Ημέρα όλων των Αγίων στην Ισπανία

Οι οικογένειες στην Ισπανία επισκέπτονται τάφους των αγαπημένων τους

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε πληροφορίες για το πώς οι Ισπανοί γιορτάζουν την Ημέρα των Αγίων, μια σημαντική διακοπή στην Ισπανία, που σχετίζεται στενά με την Απόκριες. Διαβάστε περισσότερα για το Halloween στην Ισπανία

Πότε είναι η Ημέρα όλων των Αγίων στην Ισπανία;

Η Ημέρα όλων των Αγίων γιορτάζεται στην Ισπανία την ίδια μέρα με τον υπόλοιπο κόσμο - την 1η Νοεμβρίου.

Πώς γιορτάζει η ισπανική γιορτή όλων των Αγίων;

Το πιο εμφανές σημάδι ότι είναι η Ημέρα των Αγίων είναι ότι τα νεκροταφεία φαίνεται να είναι ασυνήθιστα γεμάτα λουλούδια.

Οι Ισπανοί θυμούνται την άγρια ​​αναχώρησή τους στην Ημέρα όλων των Αγίων και φέρνουν λουλούδια στους τάφους των αγαπημένων τους αυτήν την ημέρα.

Αν μπορείτε να δείτε μια παράσταση του Don Juan Tenorio για την Ημέρα των Αγίων, πάρτε την ευκαιρία. Το έργο είναι η πιο διάσημη (και η πιο ρομαντική) ιστορία για τον μυθικό Don Juan και εκτελείται κάθε χρόνο στην Ημέρα των Αγίων.

Υπάρχουν μερικά παραδοσιακά γλυκά που οι Ισπανοί τρώνε στην Ημέρα των Αγίων. Το πιο συνηθισμένο είναι το Huesos de Santo (κυριολεκτικά «οστά του αγίου»), το οποίο είναι κατασκευασμένο από μαριπάνια και «dulce de yema». Ένα άλλο είναι το «buñuelos de viento».

Στην Καταλονία, οι ντόπιοι τρώνε το «Castañada», ένα γεύμα που αποτελείται από κάστανα, γλυκά που ονομάζονται «panellets» και γλυκοπατάτα. Σημειώστε ότι αυτό το γεύμα καταναλώνεται συχνά την ημέρα πριν από την Ημέρα των Αγίων όλων αυτών των ημερών.

Σημειώστε ότι όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Ημέρα των Αγίων στην Ισπανία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επίσημες αργίες στην Ισπανία .

Ποια είναι η πιο ενδιαφέρουσα ισπανική πόλη για να βρεθείτε στην Ημέρα όλων των Αγίων;

Η πιο ενδιαφέρουσα πόλη για την Ημέρα των Αγίων είναι το Κάδιξ .

Η μέρα όλων των Αγίων στο Κάντιθ είναι λίγο διαφορετική: γνωστή ως «Tosantos», οι Gaditanos (κάτοικοι του Κάντιθ) κάνουν τα wacky πράγματα όπως ντύνονται τα κουνέλια και τους θηλάζοντες χοίρους στην αγορά, καθώς και φτιάχνουν κούκλες από φρούτα. Όλη η περιοχή συμμετέχει και οι εορταστικές εκδηλώσεις διαρκούν όλη την εβδομάδα. Διαβάστε περισσότερα για παράξενα φεστιβάλ στην Ισπανία .