Χώροι στάθμευσης στο DUMBO και κοντά στη γέφυρα του Μπρούκλιν

Το μικροσκοπικό DUMBO γίνεται ένα μεγάλο τουριστικό αξιοθέατο της Νέας Υόρκης. Προσφέρει επισκέπτες παγκόσμιας κλάσης απόψεις του Μανχάταν και το υπέροχο πάρκο Bridge Brooklyn , αλλά δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πάρκινγκ σε αυτή τη γειτονιά και πολύ λίγα γκαράζ στάθμευσης.

Το DUMBO αντιπροσωπεύει το "Down Under the Manhattan and Brooklyn Overpasses" και αντιπροσωπεύει τη συνοικία του Μπρούκλιν που είναι πιο κοντά στη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Πολλοί άνθρωποι που περπατούν τη γέφυρα σταματούν εδώ για ένα ποτό ή για να περπατήσουν στους ιστορικούς δρόμους της.

Το DUMBO φιλοξενεί διάφορους εκλεκτικούς πολιτιστικούς οργανισμούς, όπως το BargeMusic και την αποθήκη του St. Ann, και διαθέτει μια σειρά από γνωστά καταστήματα τροφίμων. Μπορείτε να απολαύσετε πίτσα στο Grimaldi και σοκολάτα στο Jacques Torres , για να μην αναφέρουμε καλό φαγητό στο River Cafe και μια εξαιρετική σκηνή μπαρ στο Superfine.

Καθώς υπάρχει πολύ μικρός χώρος στάθμευσης στο δρόμο, ίσως είναι καλύτερο να περπατήσετε ή να πάρετε δημόσια συγκοινωνία στο DUMBO, ειδικά αν παρακολουθείτε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός όπως μια συναυλία στο πάρκο. Ωστόσο, εάν οδηγείτε ή θέλετε να παρκάρετε το αυτοκίνητο πριν ή μετά από τη βόλτα στο Brooklyn Bridge, υπάρχουν κοντά γκαράζ.

Γκαράζ στάθμευσης στο DUMBO

Αν πρέπει να οδηγήσετε απολύτως, υπάρχουν πολλά γκαράζ σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη γέφυρα του Μπρούκλιν και το Πάρκο Bridge του Μπρούκλιν. Λόγω της δημοτικότητας της περιοχής, ωστόσο, η τιμολόγηση του χώρου στάθμευσης μπορεί να είναι αρκετά ακριβή.

Υπάρχουν επίσης θέσεις στάθμευσης στο Brooklyn Heights , το οποίο είναι περίπου μισό μίλι μακριά. Αν ο καιρός είναι καλός, μια βόλτα στα παλιά διαμερίσματα Brownstone Heights και τα προπολεμικά κτίρια αξίζει τις χαμηλότερες τιμές σε αυτά τα γκαράζ.

Άλλοι τρόποι να φτάσετε στο DUMBO

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για το πάρκινγκ, θα μπορούσατε πάντα να πάρετε μια καμπίνα ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή rideshare όπως Uber ή Lyft για να σας φτάσουμε στο DUMBO - κάτι που ακόμη και οι ντόπιοι κάνουν για να φτάσουν εδώ για δουλειά.

Ωστόσο, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο DUMBO μέσα σε λίγα λεπτά από μια από τις πολλές γραμμές του μετρό της πόλης. Από το Μανχάταν μπορείτε να πάρετε το σταθμό F προς το σταθμό York Street, το τρένο Α ή Γ προς το σταθμό High Street - Brooklyn Bridge ή τα 2 και 3 τρένα για το σταθμό Clark Street του μετρό. Το DUMBO απέχει μόλις πέντε με 10 λεπτά με τα πόδια από καθένα από αυτά, αλλά ο σταθμός York Street είναι ο πλησιέστερος προς τη γειτονιά.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να εισάγετε τη νότια πλευρά του πάρκου μέσω της πρόσβασης στο σταθμό Court Street μέσω των αμαξοστοιχιών N, R και W ή στους σταθμούς Borough Hall μέσω των αμαξοστοιχιών 2, 3, 4 και 5. Από εδώ, μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος του Brooklyn Heights Promenade και να πάρετε την υπέροχη θέα του χαμηλότερου ορίζοντα του Μανχάταν, καθώς κατευθυνθείτε βόρεια προς το Πάρκο Bridge του Μπρούκλιν.