Μουσείο Βαν Γκογκ Πληροφορίες επισκεπτών

Εδώ θα βρείτε πρακτικές πληροφορίες επισκεπτών για το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ. Για μια περιγραφή του έργου τέχνης που θα δείτε εδώ, συμπεριλαμβανομένης μιας περίληψης σημαντικών κομματιών από διαφορετικές περιόδους της ζωής του Βαν Γκογκ, δείτε τον οδηγό μου στα Στιγμιότυπα και τις ζωγραφιές του Μουσείου Βαν Γκογκ.

Το Μουσείο Βαν Γκογκ είναι ένα από τα πιο αξιοθέατα του Άμστερνταμ . Το μουσείο, που άνοιξε το 1973, θυμίζει μια συναισθηματική εμπειρία για τους επισκέπτες, καθώς οι γκαλερί ακολουθούν την καλλιτεχνική καριέρα των ολλανδών καλλιτεχνών Vincent Van Gogh μόλις 10 χρόνια.

Η ηχητική εκδρομή προσφέρει μια ερμηνεία του έργου του, αποσπάσματα από τις επιστολές του και μια επεξήγηση των επιπτώσεων του στην τέχνη.

Μουσείο Βαν Γκογκ Πληροφορίες επισκεπτών

Μεταφορά και στάθμευση

Συμβουλές για να αποφύγετε πλήθη και γραμμές

Καταστήματα και εστιατόρια

Το επί τόπου μουσείο κατάστημα, προσβάσιμο μόνο για τους αμειβόμενους επισκέπτες, προσφέρει μια ολοκληρωμένη επιλογή των αφισών και των βιβλίων για Van Gogh και άλλους καλλιτέχνες του 19ου αιώνα. Ξεχάσατε το σουβενίρ σας; Μπορείτε να ψωνίσετε online. Σταθμοί στο Museumplein πωλούν επίσης το εμπόρευμα Van Gogh.

Η εσωτερική μουσική καφετέρια σερβίρει ποτά, σνακ και απλές επιλογές για γεύματα όπως σούπες, σαλάτες, σάντουιτς και quiche. Ανοιχτό κατά τις ώρες των μουσείων.

Δείτε τις προτάσεις μου για εστιατόρια κοντά στο Μουσείο Βαν Γκογκ για περισσότερες προτάσεις για φαγητό.

Επεξεργασμένο από τον Kristen de Joseph.