Οι καλύτερες πόλεις που επισκέπτονται στην Ισπανία τον Απρίλιο

Εκδηλώσεις και δραστηριότητες στη Σεβίλλη, τη Βαρκελώνη, τη Μάλαγα και τη Μαδρίτη

Ο Απρίλιος είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε την Ισπανία, επειδή το Weathe r είναι ζεστό και ηλιόλουστο αλλά όχι πολύ ζεστό για να απολαύσετε τις πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που έχουν να προσφέρουν οι πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Ανάμεσα στα ετήσια γεγονότα και την παράδοση στην Ισπανία, η εβδομάδα του Πάσχα, ή η Semana Santa, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εορτασμούς του έτους στις πόλεις της Ισπανίας, κυρίως στη Σεβίλλη και τη Μάλαγα. Η Βαρκελώνη, από την άλλη πλευρά, πανηγυρίζει πάντα το Φεστιβάλ Sant Jordi, το οποίο είναι παρόμοιο με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 23 Απριλίου, ενώ οι ταυρομαχίες της Μαδρίτης ξεκινούν μετά την Μεγάλη Εβδομάδα κάθε χρόνο.

Εδώ είναι μια ματιά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή γεγονότα και αξιοθέατα για τους επισκέπτες να δουν στο ταξίδι τους στην Ισπανία κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Ως σημείωμα για το 2018, η Κυριακή του Πάσχα, η οποία σηματοδοτεί το τέλος του Semana Santa, πέφτει την 1η Απριλίου, οπότε θα έχετε μόνο μια μέρα τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους για να πιάσετε αυτές τις παραδόσεις.