Οι καλύτερες περιηγήσεις Βίκινγκ στη Σκανδιναβία

Εάν είστε οπαδός της ιστορίας και επισκεφθείτε τις σκανδιναβικές χώρες της Σουηδίας, της Νορβηγίας ή της Ισλανδίας, μπορείτε να μάθετε για τους πρώτους ναυτικούς της περιοχής αυτής της βόρειας Ευρώπης και να γνωρίσετε την ιστορία του Βίκινγκ σε μια καθοδηγούμενη εκδρομή με το Viking.

Κατά τα τέλη του 8ου έως τον 11ο αιώνα, αυτοί οι ναυτικοί κατακτητές έσκαψαν και διαπραγματεύονταν με κομητείες σε όλη την Ευρώπη και στη Μεσόγειο, τη Βόρεια Αφρική, την Κεντρική Ασία και τη Μέση Ανατολή. Οι Βίκινγκς είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον πλανήτη πολύ καιρό πριν ο Χριστόφορος Κολόμβος «ανακάλυψε» την Αμερική - στην πραγματικότητα, μπορεί να ειπωθεί ότι οι Βίκινγκς ήταν οι πρώτοι μη-ιθαγενείς που έφτασαν στα πόδια τους στις Ηνωμένες Πολιτείες ' Ανατολική ακτή.

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Σκανδιναβία και θέλετε να πάρετε μια γεύση από τη ζωή που ήθελε για αυτούς τους περιπάτους ιστιοπλοΐας κατά τη διάρκεια της εποχής των Βίκινγκς, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνετε από το να κάνετε μια ξενάγηση σε μερικά από τα πιο ιστορικά μέρη της περιοχής σημαντικούς ιστότοπους.