είτε το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας . Και τα δύο μουσεία βρίσκονται απέναντι από το Mall (στα βόρεια του σταθμού του μετρό Smithsonian). Υπάρχουν τόσα πολλά που βλέπεις και τόσο λίγος χρόνος - αρπάξτε έναν χάρτη του μουσείου και περάστε μια ώρα ή δύο για να εξερευνήσετε τα εκθέματα.

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ρίξτε μια ματιά στο Hope Diamond και σε άλλους πολύτιμους λίθους και ορυκτά, εξετάστε τη μαζική συλλογή απολιθωμάτων, επισκεφθείτε το Ocean Hall των 23.000 τετραγωνικών ποδιών, δείτε ένα αντίγραφο μεγέθους βόρειας ατλαντικής φάλαινας και ένα 1,800- γαλόνι-δεξαμενή εμφάνιση κοραλλιογενών υφάλων. Στο Αμερικανικό Μουσείο Ιστορίας βλέπετε το αρχικό Banner με αστέρι, ένα ταύρο τακτοποίησης του 1815 στο ρολόι της Helen Keller. και ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία της αμερικανικής ιστορίας με περισσότερα από 100 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του σπάνιου δείκτη βάπτισης που χρησιμοποιείται από τον Benjamin Franklin, το χρυσό ρολόι τσέπης του Abraham Lincoln, τα πυγμαχία γάντια του Muhammad Ali και ένα κομμάτι του Plymouth Rock.

Ωρα για μεσημεριανό

Θα μπορούσατε εύκολα να χάσετε πολύ χρόνο και χρήματα στο μεσημεριανό γεύμα. Τα μουσεία έχουν καφετέριες, αλλά είναι πολυάσχολοι και ακριβοί. Μπορεί να θέλετε να φέρετε ένα μεσημεριανό πικνίκ ή να αγοράσετε ένα hot dog από έναν πωλητή δρόμου.

Αλλά, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κατεβείτε από το Mall. Αν κατευθυνθείτε βόρεια στην 12η οδό προς τη λεωφόρο Pennsylvania , θα βρείτε μια ποικιλία από μέρη για να δειπνήσετε. Το Aria Pizzeria & Bar (1300 Pennsylvania Ave NW), είναι ένα καλοδιατηρημένο εστιατόριο σε λογικές τιμές στο κτίριο του Διεθνούς Εμπορίου Ronald Reagan . Ο κεντρικός Michel Richard (1001 Pennsylvania Ave. NW) είναι λίγο πιο ακριβός αλλά ανήκει σε έναν από τους πιο γνωστούς σεφ της Ουάσινγκτον. Υπάρχουν επίσης προσιτές επιλογές κοντά, όπως το μετρό και το Quiznos.

Ρίξτε μια ματιά στο Λευκό Οίκο

Μετά το μεσημεριανό γεύμα, περπατήστε δυτικά στη λεωφόρο Pennsylvania και θα έρθετε στο πάρκο του προέδρου και στο Λευκό Οίκο . Πάρτε μερικές φωτογραφίες και απολαύστε τη θέα του εδάφους του Λευκού Οίκου. Το δημόσιο πάρκο επτά στρεμμάτων απέναντι από το δρόμο είναι ένα δημοφιλές site για πολιτικές διαμαρτυρίες και ένα καλό μέρος για να παρακολουθήσουν οι άνθρωποι.

Επισκεφθείτε τα Εθνικά Μνημεία

Τα μνημεία και τα μνημεία είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ιστορικά μνημεία της Ουάσιγκτον και είναι πραγματικά θεαματικά για να επισκεφθείτε. Εάν θέλετε να ανεβείτε στην κορυφή του Μνημείου της Ουάσιγκτον , θα πρέπει να προγραμματίσετε μπροστά και να κάνετε κράτηση εισιτηρίου εκ των προτέρων. Τα μνημεία είναι πολύ απλωμένα ( δείτε έναν χάρτη ) και ο καλύτερος τρόπος να τα δείτε όλα είναι σε μια ξενάγηση. Οι απογευματινές εκδρομές των μνημείων διατίθενται από το Pedicab , το Bike ή το Segway . Θα πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Αν πάρετε τη δική σας περιήγηση στα μνημεία, σημειώστε ότι το Μνημείο του Λίνκολν , το Μνημείο του Πολέμου του Βιετνάμ , το Κορεατικό Μνημείο του Πολέμου και το Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκονται σε έναν λογικό περίπατο ο ένας τον άλλον. Ομοίως, το Μνημείο του Τζέφερσον , το Μνημείο FDR και το Μνημείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ βρίσκονται κοντά στην άλλη στην Λεκάνη .

Δείπνο στο Τζορτζτάουν

Αν έχετε χρόνο και ενέργεια για να περάσετε το βράδυ στο Georgetown , πάρτε το λεωφορείο DC Circulator από το Dupont Circle ή το Union Station ή πάρτε ένα ταξί. Το Georgetown είναι μια από τις παλαιότερες γειτονιές της Ουάσιγκτον, είναι μια ζωντανή κοινότητα με πολυτελή καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια κατά μήκος των πλακόστρωτων δρόμων. M Street και Wisconsin Avenue είναι οι δύο κύριες αρτηρίες με πολλά καλά μέρη για να απολαύσετε ευτυχισμένη ώρα και δείπνο. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα με το λιμάνι της Ουάσινγκτον για να απολαύσετε τη θέα του Potomac Waterfront και τα δημοφιλή υπαίθρια εστιατόρια.