Πώς να σχεδιάσετε, να συσκευάσετε και να χρησιμοποιήσετε το ταξίδι σας στην Κίνα

Ευτυχώς, η Κίνα είναι ένα πολύ απλό μέρος, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο τον σχηματισμό ενός καταλόγου συσκευασίας για διακοπές, ακόμη και αν θέλετε να συμπεριλάβετε τη μετάβαση κάπου στο φαγητό για δείπνο. Οι Κινέζοι έχουν αγκαλιάσει ολόψυχα τα καθημερινά ρούχα του δυτικού τύπου. Φανταχτερά κεντημένα τζιν θεωρούνται κατάλληλα για γάμους. Στην πραγματικότητα, το λευκό δυτικό φόρεμα είναι τόσο δημοφιλές όσο ένα κόκκινο qipao για τη νύφη. Σε κάθε περίπτωση, η περιστασιακή και άνετη φορεσιά σας θα είναι ιδανική για καθημερινά αξιοθέατα και μια ωραία έξυπνη περιστασιακή στολή είναι όλα όσα χρειάζεστε για ένα ωραίο δείπνο έξω στην πόλη.

Σημειώσεις συσκευασίας

Το έντυπο ακολουθεί τη λειτουργία. Φορέστε άνετα ρούχα για περιήγηση στα αξιοθέατα, μια δραστηριότητα που μπορεί να περιλαμβάνει όχι μόνο πολλά περπάτημα, αλλά και να κάθεται σε λεωφορεία και / ή άλλες μεταφορές. Γι 'αυτό, σκεφτείτε πριν προχωρήσετε και με όλα τα μέσα, βγάλτε την ντουλάπα σας και βγάλτε μαζί τα ρούχα σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε πολλή φθορά από κάθε αντικείμενο.

Πλυντήριο

Εάν πηγαίνετε μακριά για δύο εβδομάδες, μην συσκευάζετε διαφορετική στολή για κάθε μέρα. Χρησιμοποιήστε υπηρεσίες πλυντηρίου σε ξενοδοχεία, ή εναλλακτικά, μεταφέρετε μαζί σας σκόνη σκόνης, ώστε να μπορείτε να ξεπλύνετε μερικά πράγματα στο δωμάτιό σας και να τα αφήσετε όλη τη νύχτα να στεγνώσουν. Τα γρήγορα ρούχα ρούχα είναι μια καλή ιδέα, ειδικά για την καθημερινή χρήση των περιηγήσεων. Αξίζει να μην ακουμπάτε γύρω από μια τεράστια βαλίτσα γεμάτη από ρούχα που θα μπορούσατε να φορέσετε ή όχι. Εξοικονομήστε το επιπλέον δωμάτιο για θησαυρούς που θα πάρετε στο δρόμο.

Ιδέες Dressing από μέρα σε νύχτα

Έχω μια θεία που ταξιδεύει αρκετά και πάντα φαίνεται καταπληκτική.

Το μυστικό της; Τα μη σιδερένια πουκάμισα των Brooks Brothers για τις γυναίκες σε λευκό, με κακά παντελόνια και διαμερίσματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσθέτει ένα κασκόλ ή funky κολιέ με το πουκάμισο τη νύχτα και τα ζεύγη με σκούρα παντελόνια και παπούτσια dressier. Εάν το σκεφτείτε, είναι λαμπρό. Θα μπορούσατε εύκολα να συσκευάσετε πέντε λευκά πουκάμισα, δύο ζευγάρια παντελόνια και δύο ζευγάρια παπουτσιών με αξεσουάρ (μια ζακέτα αν είναι ψυχρή, μια pashmina, διαφορετικά κασκόλ ή περιδέραια).

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια συσκευασία μιας εβδομάδας εκεί και να σκεφτείς πόσο μικρό δωμάτιο που θα πήγαινε στη βαλίτσα σου. Οι άντρες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα έξυπνο σακάκι πάνω από το khakis της ημέρας και ένα πουκάμισο πόλο για να είστε έτοιμοι για το βράδυ. Αν θέλετε να το κάνετε dressier, φέρτε μαζί ένα πουκάμισο κάτω κουμπιά. Οι δεσμοί και τα κοστούμια, εκτός κι αν είστε στην Κίνα, δεν είναι καθόλου αναγκαία.

Παπούτσια

Φέρτε μαζί αρκετά από τα σωστά παπούτσια για να φορέσετε. Η αγορά παπουτσιών στην Κίνα μπορεί να είναι δύσκολη αν έχετε μεγαλύτερα πόδια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι καλά, άνετα υποδήματα για περπάτημα . Μην αγοράζετε ολοκαίνουργια παπούτσια για να σπάσετε όσο βρίσκεστε στο ταξίδι σας. Βεβαιωθείτε ότι τα σπάσετε πριν φύγετε. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι οι φυσαλίδες που θηλάζουν στο Σινικό Τείχος .

Ένας λόγος για συντηρητικό

Οι νέοι Κινέζοι τείνουν να είναι πολύ λιγότερο συντηρητικοί από ό, τι οι παλαιότερες γενιές (δεν συμβαίνει αυτό παντού;). Αλλά μερικές από τις τοπικές γυναίκες που φορούν κοντές σορτς ή φούστες, σε συνδυασμό με τα ψηλά τακούνια και άλλες αποκαλυπτικές φθορά, είναι από ένα συγκεκριμένο επάγγελμα. Να σεβόμαστε τους οικοδεσπότες σας και να μην φοράτε τίποτα που δεν θα φορέσατε στο σπίτι για δείπνο με τους ανθρώπους σας. Και τόπλες κολύμβηση είναι σίγουρα συνοφρύωμα επάνω.

αξεσουάρ

Η εύρεση της τσάντας σωστής ημέρας είναι σημαντική για ταξίδια.

Σας προτείνω ένα σακίδιο μόνο για τη διατήρηση ογκωδών μη τιμαλφή. Η πεντάδα κλοπή είναι κοινή στην Κίνα, ώστε να μην κρατάτε διαβατήρια, χρήματα ή τιμαλφή σε ένα σακίδιο που μπορεί εύκολα να συλλεχθεί. Οι σακίδια είναι ιδανικοί για τους χάρτες, τους οδηγούς, τα μπουκάλια νερού και τις αγορές. Χρησιμοποιήστε μια τσάντα πάνω από το ώμο για πορτοφόλια και τιμαλφή ή ζώνη χρήματος. Οι άνδρες δεν πρέπει να φορούν τα πορτοφόλια τους στις πίσω τσέπες τους.