Ένας οδηγός επισκεπτών στο πάρκο ψυχαγωγίας του Changzhou - Πάρκο δεινοσαύρων

Το Changzhou Dinosaur Park είναι ένα τεράστιο πάρκο ψυχαγωγίας με θέμα τα δεινόσαυροι στην πόλη Changzhou (常州). Το Changzhou είναι μόνο μια ώρα και μισή έξω από τη Σαγκάη με τρένο. Το θεματικό πάρκο περιλαμβάνει εκδρομές μεγάλης κλίμακας Six-Flags , ψυχαγωγικές παραστάσεις, ένα πάρκο νερού (Ιούλιο / Αύγουστο), παιδικές χαρές, μουσείο δεινοσαύρων και φυσικά μεγάλα αντίγραφα δεινοσαύρων.

Στοιχεία πάρκου δεινοσαύρων

Εγκαταστάσεις πάρκων δεινοσαύρων

Χαρακτηριστικά πάρκου δεινοσαύρων

Το πάρκο χωρίζεται σε πέντε περιοχές με τίτλο Λούβαρα, Happy Street, Rain Forest Περιπέτεια, Κίνα Dinosaur Museum και Funny Dinosaur Town. Αυτά τα τμήματα είναι πραγματικά εμφανή μόνο στο χάρτη, αλλά είναι χρήσιμα στην περιγραφή των χαρακτηριστικών που υπάρχουν στο πάρκο. Εργάζονται σε μια ανάπτυξη στη βόρεια περιοχή του πάρκου όπου υποτίθεται ότι μπαίνουν θερμό πηγές με θέμα το Dino. Περιγράφονται οι περιοχές.

Happy Street (Είσοδος):

Αφού μπείτε στην κύρια πύλη θα βρεθείτε προσανατολισμένος ενώ παράξενα ευχάριστη μουσική Disney-eque blashes από μεγάλα ηχεία.

Στα δεξιά σας υπάρχει ένας μεγάλος χάρτης και σε κοντινή απόσταση υπάρχουν χάρτινα φυλλάδια που μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Το φυλλάδιο φέρει ονομαστική ένδειξη στα αγγλικά.

Στα αριστερά σας, βρείτε ηλεκτρικά τραμ όπου μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη περιήγηση στο πάρκο. Τα ηλεκτρικά σκούτερ (1 ή 2 θέσεων) είναι διαθέσιμα για ενοικίαση και έτσι είναι τα δίκυκλα ποδήλατα.

Κίνα Μουσείο και περιβάλλοντα δεινοσαύρων:

Ένα μεγάλο πύργο και τρούλο μουσείο τριών δέντρων κυριαρχούν στην θέα μέσα στο πάρκο. Ο πύργος διαθέτει κινηματογράφο και ο τρούλος διαθέτει μερικά εκθέματα σχετικά με την εξέλιξη αλλά μια φανταστική κύρια αίθουσα δεινοσαύρων. Τα εκθέματα είναι δεινοσαύρων από την Κίνα, έτσι έχουν ονόματα όπως "Yunnanosaurus" και "Szechuanosaurus".

Επίσης στην περιοχή υπάρχει μια εκδρομή με εκτοξευτήρες που εκτοξεύουν από την κορυφή του μουσείου, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού με σκυρόδεμα "άμμο" και μεγάλα γλυπτά, παραχωρήσεις και μια αίθουσα ζωικών παραστάσεων όπου τα λιοντάρια (live, post-Jurassic sea lions) εκτελούν 3 φορές τη μέρα.

Λουμπάρα:

Αυτό το τμήμα είναι όπου πολλές από τις βασικές διαδρομές διασκέδασης είναι, καθώς και παράξενα πειρατικά πλοία και κτίρια. Υπάρχει ένα μεγάλο πάρκο νερού εδώ που είναι ανοιχτό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που έμοιαζε ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό. Το θέατρο Lubara, το οποίο διαθέτει το σημαντικότερο αξιοθέατο ψυχαγωγίας του πάρκου, βρίσκεται εδώ.

Βροχή δασική περιπέτεια:

Αυτό το τμήμα είναι το καλύτερο για τα μικρά παιδιά, καθώς διαθέτει δύο μεγάλες παιδικές χαρές και το βουνό περιπέτειας Dinosaur. Μια παιδική χαρά στο κατώτατο σημείο του "βουνού" χαρακτηρίζεται από μια πορεία αναρρίχησης αναρριχητικών κατασκευών από σχοινιά και ξύλο. Το άλλο είναι ένα γιγαντιαίο πειρατικό σκάφος. Η περιπέτεια βουνό χαρακτηριστικό είναι μια σειρά από μονοπάτια εκκαθάρισης γύρω από το "βουνό", όπου μπορείτε να αναζητήσετε τους δεινόσαυρους που κρύβονται στους θάμνους.

Η σκηνική παράσταση "Island Adventure Dinosaur Island" γίνεται καθημερινά στις 1:30. Διαθέτει ψεύτικα πυροβόλα όπλα και ρουκέτες και άνδρες σε στρατιωτικό σαλόνι. Είναι πολύ δυνατά και πιθανώς δεν είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά.

Αστεία πόλη δεινοσαύρων:

Αυτή η περιοχή διαθέτει επίσης πολλές βόλτες καθώς και μια μεγάλη αίθουσα παιχνιδιών και εκθεσιακό χώρο. Το πιο αξιοσημείωτο είναι το "Happy Propious Show Elephant" που συμβαίνει καθημερινά με ταϊλανδικά ελέφαντα (πραγματικούς, όχι μαυροκέφαλοι μαμούθ ή κάτι τέτοιο ...)