Τι είναι το spa προορισμού;

Ένα σπα προορισμού είναι παραδοσιακά ένα ακίνητο όπως το Ranch Canyon, η Golden Door ή το Rancho La Puerta, όπου η αποστολή και μοναδικός σκοπός είναι να βοηθήσει τα άτομα να αναπτύξουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω:

Τα ιαματικά λουτρά προορισμού απαιτούν να μείνετε τουλάχιστον τρεις νύχτες, ενώ μερικές χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη διαμονή. Οι τιμές στα ιαματικά λουτρά προορίζονται γενικά για όλα τα γεύματα, τις κατηγορίες και ορισμένες θεραπείες σπα. Αυτό ήταν ξεχωριστό από ιαματικά λουτρά ή ιαματικά λουτρά, τα οποία προσφέρουν θεραπείες σπα ως ανέσεις, μαζί με δραστηριότητες αναψυχής όπως γκολφ, πισίνες τένις. Ορισμένα προσφέρουν ορισμένες επιλογές μενού σνακ κουζίνας και περιορισμένες μαθήματα υγείας και ευεξίας, αλλά δεν ήταν το μέρος που πήγες για να είσαι υγιής.

Στη συνέχεια οι γραμμές άρχισαν να θολώνουν. Τα πρώτα θέρετρα και τα πανδοχεία άρχισαν να ονομάζονται "ιαματικά λουτρά προορισμού" παρόλο που δεν ταιριάζουν με όλα τα παραδοσιακά κριτήρια, όπως ο εκτεταμένος προγραμματισμός γυμναστικής και η εκπαίδευση. Άλλα spa ιαματικά λουτρά έχουν λάβει τα χαρακτηριστικά των ιαματικών λουτρών προορισμού, προσφέροντας πολλά μαθήματα άσκησης χωρίς επιπλέον χρέωση και ακόμη και διαλέξεις ευεξίας. Η τελική ειρωνεία: με τόσους πολλούς καταναλωτές που αναζητούν "θέρετρα σπα", τα παραδοσιακά "ιαματικά λουτρά προορισμού" αποφάσισαν ότι ήταν καλύτερο να είναι ένα "θέρετρο σπα" και να βρεθεί σε αναζήτηση στο διαδίκτυο.

.Αν εξακολουθεί να υπάρχει κάτι ξεχωριστό που είναι ένας προορισμός spa-και spa cogniscienti καταλαβαίνουν τι σημαίνει - η προσπάθεια να εκπαιδεύσει τους γενικούς καταναλωτές απέτυχε σε μεγάλο βαθμό, έτσι η φράση αποτυγχάνει από τη χρήση. Το Διαδίκτυο είναι εν μέρει υπεύθυνο. Δεν ήταν αρκετοί οι άνθρωποι που γνώριζαν τη φράση ή τι σήμαινε, έτσι θα μπήκαν απλά στο "spa resort" της αναζήτησης.

Όσο και αν είναι, το spa προορισμού εξακολουθεί να σημαίνει κάτι για τους ανθρώπους της βιομηχανίας και τους πιο καταρτισμένους καταναλωτές σπα. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αποφασίσετε τι ψάχνετε και να δείτε ποιος προσφέρει. Εδώ είναι τι να αναζητήσετε σε ιαματικές πηγές που μπορούν να προσφέρουν την παραδοσιακή εμπειρία spa εμπειρία:

Τα εστιατόρια Food: Destination spa εξυπηρετούν αποκλειστικά τα υγιεινά τρόφιμα, αλλά υπάρχουν και διαφορετικές φιλοσοφίες. Ορισμένα ιαματικά λουτρά προορίζονται για την απώλεια βάρους, με περιορισμένες θερμίδες και αυστηρό έλεγχο μερίδας. Άλλοι έχουν μια φιλοσοφία όλου του μπορείτε να φάτε. Πολλοί δεν σερβίρουν αλκοόλ, ενώ άλλοι σερβίρουν κρασί με δείπνο. Ενώ τα ιαματικά λουτρά προορισμού υπογραμμίζουν υγιεινά, ολόκληρα τρόφιμα, ίσως δεν είναι απαραίτητα βιολογικά.

Οι άνθρωποι: Τα ιαματικά λουτρά προορισμού έχουν πνεύμα συντροφικότητας. Είστε με ομοϊδεάτες που μοιράζονται το ενδιαφέρον σας για την υγεία. Πολλοί έχουν έναν μικρό αριθμό επισκεπτών ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να γνωρίσετε ανθρώπους ακόμη και αν πηγαίνετε μόνοι σας. Μικρές ομάδες πηγαίνουν σε πεζοπορίες, παίρνουν μαθήματα άσκησης και μοιράζονται τα τραπέζια μαζί. Συνήθως υπάρχει υψηλός δείκτης προσωπικού προς το προσωπικό και το προσωπικό είναι ενθουσιώδες.

Οι προσωπικότητες: Τα ιαματικά λουτρά προορισμού έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και ποικίλλουν σε μέγεθος, τιμή, ρύθμιση και προγραμματισμό.

Μπορούν να φιλοξενήσουν οπουδήποτε από 8 έως 250 άτομα, με μέσο όρο περίπου 60. Έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία τιμών, από τις περισσότερες ιαματικές πηγές που είναι μερικές εκατοντάδες δολάρια τη νύχτα σε 8.000 δολάρια την εβδομάδα. Ορισμένοι είναι περιορισμένοι θερμίδες και άλλοι είναι όλοι που μπορείτε να φάτε. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής spa προορισμού.