Φόρος εισοδήματος στην αίθουσα του Tennessee

Ατομικός Φόρος Εισοδήματος Τενεσί - Φόρος Αίθουσας

Το γεγονός ότι το κράτος του Tennessee δεν έχει φόρο εισοδήματος έχει κάνει αναρωτιέται για το κράτος του Tennessee με τα χρόνια. Αν και αν κοιτάξετε λίγο βαθύτερα, το κράτος του Tennessee έχει μερικούς άλλους άσχημους φόρους, συμπεριλαμβανομένου του Φόρου Εισοδήματος του Hall του Tennessee και του νόμου περί φόρου κληρονομίας του Tennessee.

Και οι δύο αυτοί κρατικοί φόροι θα μπορούσαν να σας εκτοξεύσουν και να συγκεντρώσουν εσάς ή τα μέλη της οικογένειάς σας πολλά από τα χρήματα τσέπης, αν και οι δύο δεν είστε προσεκτικοί.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που επιθυμούν να συνταξιοδοτηθούν στο Τενεσί ή εάν εσείς ή ένα μέλος της οικογένειας έχει περιουσία και / ή ακίνητη περιουσία που εκτιμάται σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο Φόρος Εισοδήματος του Hall Tennessee συχνά συγχέεται με τον Φόρο Κληρονομιάς του Tennessee, αλλά ο Φόρος Εισοδήματος του Hall Tennessee ισχύει για όσους ζουν, ενώ ο φόρος κληρονομιάς ισχύει μόνο για ακίνητα αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Αυτός ο φόρος εισοδήματος στην αίθουσα του Tennessee εισήγαγε ατομικό φόρο εισοδήματος το 1929 και επιβάλλεται μόνο σε ιδιώτες και άλλους φορείς που λαμβάνουν τόκους από ομόλογα και χαρτονομίσματα και μερίσματα από μετοχές.

Τελωνειακά γεγονότα του Hall of Tennessee:

Το TCA § 67-2-102 επιβάλλει τον φόρο εισοδήματος του Hall του Tennessee ως εξής:

Επιβολή, ποσοστό και είσπραξη του φόρου. "Φόρος εισοδήματος ύψους έξι τοις εκατό (6%) ετησίως εισπράττεται και εισπράττεται από τα εισοδήματα που προέρχονται από μερίσματα από αποθέματα ή από τόκους επί ομολόγων κάθε προσώπου [ή] εταιρικής σχέσης ... στο κράτος του Τενεσί που έλαβε, ή σε ποιον δεδουλευμένο ή σε ποιον πιστώθηκε κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε έτους έσοδα από τις πηγές που απαριθμήθηκαν παραπάνω ... "

Ο φόρος εισοδήματος του Hall Tennessee επιβάλλει επίσης τα κάτωθι 67-2-103.

Φόρος μόνο για κρατικούς σκοπούς. "Με την επιφύλαξη των § 67-2-119, ο φόρος που προβλέπεται στο παρόν μέρος προορίζεται μόνο για κρατικούς σκοπούς και κανένας νομός ή δήμος δεν έχει την εξουσία να επιβάλλει τον φόρο».

Απαλλαγές Φόρων Αίθουσας Τένεσις Συνοπτικά: *

Απαλλαγές Φόρων Αίθουσας Τένεσις ( πλήρες κείμενο 2012 ):
Το TCA § 67-2-104 παρέχει μια απαρίθμηση των απαλλαγών φόρου Hall Tennessee Hall


Έτσι, ενώ το κράτος του Tennessee δεν έχει τον πρότυπο κρατικό φόρο εισοδήματος, αξίζει να θυμόμαστε ότι το κράτος του Tennessee έχει έναν ατομικό φόρο εισοδήματος που είναι γνωστός απλώς ως φόρος εισοδήματος του Hall Tennessee ή φόρος Hall και επίσης η κληρονομιά του Tennessee Φόρος. Αμφότερα τα οποία θα μπορούσαν να σας επηρεάσουν την κατώτατη γραμμή και το κάτω δολάριο μακροπρόθεσμα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον φορολογικό νόμο του Hall Tennessee θα βρείτε στον κώδικα του Tennessee Σχολιασμένο στον τίτλο 67, Κεφάλαιο 2.

Εξερευνήστε Περισσότερα