Πώς θα φτάσετε στο πάρκο Bridge & Brooklyn Bridge από τη γέφυρα του Μπρούκλιν;

Έτσι, έχετε κάνει το περίπατο στη γέφυρα του Μπρούκλιν. Τώρα που είσαι?

Πολλοί άνθρωποι που περπατούν στη γέφυρα του Μπρούκλιν θα ήθελαν να δουν μια γειτονιά του Μπρούκλιν. Και η πλησιέστερη γειτονιά προς τη γέφυρα του Μπρούκλιν είναι η μοναδική μικρή γωνιά του Μπρούκλιν με το γοητευτικό όνομα του DUMBO.

Το DUMBO διαθέτει ένα ελκυστικό μίγμα στοιχείων: ιστορική περιοχή , πολιτιστικούς προορισμούς, προκυμαία, εκπληκτική θέα στα Μανχάταν και Μπρούκλιν Γέφυρες, για να μην αναφέρουμε τον ορίζοντα του Μανχάταν και το λιμάνι της Νέας Υόρκης , καθώς και το υπέροχο πάρκο Bridge Brooklyn .

Εάν περπατάτε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν , πώς περπατάτε στη συνέχεια στο DUMBO;

Ταχύτερη διαδρομή

Πώς να περπατήσετε από τη διαδρομή πεζών της γέφυρας του Μπρούκλιν στο DUMBO & Brooklyn Bridge Park

Είναι πέντε λεπτά με τα πόδια από το DUMBO από την πρώτη έξοδο από τη διάβαση πεζών της γέφυρας του Μπρούκλιν:

1. Πάρτε την πρώτη έξοδο από τη διάβαση πεζών της γέφυρας του Μπρούκλιν. Σημείωση: Υπάρχουν δύο εξόδους πεζών όταν περπατάτε κατά μήκος της Γέφυρας του Μπρούκλιν από το Μανχάταν στο Μπρούκλιν . Η πρώτη έξοδος είναι η πιο άμεση διαδρομή προς το DUMBO.

2. Πάρτε το μονοπάτι από το διάδρομο πεζών που φέρει προς τα αριστερά και ελαφρώς κατωφέρεια καθώς αντιμετωπίζετε το Μπρούκλιν.

3. Ακολουθήστε τη διαδρομή προς μια μικρή σκάλα . Πηγαίνετε κάτω από τις σκάλες σε μια υπόγεια διάβαση στην οδό Ουάσινγκτον. Η υπόγεια στάση της Washington Street είναι περίπου δύο τετράγωνα από την Front Street στην καρδιά του DUMBO.

4. Στρίψτε αριστερά και το κεφάλι προς τα κάτω, προς τον ανατολικό ποταμό και τον ορίζοντα του Μανχάταν. Όταν περνάτε κάτω από τον αυτοκινητόδρομο, θα δείτε τα βιομηχανικά κτίρια, τα καταστήματα και τα εστιατόρια του DUMBO.

Ταξιδιώτες Συμβουλή : Υπάρχει ένας ωραίος χάρτης των αξιοθέατων από την κάτω σκαλοπάτι της Ουάσιγκτον Street.

Εναλλακτική, πιο αργή διαδρομή

Το Μονοπάτι της Γέφυρας του Μπρούκλιν για το Πάρκο Γέφυρας DUMBO & Brooklyn Bridge

Αν χάσετε την πρώτη έξοδο από τη διάβαση πεζών της γέφυρας του Μπρούκλιν και καταλήξετε στην Tillary Street, δεν πρόκειται για καταστροφή - αλλά θα περάσετε περίπου μισό μίλι ή 8 χιλιόμετρα για να φτάσετε στο DUMBO.

Όταν τελειώνει ο πεζόδρομος του Μπρούκλιν, διασχίζει την Tillary Street, μια πολυσύχναστη διασταύρωση:

1. Στρίψτε δεξιά στην Tillary Street και κατευθυνθείτε προς Cadman Plaza West.

2. Ακολουθήστε την Cadman Plaza West μέχρι να γίνει Old Fulton Street.

3. Περπατήστε προς τα κάτω προς το νερό. Θα δείτε την πιτσαρία του Grimaldi, την πλωτή αίθουσα συναυλιών Barge Music και τον ορίζοντα του Μανχάταν. Αριστερά είναι η είσοδος στο Πάρκο Bridge του Μπρούκλιν . Στα δεξιά, κάτω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, είναι η αρχή του DUMBO.

Περισσότερα άρθρα σχετικά με το Μπρούκλιν μπορεί να σας αρέσει: