Ιδέες της Ημέρας της Μητέρας στο Σαρλότ, NC

Το Charlotte έχει πολλούς τρόπους για να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας αν παίρνει τη μαμά έξω για ένα ειδικό brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο ή δίνοντάς της μια μικρή ξεκούραση και χαλάρωση σε ένα χώρο της ημέρας spa. Υπάρχουν επίσης πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Λαμβάνοντας το μαμά έξω για να φάει

Νέα κουζίνα Νότια & Μπαρ
Τοποθετημένο σε μια ρωγμή του τεράστιου εμπορικού κέντρου Arboretum στο South Charlotte, βρίσκεται το New South Kitchen & Bar, το οποίο σερβίρει νόστιμο μπουφέ κάθε μέρα στην Κυριακή.

Το καβούρι κέικ benedict σερβίρεται καλά αξίζει την αναμονή αν δεν κάνετε την πρώτη σερβίρισμα. Το homestyle μπισκότα και το σάλτσα είναι επίσης μια νόστιμη γεύση που η μητέρα θα εκτιμήσει.
8140 Providence Rd.
Charlotte, NC 28277

Κουζίνα με ξύλινη κουζίνα του Rooster
Το νεότερο από τα εστιατόρια του Charlotte του Jim Noble θα σερβίρει ένα ξεχωριστό μπουφέ που ξεκινάει από τις 11:00 έως τις 2:30 μ.μ., με ένα σταθμό σκάλισμα που χαρακτηρίζει τα πόδια του αρνιού και των ματιών των αυγών και των επιλογών brunch, συμπεριλαμβανομένων των γαρίδων και των grits. Συνιστάται κράτηση.
6601 Morrison Blvd.
Charlotte, NC 28211

Ballantyne Resort Brunch Ημέρα της Μητέρας
Η μαγειρική ομάδα του Ballantyne Resort με επικεφαλής τον Executive Chef Kirk Gilbert παρουσιάζει αυτό το παραδοσιακό brunch από τις 11 π.μ. - 2 μ.μ. Κρατήσεις απαιτούνται.
Ballantyne Resort, αίθουσα χορού Fairway
10000 Ballantyne Commons Parkway
Charlotte, NC 28277

Αφήστε τη μαμά να χαλαρώσει

Το σπα στο Ballantyne Resort
Το πολυτελές Spa του Charlotte στο Ballantyne Resort προσφέρει μερικά από τα καλύτερα μασάζ της πόλης, αν και πολύτιμα, αλλά η μαμά αξίζει τον κόπο!


10000 Ballantyne Commons Parkway
Charlotte, NC 28277

Urbana Cityspa και Teabar
Αφήστε τη μαμά να χαλαρώσει σε αυτό το μοναδικό περιβάλλον συνδυάζοντας τα θεραπευτικά οφέλη του μασάζ με την αρωματοθεραπεία του τσαγιού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό και να ακούσουν την ομαλή τζαζ και άλλους χαλαρωτικούς ήχους ενώ περιμένουν ένα ραντεβού μασάζ.

Επίσης, οι μητέρες μπορούν να απολαύσουν ροφήματα σαμπάνιας με ρόδι ειδικά για την Ημέρα της Μητέρας.
7510 Pineville-Matthews Rd.
Charlotte, NC 28226

Spa Day Oasis
Η μαμά θα απολαύσει μια μέρα μακριά στη μέση της ιστορικής συνοικίας Ελισάβετ λίγο έξω από το Uptown. Το Oasis Day Spa βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία σε ένα τριώροφο στυλ Antebellum, το οποίο περιλαμβάνει μια είσοδο τεσσάρων στηλών.
2036 E. 7th Street
Charlotte, NC 28204

Άλλες δραστηριότητες για τη μαμά

Βοτανικός Κήπος Daniel Stowe
Πάρτε τη μαμά για να περπατήσετε τη γραφική ομορφιά λουλουδιών στο Βοτανικό Κήπο Daniel Stowe στο κοντινό Belmont. Για να γίνουν ειδικές αυτές τις μέρες, οι πρώτες 250 μαμάδες κάθε μέρα θα λάβουν δωρεάν φυτική φυτεία από την Rountree Plantation Garden Center και η Greg Briley Photography θα είναι επίσης σε ετοιμότητα για να τραβήξει φωτογραφίες της μέρας σας με τη μαμά στο The Orchid Conservatory.
6500 Νότια Νέα Ελπίδα Rd.
Belmont, NC 28012