2017 Προγράμματα Καλοκαιρινών Κατασκηνώσεων στην Ουάσιγκτον, Μουσεία

Η Washington, DC έχει μια μεγάλη ποικιλία από μουσεία που παρουσιάζουν εκτεταμένες συλλογές τεχνουργημάτων της ιστορίας, της επιστήμης, της τέχνης, του χώρου και πολλά άλλα. Πολλά από αυτά τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης έχουν ειδικά προγράμματα για παιδιά. Τα παρακάτω μουσεία το κάνουν ένα βήμα παραπέρα και προσφέρουν προγράμματα θερινών κατασκηνώσεων για να εκπαιδεύσουν και να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εφαρμόστε νωρίτερα επειδή αυτά τα στρατόπεδα μπορούν να γεμίσουν γρήγορα.

Διεθνές Μουσείο Spy - Συνεδρία 1: Δευτέρα, 24 Ιουλίου - Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017.

Συνεδρία 2: Δευτέρα 31 Ιουλίου - Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017. Το Spy Camp είναι σχεδιασμένο για ηλικίες 10 έως 13 ετών και γεμάτο από άκρως μυστικές ενημερώσεις και δραστηριότητες που θα δοκιμάσουν τις κατασκοπευτικές ικανότητες και τα smarts του δρόμου. Οι συμμετέχοντες θα εξιχνιάσουν τα εμπόδια, θα μάθουν από πραγματικούς κατασκόπους και θα χτυπήσουν τους δρόμους για να τρέξουν αποστολές εκπαίδευσης. Αναπτύξτε μια μεταμφίεση για να καλύψετε, να δημιουργήσετε και να σπάσετε κώδικες, να ανακαλύψετε τεχνικές διαφυγής και φοροδιαφυγής, να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε συσκευές κατάσκοπος, να αποκαλύψετε την επιστήμη πίσω από την κατασκοπεία και άλλα. (202) 654-0930.

Smithsonian Summer Camp - Κ-Βαθμός 8. 19 Ιουνίου-18 Αυγούστου 2017. Τα παιδιά διερευνούν τα μουσεία Smithsonian , το National Mall και άλλες περιφερειακές τοποθεσίες σε στρατόπεδα που επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα όπως η τεχνολογία υπολογιστών, οι βιντεοτέχνες, η μουσική και ο χορός, η εξερεύνηση των άλλων χώρων και του εξωτερικού χώρου, του θεάτρου, της φωτογραφίας και της τέχνης. (202) 357-3030.

Εθνικές Κατασκηνώσεις Zoo - Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις Σαφάρι. Βαθμοί Κ-7. 26 Ιουνίου - 18 Αυγούστου 2017. Στον εθνικό ζωολογικό κήπο, τα παιδιά θα απολαύσουν συναρπαστικές δραστηριότητες, έργα τέχνης, πειράματα επιστήμης, βόλτες στο ζωολογικό κήπο και πολλά άλλα.

Εθνικό Μουσείο Κτιρίων - Καλοκαιρινό Κατασκηνωτικό Αρχιτεκτονικής. Ηλικίες 8-11. Διάφορες ημερομηνίες. Συνεδρίες μιας και δύο εβδομάδων. Οι επιβαίνοντες μπορούν να απολαύσουν τις προκλήσεις στο σχεδιασμό, τις τέχνες, τα ταξίδια στο χώρο και πολλά άλλα, ενώ βιώνουν την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό. (202) 272-2448.

Dumbarton House - Ιστορικό καλοκαιρινό στρατόπεδο. Μία εβδομάδα συνάντησης. 2017 Ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Ηλικίες 9-12, 9 π.μ. έως 3 μ.μ., ηλικίες 6-8, 9 π.μ. έως μεσημέρι, Τα παιδιά θα ζήσουν τη ζωή όπως ήταν στα νοικοκυριά του Τζωρτζτάουν πριν από περίπου 200 χρόνια, όταν ιδρύθηκε η έδρα του έθνους μας. Οι εκτροφείς θα δοκιμάσουν και θα βοηθήσουν να μαγειρεύουν ιστορικά σνακ και ποτά, να εκτελούν πρώιμους αμερικάνικους και αφροαμερικανικούς χορούς, να πειραματίζονται με μουσική, να ζωγραφίζουν πορτραίτα και σχέδια από τη φύση, να δοκιμάζουν ρούχα εποχής, να εξερευνούν έναν ιστορικό κήπο, κι αλλα! (202) 337-2288 χ222.

Μουσείο DAR - Camp Time Travelers. Ηλικίες: 10-13. 17-21 Ιουλίου, 2017. Μέσω βιοτεχνών, εκδρομών και δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν τις γυναίκες του 18ου και 20ου αιώνα που συνέβαλαν σημαντικά στην επιστήμη, τον πολιτισμό και την ιστορία.

Tudor Place - Καλοκαιρινή Ιστορία της Τζορτζτάουν .. 31 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2017. Ηλικία 4-10, 9 π.μ.-μεσημέρι. Τα παιδιά βιώνουν μια μεγάλη ποικιλία εσωτερικών και υπαίθριων δραστηριοτήτων που ζωντανεύουν 175 χρόνια αμερικανικής ιστορίας και διδάσκουν για το φυσικό περιβάλλον. Τα παιδιά βοηθούν να μαγειρεύουν και να δοκιμάζουν σνακ και ποτά παλιότερα, να δοκιμάζουν ρούχα εποχής, να εξερευνήσουν τον ιστορικό κήπο, να φυτέψουν το δικό τους κήπο, να παίξουν ιστορικά παιχνίδια, να ζωγραφίσουν τοπία ακουαρέλας, να πάνε σε μια αρχαιολογική αποστολή και πολλά άλλα.

(202) 965-0400χ110.

Εθνικό Αρχείο - Γενεαλογικό στρατόπεδο. 10-14 Ιουλίου 2017. Αναρωτηθήκατε ποτέ για τις ρίζες της οικογένειάς σας και ποιος είναι στο οικογενειακό σας δέντρο; Αυτό το πρακτικό εβδομαδιαίο στρατόπεδο θα εισαγάγει τα βασικά στοιχεία της έρευνας γενεαλογίας. Ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιήσετε τους πόρους του Εθνικού Αρχείου για να είστε ιστορικοί αστυνομικοί στο παρελθόν σας! Με ηλικία 12 ετών και άνω.