Ποιοι είναι οι νομοθέτες της Φλώριδας μου;

Οι κάτοικοι της Φλώριδας εκπροσωπούνται από διάφορους εκλεγμένους αξιωματούχους τόσο σε κρατικό όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Αυτοί οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι είναι υπεύθυνοι για την ακρόαση των φωνών των ψηφοφόρων τους και για την εκπροσώπηση των ανησυχιών τους στα νομοθετικά μας όργανα. Εκτός από το γεγονός ότι υπηρετούν στην επίσημη νομοθετική τους ιδιότητα, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι είναι συχνά πρόθυμοι να εκπροσωπούν μεμονωμένους εκλογείς και να τους βοηθούν να περιηγούνται σε άλλους κλάδους του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έχοντας έναν εκλεγμένο υπάλληλο να ρωτήσετε για την περίπτωσή σας μπορεί να έχει μια θαυματουργή επίδραση στη γραφειοκρατία, κάνοντας τα γραφειοκρατικά εμπόδια να εξαφανιστούν.

Οι κάτοικοι της Φλώριδας εκπροσωπούνται από τους νομοθέτες που εκλέγονται σε τέσσερα σημαντικά κυβερνητικά όργανα:

Φρουρά της Γερουσίας

Η Γερουσία της Φλώριδας είναι το ανώτερο νομοθετικό σώμα στην πολιτεία της Φλόριντα. Αποτελείται από 40 εκλεγμένους γερουσιαστές, οι οποίοι υπηρετούν τετραετή θητεία με διάρκειας δύο (οκτώ ετών). Κάθε Γερουσιαστής της Φλώριδας αντιπροσωπεύει μια ενιαία περιφέρεια της Γερουσίας και πρέπει να είναι κάτοικος αυτής της περιοχής.

Το Μαϊάμι-Ντεντ Κάουντε περιλαμβάνει το σύνολο ή μέρος των έξι περιφερειών της Γερουσίας: 35, 36, 37, 38, 39 και 40. Μπορείτε να προσδιορίσετε τη συγκεκριμένη περιφέρεια της Γερουσίας και τον Γερουσιαστή σας, χρησιμοποιώντας το Εργαλείο νομοθετημάτων της Γερουσίας της Φλόριντα.

Κρατική Βουλή των Αντιπροσώπων της Φλώριδας

Η Βουλή των Αντιπροσώπων της Φλόριντα είναι η κατώτερη νομοθετική κατοικία στην πολιτεία της Φλόριντα. Αποτελείται από 120 εκλεγμένους εκπροσώπους του κράτους που υπηρετούν θητεία δύο ετών, με όριο τεσσάρων (οκτώ ετών). Κάθε εκπρόσωπος του κράτους της Φλόριντα πρέπει να ζει στην περιοχή του.

Η περιφέρεια Μαϊάμι-Ντεντ περιλαμβάνει όλα ή μέρος των δεκαεπτά οικισμών: 102, 103, 105, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 και 120. την συγκεκριμένη περιοχή κατοικίας σας και τον εκπρόσωπό σας στο κράτος, χρησιμοποιώντας το εργαλείο του House House Find Your Representative.

Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών

Κάθε κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει δύο εκλεγμένους αντιπροσώπους στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, την ανώτερη έδρα του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι γερουσιαστές επιλέγονται μέσω κρατικών εκλογών και υπηρετούν για εξαετή θητεία χωρίς χρονικό περιορισμό.

Οι σημερινοί γερουσιαστές των Ηνωμένων Πολιτειών για το κράτος της Φλώριδας είναι:

Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελείται από 435 μέλη με δικαίωμα ψήφου, ανάλογα με τον πληθυσμό κάθε κράτους. Κάθε εκπρόσωπος εξυπηρετεί μία περιφέρεια του Κογκρέσου και πρέπει να διαμένει στην περιοχή αυτή. Οι εκπρόσωποι εκλέγονται από τους εκλογείς τους και υπηρετούν δύο χρόνια.

Η Φλόριντα έχει σήμερα 25 έδρες στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Το Μαϊάμι-Ντεντ Κάουντι καλύπτει όλες ή μέρος των πέντε περιοχών του Κογκρέσου: Μπορείτε να προσδιορίσετε την περιφέρεια του Κογκρέσου χρησιμοποιώντας τη Βουλή των Αντιπροσώπων Find Your Representative Tool.