Παγκόσμιο Μνημείο Παγκοσμίου Πολέμου στην Ουάσιγκτον,

Αφιερώστε Αφιέρωμα στους Ηρώους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου της Αμερικής στην πρωτεύουσα του έθνους

Το Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, που βρίσκεται στο National Mall στην Ουάσιγκτον DC, είναι ένα όμορφο μέρος για να επισκεφθείτε και να πληρώσετε τα σέξι σας για τους Βετεράνους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το μνημείο άνοιξε για το κοινό στις 29 Απριλίου 2004 και λειτουργεί από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου. Το μνημείο είναι ένα οβάλ σχήμα με δύο καμάρες των 43 ποδιών, που αντιπροσωπεύουν τα θέατρα του Ατλαντικού και του Ειρηνικού του πολέμου. Πενήντα έξι πυλώνες αντιπροσωπεύουν τα κράτη, τα εδάφη και την περιφέρεια της Κολούμπια κατά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δύο γλυπτά στεφάνια χάλκινα διακοσμούν κάθε στύλο. Οι βάσεις από γρανίτη και χαλκό κοσμούνται με τις σφραγίδες στρατιωτικής θητείας του Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού, του Ναυτικού Σώματος, των Αεροπορικών Στρατών του Στρατού, της Ακτοφυλακής και του Εμπορικού Ναυτικού. Μικρές βρύσες κάθονται στις βάσεις των δύο καμάρες. Οι καταρράκτες περιβάλλουν έναν τοίχο 4.000 χρυσών αστεριών, ο καθένας αντιπροσωπεύει 100 θανάτους των ΗΠΑ στον πόλεμο. Περισσότερα από τα δύο τρίτα του μνημείου αποτελείται από γρασίδι, φυτά και νερό. Ένας κυκλικός κήπος, που ονομάζεται "Κύκλος της Μνήμης", περικλείεται από ένα πέτρινο τοίχο ύψους 2 ποδιών.

Δείτε φωτογραφίες του Μνημείου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

Τοποθεσία

17th Street, μεταξύ Συντάγματος και Ανεξαρτησίας Λεωφόροι, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. (202) 619-7222. Δείτε ένα χάρτη

Το Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκεται στο National Mall με το μνημείο της Ουάσινγκτον προς τα ανατολικά και το Memorial Lincoln και την αντανακλαστική πισίνα στα δυτικά. Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος, ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφθείτε το μνημείο είναι με τα πόδια ή με λεωφορείο.

Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι οι στάσεις Smithsonian και Federal Triangle.

Ωρες

Το Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα. Οι επιθεωρητές Park Service βρίσκονται επί τόπου επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 9:30 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Επισκέψεις Συμβουλές

Φίλοι του Εθνικού Μνημείου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 2007, είναι αφιερωμένη στη διασφάλιση ότι δεν θα ξεχαστεί η κληρονομιά, τα μαθήματα και οι θυσίες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Οι φίλοι χορηγούν μια ετήσια σειρά δημόσιων διαλέξεων με εξέχοντες ιστορικούς. παρέχει στους καθηγητές υλικά διδακτέας ύλης. και συλλέγει και αρχειοθετεί συνεντεύξεις βίντεο από βετεράνους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και άλλα μέλη της μεγαλύτερης γενιάς. Η οργάνωση σχεδιάζει επίσης σημαντικές εθνικές αναμνηστικές εκδηλώσεις ετησίως και χορηγεί δωδεκάδες δωρεάν δημόσιες παραστάσεις στρατιωτικών συγκροτημάτων στο Memorial.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.wwiimemorial.com

Αξιοθέατα Κοντά στο Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου