Επέκταση της θεώρησης της Ταϊλάνδης

Ας υποθέσουμε ότι είστε εδώ στην Ταϊλάνδη και συνειδητοποιείτε ότι είναι ένα τόσο φανταστικό μέρος, θα θέλατε να παραμείνετε για περισσότερο από ό, τι αρχικά είχε προγραμματιστεί. Εάν έχετε αυτή την πολυτέλεια, θα πρέπει ακόμα να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παραμείνετε στη χώρα νόμιμα για επιπλέον χρόνο και αυτό θα σήμαινε την παράταση της θεώρησης. Ο τύπος της θεώρησης ή της άδειας εισόδου που έχετε θα καθορίσει πόσο περισσότερο μπορείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας στη χώρα.

Αν δεν μπείτε στην Ταϊλάνδη με μια τουριστική βίζα που βρίσκεται ήδη στο χέρι, είναι πιθανό να έχετε άδεια εισόδου 30 ημερών όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο ή στα σύνορα.

Εάν μπείτε στην Ταϊλάνδη με μια τουριστική βίζα για την οποία υποβάλατε αίτηση πριν από το ταξίδι σας, πιθανόν να έχετε μια τουριστική βίζα 60 ημερών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις γενικές πληροφορίες για την Ταϊλάνδη .

Ταϊλάνδη Επέκταση Visa

Αν έχετε ταξιδιωτική βίζα 60 ημερών, μπορείτε να την παρατείνετε μέχρι και 30 ημέρες. Εάν έχετε άδεια εισόδου 30 ημερών, μπορείτε να την παρατείνετε για έως και 7 ημέρες.

Η επέκταση της θεώρησης ή της άδειας εισόδου δεν είναι τόσο βολική, στην πραγματικότητα, είναι ένα είδος πόνου, εκτός και αν τυχαίνει να βρίσκεστε πολύ κοντά σε ένα γραφείο του Γραφείου Μετανάστευσης. Ελέγξτε τις Τοποθεσίες του Γραφείου Μετανάστευσης για να μάθετε πού πρέπει να πάτε. Δεν μπορείτε να εκτεθείτε σε μια διέλευση των συνόρων.

Είτε έχετε μια τουριστική βίζα 60 ημερών και κάνετε αίτηση για παράτασή της για 30 ημέρες είτε έχετε άδεια εισόδου 30 ημερών και ζητάτε να την παρατείνετε για 7 ημέρες, θα πληρώσετε την ίδια αμοιβή, σήμερα 1,900 baht.

Για να υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο και να δώσετε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας (μην ανησυχείτε, υπάρχουν χώροι για να κάνετε αντίγραφα στα περισσότερα γραφεία μετανάστευσης αν ξεχάσετε) και μια φωτογραφία διαβατηρίου. Χρειάζεται συνήθως περίπου μια ώρα από την αρχή μέχρι το τέλος.