Εξωτερικές θερινές ταινίες στο Μπρούκλιν

60 Ταινίες υπαίθριες ταινίες, από Indie σε Classics, στο Μπρούκλιν - Πολλοί ΔΩΡΕΑΝ

Μην περάσετε μια καλοκαιρινή νύχτα σε ένα σκοτεινό κινηματογραφικό θέατρο ή βγάλτε τα μετρητά για μια κίνηση. Αντ 'αυτού, κατευθυνθείτε σε μία από αυτές τις πολλές ελεύθερες ταινίες εξωτερικών ταινιών γύρω από το Μπρούκλιν. Φέρτε μερικούς φίλους και πακετάρετε ένα πικνίκ και κινηματογραφική ταινία γύρω από τον δήμο. Από τη σειρά ταινιών της θάλασσας έως τις προβολές στην αυλή ενός δημοφιλούς μπαρ Carroll Gardens, υπάρχουν τόνοι θέσεων για να πιάσετε μια καλοκαιρινή ταινία. Μια προειδοποίηση, το Μπρούκλιν είναι γεμάτο με κουνούπια τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε μην ξεχάσετε να φέρετε ψεκασμό σφάλματος. Εάν θέλετε πραγματικά να ταιριάζει με τους ντόπιους, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια βιολογική μάρκα.

Παρόλο που δεν είναι δωρεάν, το Rooftop Film Summer Series αξίζει να αναφερθεί. Η αγαπημένη σειρά κινηματογραφικών ταινιών προβάλλει ταινίες σε διάφορα περίεργα μέρη γύρω από το Μπρούκλιν. Αυτή είναι η 20η χρονιά της καλοκαιρινής σειράς The Rooftop Films 2016, όπου προβάλλουν την ταινία "Underground Movies Outdoors" κάθε Σαββατοκύριακο από τις 29 Μαΐου έως τις 22 Αυγούστου. Αν θέλετε να δείτε μια ταινία indie στο παλιό αμερικανικό Can Factory στο Gowanus ή συλλογή των ταινιών μικρού μήκους στη βιομηχανική πόλη στο Sunset Park, θα πρέπει να ελέγξετε το διαφορετικό και αξιοσημείωτο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα.

Ορισμένα φεστιβάλ ταινιών τρέχουν μόνο έξι εβδομάδες. άλλοι τρέχουν από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Εκπληκτικά, μπορείτε να πάρετε μια ελεύθερη ταινία κάθε μέρα της εβδομάδας μέσα από αυτό το καλοκαίρι στο Μπρούκλιν.

Μπορείτε να διαλέξετε την ταινία σας, να επιλέξετε την καλύτερη ημέρα της εβδομάδας ή να διαλέξετε το χώρο σας - Prospect Park , Red Hook , Brooklyn Bridge Park , Ουίλιαμσμπουργκ, ακόμη και Coney Island ή μια ταράτσα στο Fort Greene.

Οι υπαίθριες ταινίες (πολλές είναι δωρεάν) παρουσιάζονται τη Δευτέρα (Coney Island), την Τρίτη (Red Hook) , την Τετάρτη (McCarren Park στο Ουίλιαμσμπουργκ), την Πέμπτη (Πάρκο Γέφυρας του Μπρούκλιν), τις Παρασκευές και τα Σάββατα σε διάφορους χώρους γύρω από τον δήμο. Κυριακές (Fort Greene).

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein