Καλύτερες θερινές δραστηριότητες στην Κίνα

Εισαγωγή

Το καλοκαίρι στην Κίνα μπορεί να συνοψιστεί με δύο λέξεις: ζεστό, υγρό.

Δεν υπάρχει κανένας γύρω από αυτό, οπότε να είστε έτοιμοι να ιδρώσετε και να πιείτε πολύ νερό. Είναι αρκετά καυτό τα περισσότερα μέρη το καλοκαίρι όμως, έτσι δεν είναι; Έτσι η θερμότητα και η υγρασία δεν πρέπει να είναι πολύ συγκλονιστικές.

Μείνετε έτοιμοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ταξίδια στην Κίνα

Ο καιρός

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, η βροχερή εποχή ξεκινά από τη νότια και ανατολική Κίνα. Οι βροχές αποκαλούνται ψαμμίτες (梅雨 meiyu, ή "may yoo" στο Mandarin) για την εποχή που ο καρπός ωριμάζει.

Ειλικρινά, κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, αισθάνεται σαν να μην μπορεί να αναπτυχθεί τίποτα αλλά να μούχλα. Αλλά μην είστε καταπιεσμένοι. φέρτε το εργαλείο βροχής και θα είστε εντάξει. Η Βόρεια Κίνα δεν έχει το ίδιο μοτίβο κατακρήμνισης, έτσι ώστε το ταξίδι σας να συμπεριλαμβάνει το Πεκίνο και το Xi'an αν ανησυχείτε για να πάρετε πολύ βρεγμένο. Μετά το τέλος της βροχής, είναι πιθανό να αναζητήσετε σκιά από τον καυτό ήλιο και τους μπλε ουρανούς που κυβερνούν το τελευταίο μέρος του καλοκαιριού.

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε τους καλοκαιρινούς μήνες και μερικά μεγάλα φεστιβάλ να προσπαθήσουμε να τα πιάσουμε επίσης. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η τέλεια στιγμή για να περιηγηθείτε στο Θιβέτ καθώς ο καιρός είναι ο ήπιος και τα περισσότερα φεστιβάλ πραγματοποιούνται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Επισκεφθείτε πόλεις παραλιών όπως το Qingdao και το Xiamen για να πιάσετε κάποιες ακτίνες ή να κατευθυνθείτε μέχρι το Hainan για να μαγειρέψετε πραγματικά τις παραλίες της λευκής άμμου του νησιού. Αν περνάτε σε μια από τις μεγάλες πόλεις, το Πεκίνο, το Τσενγκντού και η Σαγκάη έχουν όλες τις μεγάλες υπαίθριες εγκαταστάσεις και θα βρείτε πολλά μέρη για να καθίσετε στη σκιά και να πιείτε τσάι - ή κάτι ισχυρότερο - και να χαλαρώσετε.

Σύνδεσμοι για πληροφορίες για το καλοκαίρι ανά μήνα

Καλοκαιρινές δραστηριότητες

Παραλία: Εάν είναι ώρα για παραλία , δοκιμάστε έναν από αυτούς τους προορισμούς για άμμο και ήλιο:

Φύση: Αν ψάχνετε να δείτε κάποια φύση και ορεινά τοπία, τότε είναι τέλειες επιλογές:

Πράσινο: Εάν δεν έχετε χρόνο να πάτε πολύ μακριά, μερικές κινεζικές πόλεις έχουν πολλά πράσινα , πολλά έχουν κήπους που είναι διάσημοι:

Σαγκάη: Στη Σαγκάη, αυτές είναι μεγάλες καλοκαιρινές δραστηριότητες:

Πεκίνο: Και στο Πεκίνο, οποιαδήποτε από αυτές τις δραστηριότητες είναι μεγάλη για το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινά Φεστιβάλ

Καλοκαιρινές διακοπές

Το Qi Xi, Night of Sevens (Κινεζική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) δεν είναι επίσημη αργία, αλλά μια παραδοσιακή γιορτή που συνήθως πέφτει τον Αύγουστο.

Τα κινέζικα παιδιά είναι μακριά από το σχολείο μεταξύ των αρχών Ιουλίου και του τέλους Αυγούστου.