Οι Delaware North Concepts προσφέρουν στους αερολιμένες αναβάθμιση στο εστιατόριο

Αναβαθμισμένες επιλογές για ταξιδιώτες

Έχω κάνει μια σειρά από θέσεις εδώ για τις επιλογές τροφιμων αεροδρομίου που κυμαίνονται από γκουρμέ και εστιατόρια ειδικότητας σε καταστήματα γρήγορου φαγητού και σνακ . Ο κ. Kevin Kelly, πρόεδρος του γραφείου παραχωρήσεων Delaware North Travel Hospitality, αναφέρει ότι η εταιρεία του ανταποκρίνεται στην επιθυμία των ταξιδιωτών να αποκτήσουν πιο εξειδικευμένο και τοπικό εισιτήριο φέρνοντας νέες ιδέες στα αεροδρόμια που εξυπηρετούν.

Οι ταξιδιώτες έχουν γίνει πιο εκλεπτυσμένοι, διότι ο πολιτισμός μας έχει, είπε η Kelly.

"Το ταξίδι μας έχει εκθέσει σε τοπικά και διεθνή τρόφιμα. Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε τοποθεσία και θα δείτε, για παράδειγμα, ότι τα γήπεδα του μπέιζμπολ δεν προσφέρουν απλώς hot-dogs ", δήλωσε. "Η βιομηχανία μας έχει μάθει ότι μια ποικιλία στις προσφορές τροφίμων και τις επιλογές μπορεί να φέρει περισσότερη συνολική αξία."

Οι αερολιμένες προσφέρουν αυτό σε όλα, από την γρήγορη εξυπηρέτηση casual και καφέ μέχρι τα εστιατόρια με πλήρη εξυπηρέτηση, δήλωσε η Kelly. «Έχουμε εξελιχθεί ως βιομηχανία όπου μπορούμε τώρα να βελτιστοποιήσουμε τα έσοδα και να βελτιώσουμε τις εμπειρίες προσφέροντας περισσότερες επιλογές», είπε.

Μια ιδέα είναι το Atlanta Stillhouse, στο Concourse T. του Χάρτσφιλντ-Τζάκσον του Διεθνούς Αεροδρομίου. Είναι το μόνο μέρος έξω από το Κεντάκι που διαθέτει περισσότερα από 30 κουπιά για τους επισκέπτες. Το μπαρ διαθέτει 10 επιλογές από πτήσεις για bourbons για να δώσει στους επιβάτες τη δυνατότητα να περπατήσουν το μονοπάτι bourbon στην Ατλάντα.

Ο Delaware North θέλησε αρχικά να συνεργαστεί με τον Jim Beam στην κατασκευή του εστιατορίου, δήλωσε ο Kelly.

"Το αεροδρόμιο είπε ότι δεν μπορούσαμε να ονομάσουμε την τοποθεσία μετά από έναν κατασκευαστή αλκοόλ. Αλλά είχαμε μια σχέση με τον Jim Beam ", είπε. "Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μενού γύρω από το Jim Beam bourbon και είχαμε τον σχεδιαστή τους να έρθει και να δώσει στο εστιατόριο την αίσθηση του."

Το εστιατόριο κάνει δοκιμές Jim Beam, είπε ο Kelly. "Οι ταξιδιώτες λένε τι ευχάριστη έκπληξη είναι να δούμε μια γευστική δοκιμή", είπε.

"Χρειάζεται να χάσει την εμπειρία του αεροδρομίου και είναι πολύ καλά παραληφθεί."

Ένα άλλο παράδειγμα περίπλοκου ναύλου μπορεί να βρεθεί στην DeSano Pizza, που βρίσκεται στη Νότια Καρολίνα Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσάρλεστον στο Terminal 4. Διαθέτει τραπέζια ευρωπαϊκού στιλ που φέρνουν μαζί τους κοινότητες για μια κοινόχρηστη ατμόσφαιρα και το εστιατόριο φέρνει τη ζύμη πίτσας στο τραπέζι για να παίξουν τα παιδιά.

Τα αεροδρόμια φέρνουν επίσης τις καλύτερες τοπικές ιδέες εστιατορίων στο τερματικό σταθμό, δήλωσε ο Kelly. "Το αεροδρόμιο είναι μια πύλη στην κοινότητα. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν φτάνετε σε μια πόλη και όταν φεύγετε, είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε έννοιες που ίσως θέλετε να επισκεφθείτε όταν επιστρέψετε ", είπε. "Οι κοινότητες αξιοποιούν πραγματικά το γεγονός ότι ένα αεροδρόμιο προσφέρει προσβασιμότητα και το βλέπει ως έναν εξαιρετικό τρόπο να εισαγάγει τους λαούς στην περιοχή".

Για παράδειγμα, όταν η Delaware North αναπτύσσει μια έννοια burger, θα ελέγξει τα κοινωνικά δίκτυα, δήλωσε η Kelly. "Θα έχουμε δείπνο σε 10 διαφορετικά μέρη για να βρούμε τα καλύτερα", είπε.

Μία από αυτές τις έννοιες είναι το Grindhouse Killer Burgers, στο διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα στο Concourse D. Το εστιατόριο διαθέτει φρέσκο ​​κρέας που προέρχεται από τοπικές επιχειρήσεις.

Αλλά η συνεργασία με τις τοπικές έννοιες μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, επειδή τα εστιατόρια που λειτουργούν στο δρόμο λειτουργούν διαφορετικά στο αεροδρόμιο, δήλωσε η Kelly. "Οι αερολιμένες έχουν μικρότερα αποτυπώματα κουζίνας και υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στους εργαζόμενους που έχουν ταχεία υπηρεσία, κάτι που είναι σημαντικό", ανέφερε. "Συνεργαζόμαστε με τους ιδιοκτήτες για να μετατρέψουμε τα εμπορικά τους σήματα σε έναν μη παραδοσιακό χώρο. Μερικοί σαν την πρόκληση και κάποιοι απλά πρέπει να ρίξουν τα χέρια τους. "

Άλλες δημοφιλείς τοπικές έννοιες περιλαμβάνουν το Casavana Restaurant, το οποίο προσφέρει αυθεντική κουβανέζικη κουζίνα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood και το Bardenay, ένα προνομιακό εστιατόριο που σερβίρει πολυτελή βορειοδυτικά πιάτα και τοπικές βιοτεχνικές μπύρες στο Boise Airport του Idaho.

Αυτή η τάση είναι πραγματικά ισχυρή, είπε η Kelly. "Βλέπουμε αεροδρόμια που μετακινούνται από το McDonalds στο Smashburger.

Το επίπεδο εξυπηρέτησης είναι διαφορετικό και ακόμη και η παρουσίαση είναι διαφορετική ", δήλωσε. "Αυτά τα μπιφτέκια δεν τυλίγονται και τίθενται σε μια τσάντα. Το σερβίρουν σε ένα πιάτο με χειροποίητο χαρτί. "

Είτε πρόκειται για μια επιχείρηση μπιφτέκι ή για πίτσα, είτε για ένα σάντουιτς με αγρότες είτε για μια φρέσκια σαλάτα, τα αεροδρόμια προσφέρουν περισσότερα από τα εστιατόρια ταχείας επέμβασης με πολλές επιλογές, είπε η Kelly. "Θα δούμε πολλά περισσότερα από αυτά να προχωρήσουμε. Θα δούμε εστιατόρια που αντανακλούν περισσότερο την τοπική αγορά ", είπε.