Τα καλύτερα εστιατόρια για παιδιά στην Ουάσιγκτον, DC

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό εστιατόριο όταν τρώτε έξω με παιδιά. Αν ψάχνετε για ένα γεύμα σε λογικές τιμές σε ένα εστιατόριο της περιοχής Ουάσιγκτον, DC που έχει καλό φαγητό και φροντίζει τα παιδιά, ελέγξτε τα εστιατόρια αυτά.

Το δικαστήριο τροφίμων στο Union Station 50 Massachusetts Avenue, NE, Washington, DC. Βρείτε περισσότερες από 30 casual επιλογές για φαγητό όλα σε ένα μέρος, βολικό για αξιοθέατα της Ουάσιγκτον, DC.

Ενώ είστε εκεί, κάνετε κάποια ψώνια ή παίρνετε μια ταινία.

Capitol City Brewing Company Τρεις τοποθεσίες: 1100 Νέα Υόρκη Ave, NW, 2 Μασαχουσέτη Ave, ΝΕ, Ουάσιγκτον, DC και 2700 S. Quincy St., Arlington, Βιρτζίνια. Ναι, αυτή η παμπ που σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από casual food σε μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα που είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Diners
Diners είναι παιδικά εστιατόρια με μεγάλη ποικιλία από φθηνές τιμές από τηγανίτες μέχρι sundaes παγωτού. Ελέγξτε αυτά τα diners στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ ή Βιρτζίνια . Παίξτε κάποια μουσική στο κιβώτιο juke και απολαύστε την απλή ατμόσφαιρα.

Carmines
425 7th Street NW, Washington DC. (202) 737-7770. Το ιταλικό εστιατόριο του σπιτιού στυλ έχει τοποθεσίες στην Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη, την Ατλάντικ Σίτυ, το Νιου Τζέρσεϋ και τις Μπαχάμες Nassau. Αυτό το εστιατόριο είναι ιδανικό για μεγάλα πάρτι με εξαιρετικά μεγάλα τμήματα που έχουν σχεδιαστεί για κοινή χρήση.

Aria Pizzaria
1300 Pennsylvania Avenue, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC 20004.

(202) 312-1250. Σε βολική τοποθεσία στο κτήριο Ronald Reagan και το διεθνές εμπορικό κέντρο , το εστιατόριο προσφέρει πίτσα, σαλάτες και σάντουιτς σε λογικές τιμές. Εξωτερική τραπεζαρία διατίθεται κατά τους θερμότερους μήνες του έτους.

Τζόνι Ρόκετς
Με πολλές τοποθεσίες στην Ουάσινγκτον, Μέριλαντ και Βιρτζίνια, αυτή η αλυσίδα ρετρό προσφέρει μια αφθονία παιδιών φιλική προς το φαγητό σε μια διασκεδαστική και νοσταλγική ατμόσφαιρα.



Fuddruckers
Δημιουργήστε το δικό σας γκουρμέ μπιφτέκι στο σπίτι του "Greatest Hamburger του κόσμου" σε αυτό το εθνικό αλυσίδα εστιατορίου με τοποθεσίες στην Ουάσινγκτον, Γουατεσμπουργκ, Rockville, Αλεξάνδρεια, Annandale, Fairfax, Herndon, Βιέννη και Woodbridge. Το μενού περιλαμβάνει κοτόπουλο, σούπες και σαλάτες.

Cheeburger Cheeburger
14921 Shady Grove Rd., Rockville, Maryland (301) 309-9555
18163 Village Center Dr. Olney, Maryland (301) 774-7015.
Φιλικό προς την οικογένεια εστιατόριο με τεράστια ποικιλία από μπιφτέκια, σάντουιτς και υπέροχα μιλκσέικ. Τα παιδιά αγαπούν την παλαιά σιντριβάνι και τα φώτα νέον.

Hard Times Café
Εστιατόριο Chili με θέσεις σε Bethesda, Rockville, Laurel, Springfield, Herndon και Potomac Mills Mall . Προσφορές κοτόπουλου, χάμπουργκερ και σαλάτες βρίσκονται επίσης στο μενού.

Κόκκινο Ρομπίν
Γκουρμέ εστιατόριο χάμπουργκερ με θέσεις σε Gaithersburg, Germantown, Κολούμπια, Waldorf, Fairfax, Dulles, Chantilly και Woodbridge. Παιδικό μενού, διακόσμηση και μπαλόνια.

Βλέπε επίσης, Best Burgers στην Ουάσιγκτον DC και Best Pizza στην Ουάσιγκτον DC