Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις και Πόροι για την Ουάσιγκτον DC, Maryland και Virginia

Βρείτε το σωστό καλοκαιρινό στρατόπεδο για το παιδί σας στην περιοχή Washington, DC

Η περιοχή Ουάσινγκτον, DC έχει μερικές εξαιρετικές πηγές για την επιλογή του σωστού στρατοπέδου για το παιδί σας. Πολλά προγράμματα θερινών κατασκηνώσεων στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC γεμίζουν γρήγορα, ώστε να προγραμματίσετε και να εφαρμόσετε νωρίς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλέσει το στρατόπεδο για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα πριν στείλετε την αίτησή σας. Για να κάνετε ερωτήσεις και να μάθετε για μια ποικιλία επιλογών σε ένα μέρος, παρακολουθήστε μια εκδήλωση κατασκήνωσης κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πρόσθετες πηγές Camp

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στρατοπέδευσης προσφέρουν στους γονείς την ευκαιρία να μιλήσουν με τους διευθυντές προγραμμάτων στρατοπέδευσης για κατασκηνώσεις ημέρας και κατασκηνώσεις στην ύπαιθρο στην πρωτεύουσα της Ουάσινγκτον.

Το περιοδικό Washington Parent παρέχει οδηγούς καταυλισμού για τα θέματα Φεβρουαρίου έως Απριλίου. Οι δημοσιεύσεις είναι διαθέσιμες σε πάνω από 1500 τοποθεσίες, όπως το Toys R Us, το Zany Brainy, τα Fresh Fields, τα βιβλία των συνόρων, οι βιβλιοθήκες και τα κοινοτικά κέντρα.

Ο οδηγός στρατοπέδου είναι επίσης διαθέσιμος στο διαδίκτυο.

Το Washington FAMILY Magazine δημοσιεύει μηνιαία και περιλαμβάνει οδηγό καλοκαιρινής κατασκήνωσης με κατασκηνώσεις ημέρας και διανυκτέρευσης στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια.

Συμβουλές για ταξίδια και κατασκηνώσεις είναι μια δωρεάν υπηρεσία που παρέχει συμβουλές από ειδικούς για να βοηθήσουν τους γονείς να αποφασίσουν ποιο στρατόπεδο ή ταξίδι είναι καλύτερο για το παιδί ή τον έφηβο. Εξετάζουν στρατόπεδα σε όλη τη χώρα και ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο και προσφέρουν πληροφορίες για εκατοντάδες παραδοσιακά και εξειδικευμένα καταυλισμούς, ταξίδια, σπουδές, έρημο, γλωσσική και πολιτιστική εμβύθιση για ηλικίες 8-18 ετών.

Περισσότερα από 17 υποκαταστήματα του YMCA προσφέρουν κατασκηνώσεις που ειδικεύονται σε όλα, από τη μουσική και το δράμα μέχρι τα μη-ανταγωνιστικά παιχνίδια και αθλήματα.

Το Blue Ridge Outdoors Magazine είναι ένα αθλητικό περιοδικό που εκδίδει έναν ετήσιο οδηγό στρατοπέδων στο Μέριλαντ, τη Βιρτζίνια, τη Δυτική Βιρτζίνια και τη Βόρεια Καρολίνα.