Εκδηλώσεις στην Ισπανία τον Νοέμβριο

Επισκεφτείτε την Ισπανία τον Νοέμβριο; Μάθετε τι συμβαίνει σε όλη τη χώρα

Αν ταξιδεύετε στην Ισπανία το Νοέμβριο, έχετε επιλέξει έναν καλό χρόνο για να επισκεφθείτε αυτή την υπέροχη χώρα. Οι λάτρεις του κινηματογράφου μπορούν να πάρουν τα πολλά φεστιβάλ ταινιών, με περισσότερα από αυτά να σχεδιάζονται στο βόρειο τμήμα της χώρας. Οι λάτρεις της τζαζ θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ελέγξουν μερικούς μεγάλους καλλιτέχνες τζαζ - τόσο η Μαδρίτη όσο και η Γρανάδα έχουν σημαντικές τζαζ φεστιβάλ αφιερωμένες σε αυτό το είδος μουσικής. Θα βρείτε επίσης φεστιβάλ για γευσιγνωσία ποτών, θέατρο και χαρταετούς.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει κάποια από τα ακόλουθα συμβάντα στο δρομολόγιο του Νοεμβρίου. Και αν δεν σας απευθύνονται σε εσάς, υπάρχουν και άλλα σπουδαία πράγματα στην Ισπανία το Νοέμβριο .

(Σημειώστε ότι κατά την Ημέρα όλων των Αγίων (1 Νοεμβρίου), πολλά μαγαζιά και υπηρεσίες είναι κλειστά κατά τις δημόσιες αργίες στην Ισπανία .

Δοκιμές ποτών στην Ισπανία τον Νοέμβριο

Διεθνής εβδομάδα Sherry (Jerez): 6-12 Νοεμβρίου: Αυτή η παγκόσμια γιορτή τιμά το ευχάριστο εμπλουτισμένο κρασί που εφευρέθηκε στη Χερέθ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομαδιαίας εκδήλωσης, θα βρείτε sherry σε δημόσιες και ιδιωτικές εκδηλώσεις σε tabancos, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, πανεπιστήμια, κλαμπ κρασιού και bodegas.

Γιορτή του Orujo (Potes, Cantabria): 10-12 Νοεμβρίου: Οι δρόμοι των Potes έχουν δημόσια απόσταξη και γευσιγνωσίες του Orujo, ενός ισπανικού τύπου grappa.

Φεστιβάλ San Andres (Πουέρτο Ντε λα Κρουζ, Τενερίφη): 29 Νοεμβρίου: Αυτή η γιορτή είναι παραδοσιακά για την γευστική δοκιμή του κρασιού του νέου έτους, αλλά είναι περισσότερο για κάποιου θορύβου.

Οι διαχωριστές σέρνουν κατσαρόλες, τηγάνια και θορυβώδη μεταλλικά αντικείμενα μέσα από τους δρόμους της πόλης. Φέρτε τα ωτοασπίδες.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ισπανία τον Νοέμβριο

Φεστιβάλ Jazz στην Ισπανία τον Νοέμβριο

Περισσότερα Φεστιβάλ στην Ισπανία τον Νοέμβριο

Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου (Vitoria): 5-26 Νοεμβρίου: Για περισσότερα από 40 χρόνια, αυτό το φεστιβάλ έχει παρουσιάσει μια ποικιλία θεάτρων, τόσο εθνικών όσο και διεθνών. Θα βρείτε τα πάντα από την avant-garde έως την κλασσική. Μην χάσετε αυτό το ετήσιο πολιτιστικό γεγονός στην Βιτόρια, μέρος της Χώρας των Βάσκων.

Διεθνές Φεστιβάλ Kite της Φουερτεβεντούρα (Κοραλέγιο, Φουερτεβεντούρα, στις Καναρίους Νήσους): 9 - 12 Νοεμβρίου: Από το 1987, αυτό το τετραήμερο συμβάν πραγματοποιήθηκε στους αμμόλοφους της παραλίας και αντλεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 150 χαρταετοί δίνεται στα παιδιά για να γεμίσουν τον ουρανό με πολύχρωμα χαρταετούς.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκθέσεις χαρταετού, εργαστήρια και διαγωνισμούς.

Ο καιρός στην Ισπανία τον Νοέμβριο

Ο καιρός του Νοεμβρίου στην Ισπανία μπορεί να εξακολουθεί να είναι (ψυχρότερος) ηλιοφάνεια στην Ανδαλουσία και στα νοτιοανατολικά της Ισπανίας, αλλά οι κεντρικοί και βόρειοι Ισπανοί θα αρχίσουν να σκάβουν τα ρούχα τους χειμώνα. Πάρτε αυτό υπόψη κατά τη συσκευασία για το ταξίδι σας.

<< Οκτώβριος Φεστιβάλ στην Ισπανία - Δεκέμβριος Φεστιβάλ στην Ισπανία >>