Επισκεφτείτε το Θέατρο Warner στην Ουάσιγκτον, DC

Το θέατρο Warner, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Ουάσιγκτον, DC , είναι ένα θεατρικό θέατρο 1.847 θέσεων που διαθέτει ποικίλες επαγγελματικές παραστάσεις, όπως κωμωδίες, δράματα και μουσικά όργανα. Αν ταξιδεύετε στην πρωτεύουσα του έθνους, αυτό το ακόμα λειτουργικό θέατρο είναι μόνο τρία τετράγωνα από το Λευκό Οίκο και προσφέρει διασκέδαση όλο το χρόνο.

Όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας στην Ουάσινγκτον, DC, φροντίστε να κλείσετε εισιτήρια για παρουσιάσεις στο Warner Theatre για καλύτερο και φθηνότερο κάθισμα-κάποιες εκδηλώσεις πωλούν έξω, γι 'αυτό φροντίστε να ελέγξετε μπροστά στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αρχικά κατασκευασμένο το 1924, αυτό το ιστορικό θέατρο αναδιαμορφώθηκε τη δεκαετία του 1990 και εξακολουθεί να διατηρεί τη γοητεία μιας παλιάς εποχής στον αμερικανικό πολιτισμό, με πλούσιες, παρακμιακές ταπετσαρίες και πρόσφατα ανακαινισμένα κλασικά θεατρικά καθίσματα.

Διεύθυνση: 513 13th Street NW, Washington, DC

Πλησιέστερο μετρό: Κέντρο Μετρό

Πάρτε εισιτήρια σε μια παραγωγή θεάτρου Warner

Είτε έχετε τη διάθεση για συναυλία είτε για ζωντανή σκηνική παράσταση, το Warner Theatre είναι το μοναδικό κατάστημα ψυχαγωγίας στο Hill, και πολλοί από τους μεγάλους πολιτικούς του έθνους μας συχνάζουν αυτή την ιστορική παράσταση ταλέντου, σχεδόν εκατόν αιώνα.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στο γραφείο (στο οποίο μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά), οπότε αν σχεδιάζετε το ταξίδι σας στην Ουάσινγκτον και θέλετε να γνωρίσετε τέχνες και πολιτισμό όπως ποτέ δεν έχετε ξαναδεί, της ιστοσελίδας της εταιρείας και να περιηγηθείτε στη φετινή επιλογή οπτικών εμπειριών, συναυλιών και παιχνιδιών.

Ένα εισιτήριο εισόδου $ 5 προστίθεται σε όλα τα εισιτήρια που αγοράζονται στο Warner Theatre Box Office, αλλά το Ticketmaster.com, το οποίο διαχειρίζεται την πλειονότητα των εισιτηρίων του θεάτρου, έχει επίσης ένα τέλος επεξεργασίας για αγορά online.

Ο χώρος εκδηλώσεων είναι επίσης διαθέσιμος για ειδικές εκδηλώσεις, συναυλίες, δεξιώσεις, ιδιωτικές εκδηλώσεις και εταιρικές συναντήσεις με μεγάλη χρέωση - συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας για ειδική τιμολόγηση εκπτώσεων και εταιρικών αγορών.

Θα φτάσουμε στο θέατρο Warner και στο πάρκινγκ στο Downtown DC

Το Warner Theatre βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσινγκτον, μόλις τρία τετράγωνα από το The White House , ενώ πολλά γκαράζ, ξενοδοχεία και καταστήματα βρίσκονται στη γειτονιά που περιβάλλει το θέατρο.

Ωστόσο, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την περιοχή του μετρό , ίσως θέλετε να σχεδιάσετε πού θα σταθμεύσετε πριν από την εκπομπή. Οι παρακάτω θέσεις στάθμευσης βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τον χώρο και προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές για στάθμευση για τη διάρκεια της εκπομπής σας:

Καλέστε το box office στο Warner Theatre για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις στάθμευσης που προσφέρονται μέσω της αγοράς ενός εισιτηρίου επίδειξης.