Το Ted Drewes Frozen Custard είναι ένα γλυκό σημείο για τους Αγίου Λουιζάνους

Όταν αναφέρετε την κατεψυγμένη κρέμα γάλακτος στο St. Louis, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι ο Ted Drewes. Το διάσημο κατάστημα κρέμας έχει εξυπηρετήσει γλυκές απολαύσεις για περισσότερα από 80 χρόνια. Και ενώ υπάρχουν πολλές καλές θέσεις για παγωτό στο St. Louis, δεν υπάρχει τίποτα σαν τον Ted Drewes.

Τοποθεσίες και Ώρες:

Ο Ted Drewes έχει δύο θέσεις στο St. Louis. Το μεγαλύτερο κατάστημα βρίσκεται σε τμήμα της παλιάς διαδρομής 66 στη νότια οδό

Louis. Βρίσκεται στο 6726 Chippewa, ανατολικά της διασταύρωσης με τον Jamieson. Η τοποθεσία Chippewa είναι ανοιχτή το Φεβρουάριο μέχρι το Δεκέμβριο στις 11 το πρωί. Είναι κλειστό τον Ιανουάριο.

Η δεύτερη θέση βρίσκεται επίσης στο νότιο St. Louis στο 4224 South Grand Boulevard, λίγο πριν το Meramec. Η Grand θέση ανοίγει στις 11 π.μ., αλλά μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι κλειστό το υπόλοιπο έτος.

Κρέμα έναντι παγωτού:

Η κατεψυγμένη κρέμα είναι λίγο διαφορετική από το παγωτό μαλακό σερβίρετε, αλλά ακόμα νόστιμο. Σύμφωνα με τον ορισμό του Ted Drewes, η κατεψυγμένη κρέμα έχει τουλάχιστον 10% λίπος βουτύρου και 1,4% κρόκο αυγού. Αυτό κάνει για μια παχιά, κρεμώδη θεραπεία που είναι εύκολο να αναμειχθεί με άλλα συστατικά σε βύνη, shakes, sundaes και σκυροδέματα.

Αγαπημένα μενού:

Ο Ted Drewes σερβίρει μόνο κρέμα βανίλιας. Η κρέμα είναι έπειτα αναμειγνύεται με την επιλογή σας από περισσότερες από τρεις δωδεκάδες συστατικά, όπως ζεστό fudge, καραμέλα, καραμέλα, φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να φάει το κρέμα είναι σε ένα σκυρόδεμα, το οποίο είναι ένα παχύ μίγμα κρέμας και γαρνιτούρες (σκεφτείτε μια χιονοθύελλα γαλακτοπαραγωγής, αλλά πολύ καλύτερα.) Μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας συνδυασμούς ή να δοκιμάσετε μία από τις δώδεκα ειδικότητες σκυροδέματος . Τα αγαπημένα σκυρόδεμα ειδικών περιλαμβάνουν το Terramizzou, ένα μείγμα σάλτσας σοκολάτας και φιστικιών, και της Χαβάης, ένα συνδυασμό καρυδιών μπανάνας, καρύδας, ανανά και μακαδαμίας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάθονται στα αυτοκίνητά τους ή στο πάρκινγκ για να φάτε την κρέμα τους, αλλά μπορείτε να πάρετε την παραγγελία σας για να πάτε. Οι εργαζόμενοι στο Ted Drewes θα συσκευάσουν ακόμη και τις απολαύσεις σας σε ξηρό πάγο για να τους κρατήσουν κρύο ενώ ταξιδεύετε.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα:

Το Custard είναι το κύριο αξιοθέατο στο Ted Drewes, αλλά η τοποθεσία Chippewa είναι επίσης γνωστή για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Κάθε χρόνο, ο Ted Drewes φέρνει μια επιλογή από καναδικές μπάλες και άλλα προ-κομμένα δέντρα για να πουλήσουν στο πάρκινγκ της θέσης Chippewa. Τα δέντρα είναι διαθέσιμα κάθε μέρα ξεκινώντας αμέσως μετά την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι και λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Και φυσικά, μπορείτε να πάρετε την αγαπημένη σας κατεψυγμένη κρέμα κρέμας ενώ εσείς επιλέγετε το δέντρο σας.

Άλλα γλυκά της Αγίας Λούης:

Ted Drewes είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάει όταν έχετε ένα γλυκό δόντι, αλλά υπάρχουν επίσης κάποια άλλα St Louis καταστήματα αξίζει τον έλεγχο. Το Crown Candy Kitchen είναι ένα παλιό σιντριβάνι με σόδα που δημιουργεί φανταστικά κουνήματα και βύνη, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία καραμελών σοκολάτας. Θα βρείτε επίσης εξαιρετικές λιχουδιές σε Bissinger, Kakao, Lake Forest Confections και άλλα καταστήματα ωραία σοκολάτα στο St Louis .