Μουσείο πόλης στο Downtown St. Louis

Το Μουσείο Πόλης στο Σαιντ Λούις είναι ένα μέρος που πρέπει να δείτε και να ζήσετε για να εκτιμήσετε πραγματικά. Είναι ένα μοναδικό αξιοθέατο γεμάτο με εκθέματα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Υπάρχουν σπηλιές, διαφάνειες, σπίτια δέντρων, λάκκους με σφαίρες, τροχός πορτοκαλί στην οροφή και πολλά άλλα. Τα περισσότερα από τα εκθέματα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα μέρη, προσδίδοντας στο μουσείο μια μοναδική, πονηρή αίσθηση.

Τοποθεσία, ώρες και εισδοχή:

Το Μουσείο της Πόλης βρίσκεται στο 750 Βόρειο 16ο Street στην καρδιά του κέντρου της πόλης St.

Louis. Είναι ανοιχτό Τετάρτη και Πέμπτη από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Η γενική αποδοχή είναι $ 12 ανά άτομο (ηλικίας 3 ετών και άνω) ή $ 10 ανά άτομο την Παρασκευή και το Σάββατο μετά τις 5 μ.μ. Υπάρχει επιπλέον χρέωση $ 5 για τα εκθέματα στέγης (ανοιχτά εποχιακά).

Τι να δείτε και να κάνετε:

Υπάρχουν τόσα πολλά να δουν και να κάνουν στο Δημοτικό Μουσείο ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε από πού να αρχίσουμε. Ο χώρος των 600.000 τετραγωνικών ποδιών είναι σαν μια τεράστια παιδική χαρά για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Μερικά από τα κυριώτερα σημεία περιλαμβάνουν: διαφάνειες 5 και 10 ιστοριών, σφαίρες, εκθέσεις τσίρκων και το μεγαλύτερο μολύβι στον κόσμο. Υπάρχει επίσης ένα περίτεχνο σύστημα μαγεμένες σπηλιές και σήραγγες για εξερεύνηση.

Η στέγη:

Όταν ο καιρός είναι καλός, η οροφή του Μουσείου της Πόλης είναι επίσης ανοικτή στους επισκέπτες. Εκεί μπορείτε να οδηγήσετε τον πορτοκαλί τροχό ή να ανεβείτε πάνω σε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο που ξεφεύγει από την άκρη του κτιρίου.

Υπάρχει επίσης μια λιμνούλα, μια απότομη ολίσθηση, μια κούνια με σχοινί και μια γιγαντιαία προσευχή.

Για γονείς μικρών παιδιών:

Τα περισσότερα παιδιά αγαπούν το Δημοτικό Μουσείο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά για να κάνουν. Αλλά αν τα παιδιά σας είναι μικρά (έξι και νεώτερα), να έχετε κατά νου ότι το Μουσείο Πόλεων δεν είναι το είδος του τόπου όπου μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να ξεφύγουν από μόνα τους και να εξερευνήσουν.

Θα πρέπει να τους ακολουθήσετε σχεδόν παντού! Οι σήραγγες και τα σπήλαια συνδέουν όλο το κτίριο και ποτέ δεν ξέρεις πού θα βγουν. Πολλές από τις διαφάνειες είναι απότομες και γρήγορες και μπορεί να είναι τρομακτικές για μερικά παιδιά. Και, τα εκθέματα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά όπως το οπλισμό, το μέταλλο και το σκυρόδεμα.

Για έναν ασφαλέστερο και ευκολότερο χώρο για παιχνίδι, υπάρχει ο Toddler Town στον τρίτο όροφο. Αυτός είναι ένας χώρος που έχει σχεδιαστεί μόνο για μικρά παιδιά. Διαθέτει μικρότερες εκδοχές των διαφανειών, των σηράγγων και των σφαιρών που βρίσκονται στο υπόλοιπο μουσείο. Υπάρχουν επίσης μπλοκ, παιχνίδια και μια περιοχή ανάπαυσης για τους κουρασμένους γονείς. Για περισσότερες πληροφορίες για το Μουσείο της πόλης, δείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου Πόλης.

Άλλα κορυφαία αξιοθέατα:

Το City Museum είναι μόνο ένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα στο Downtown St. Louis. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε το Gateway Arch ή το Citygarden κατά την επόμενη επίσκεψή σας.