Εσωτερική Skydiving και ανοιξιάτικες σήραγγες στη Βόρεια Καρολίνα

Το Skydiving είναι ένα πράγμα που βρίσκεται στη λίστα των περισσότερων ανθρώπων, αλλά αν απλά δεν μπορείτε να φτιάξετε το νεύρο ή ψάχνετε για κάτι λίγο πιο φιλικό προς την οικογένεια, η εσωτερική πτώση με ουρανό είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Σε αυτές τις εσωτερικές περιοχές πεζοπορίας και τα κέντρα αναψυχής του αιολικού τούνελ, οι επισκέπτες είναι τοποθετημένοι πάνω από έναν γιγαντιαίο ανεμιστήρα και επιπλέουν σε μια στήλη αέρα που φυσά προς τα πάνω, δημιουργώντας το ίδιο συναίσθημα με το skydiving.

Ενώ οι εσωτερικές σήραγγες αιολικής ενέργειας σαν αυτό χρησιμοποιούνται συχνότερα για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αποτελούν επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν την αίσθηση του skydiving ενώ παραμένουν λίγο πιο κοντά στο έδαφος. Αυτή είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για τα παιδιά που μπορεί να είναι λίγο πολύ μικρά για την παραδοσιακή ιστιοπλοΐα, καθώς αυτό το είδος πετάγματος παίρνει σημαντικά λιγότερη εκπαίδευση - συχνά μόνο πέντε με 10 λεπτά για να μάθετε βασική σταθερότητα.

Αν και η Charlotte βρίσκεται στη διαδικασία ανοίγματος της δικής της, τώρα υπάρχουν μόνο δύο σημεία στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας με κατακόρυφες εγκαταστάσεις αεροδυναμικής σήραγγας: μια εσωτερική εγκατάσταση που βρίσκεται στο Raeford, λίγο έξω από το Fayetteville και μια άλλη υπαίθρια εγκατάσταση στο Waynesville, λίγο έξω από το Asheville. Και οι δύο αυτές εγκαταστάσεις προσφέρουν ειδικά πακέτα για γκρουπ, πάρτι ή ειδικές εκδηλώσεις, ενώ το Charlotte iFly θα προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές μόλις ανοίξει το 2018.