Κρατική και κομητεία του Τενεσί

Η Κρατική Έκθεση του Tennessee, οι εκθέσεις των κομητειών και άλλες εκδηλώσεις

Κρατική Έκθεση του Τενεσί

Μήνας:
Σεπτέμβριος

Κρατική Πλατεία Τενεσί Τοποθεσία:
Εκθεσιακοί χώροι της πολιτείας του Tennessee
Νάσβιλ, Τενεσί

Σχετικά με την Κρατική Έκθεση του Tennessee:

Η πρώτη Κρατική Έκθεση του Tennessee, η οποία έλαβε χώρα το 1869, πραγματοποιήθηκε στο παλιό εκθεσιακό χώρο, που βρίσκεται στο τέλος της γραμμής τραμ της γραμμής West End. Το 1906, η έκθεση μεταφέρθηκε στην σημερινή της θέση και διεξάγεται ετησίως, εκτός από τέσσερα χρόνια κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Σήμερα, η κρατική έκθεση του Tennessee προσελκύει περισσότερους από 230.000 επισκέπτες και συμμετέχοντες, με τις πρόσφατες τάσεις να δείχνουν σταθερή αύξηση της δημοτικότητας.

Διαθέτει ποικιλία από εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά εκθέματα, το State Fair Fair του Tennessee προσφέρει καλή παλιομοδίτικη διασκέδαση με διασκεδαστικές διαδρομές στο Kid Zone, γαλάζια κορδέλα, γεωργικά και διαγωνισμούς δημιουργικής τέχνης, διαγωνισμούς ψησίματος και μαγειρέματος, τράβηγμα μουλιού, αγωνιστικά χοίρους οι ανταγωνιστές περιλαμβάνουν το Tammy Swine-ette και την Oprah Hamphrey ), αγελάδα αρμέγματος και άφθονο δελεαστικό δίκαιο φαγητό.

Επιπλέον πληροφορίες:
Nashville Ξενοδοχεία - Τιμές, Κριτικές και Κρατήσεις
Ιστοσελίδα της Κρατικής Έκθεσης του Τενεσί

Περισσότερες εκδηλώσεις χώρας στο Τενεσί

Εκτός από τις εκθέσεις που προαναφέρθηκαν, υπάρχουν περισσότερες από 45 άλλες διασκεδαστικές εκθέσεις περιοχών που διοργανώνονται στο Τενεσί, κυρίως κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, αν και λίγες εκθέσεις πραγματοποιούνται νωρίτερα το καλοκαίρι.