Αναθεώρηση ξενοδοχείου: Ξενοδοχείο Archer της Νέας Υόρκης

Ένδυση περιοχή Digs έρχονται με David Burke fabrick και Spyglass Rooftop Bar

Η περιοχή ενδυμάτων της Νέας Υόρκης, εδώ και πολύ καιρό θεωρείται μια ερημιά για τυχόν αξιόλογες εγκαταστάσεις στο εστιατόριο, το μπαρ ή τα μέτωπα του ξενοδοχείου, βρίσκεται στη μέση της ταχείας επανεμφάνισης, η οποία έρχεται ως μεγάλη είδηση ​​για τους λαούς που ρίχνουν την περιοχή για να αναφέρουν στις θέσεις τους στο γραφείο, που ξεκινούν για ψώνια στο Macy's , συναντούν συναυλίες στο Madison Square Garden , πηγαίνουν στα αξιοθέατα στο Empire State Building ή κάνουν το ταξίδι τους στο σταθμό Penn .

Αρκετά νέα κομψά ξενοδοχεία έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια (όπως το Ace Hotel ή το Hotel Refinery), προσφέροντας στους τουρίστες αξιοπρεπείς εκσκαφές, καθώς και αξίζει να κολλήσουν για χώρους εστίασης και κατανάλωσης. Το νέο Archer Hotel, το οποίο ξεκίνησε τον Μάιο του 2014, είναι το τελευταίο στο κύμα, ξεκινώντας από τα περίπλοκα δωμάτια του ξενοδοχείου, το εστιατόριο David Burke fabrick και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο με 22 διαμερίσματα. Εδώ μπορείτε να περιμένετε:

Το ξενοδοχείο

Το νέο Archer Hotel 180 δωματίων διαθέτει άφθονες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου σχεδιασμού που ταιριάζει στο τοπίο της ιστορικής γειτονιάς με βιομηχανικά-chic πινελιές, και το παραμυθένιο (και φανταστικό) οικοδεσπότη του ξενοδοχείου "Archer, "της οποίας η αποστολή, όπως ανακοινώνεται μέσω υλικών μάρκετινγκ ξενοδοχείων, είναι να εξασφαλίσει στους επισκέπτες μια αξέχαστη διαμονή.

Και ότι θα το κάνουν. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν προσεγμένες πινελιές όπως μια συλλογή συλλεκτικής τέχνης (συμπεριλαμβανομένων γλυπτών, ψηφιακής τέχνης και πολλά άλλα). μια περιστροφή των νυχτερινών παροχών όπως το φούρνο με το Melissa Cupcakes. και ακόμη και στις βιβλιοθήκες μίνι βιβλιοθηκών ανάγνωσης.

Τα άνετα δωμάτια προσφέρονται σε τέσσερις παλέτες σχεδιασμού, το καθένα από τα οποία αλλάζει χρώμα με πινελιές, με κουρτίνες, κεφαλάρια, ρίχνουν μαξιλάρια και κουβέρτες και έργα τέχνης. Πολλά χαρακτηριστικά του δωματίου προέρχονται από τοπικά κέντρα, όπως φωτιστικά που κατασκευάζονται στο Μπρούκλιν, εργαστήρια από Queens και έπιπλα από το κοντινό Westchester.

Οι μονάδες διαθέτουν τεχνολογικά ευκολία όπως δωρεάν Wi-Fi, επίπεδες οθόνες 42 ιντσών και αποβάθρες MP3. Στο μπάνιο, αναζητήστε πολυτελείς πετσέτες Frette και μπουρνούζια και προϊόντα μπάνιου Malin + Goetz, ενώ ένα μηχάνημα Nespresso και αποθηκευμένο μίνι μπαρ ολοκληρώνουν τις προσφορές. Ενώ όλα τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσετε σε ένα στον τελευταίο όροφο με θέα στα αστέρια της Empire State Building.

Τα σχέδια για τα νέα υποκαταστήματα του Archer Hotel στη Νάπα και στο Ώστιν βρίσκονται επί του παρόντος στα έργα. Τα ποσοστά NYC κυμαίνονται από $ 249 έως $ 499 / νύχτα. 45 W. 38th St. Btwn Πέμπτη & έκτη Aves.

Το εστιατόριο: David Burke fabrick

Το τελευταίο φυλάκιο της ταχέως αναπτυσσόμενης μαγειρικής αυτοκρατορίας του David Burke είναι το fabrick (το πέμπτο εστιατόριο του Burke στη Νέα Υόρκη), που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου Archer, ακριβώς πίσω από το lobby bar. Το ψηλό εστιατόριο διαθέτει φουσκωτά παράθυρα, μια ανοιχτή κουζίνα, φούρνο καύσης ξύλου, πολυελαίους για πτηνά και τούβλα του αλατιού των Ιμαλαΐων (το οποίο χρησιμοποιεί ο εστιάτορας στη διαδικασία της ξηρής γήρανσης του βοείου κρέατος). Οι αναντιστοιχέντες κόκκινες καρέκλες παίζουν ωραία ενάντια στα ξύλινα τραπέζια και τα εκτεθειμένα τούβλα.

Το μενού, με επίκεντρο το ρουστίκ αμερικάνικο ναύλο, σχεδιάζεται από τον Chef Burke (αν και είναι επικεφαλής του εκτελεστικού chef Adin Langille) και ενθαρρύνει την κοινή χρήση πιάτων μεταξύ των εστιατορίων.

Μην χάσετε τους εκκινητές όπως το λιωμένο στο στόμα σας Avocado Panna Cotta ($ 16-αν και προειδοποιήστε, η δική σας σπιτική γκουακαμόλη δεν θα κάνει ποτέ πάλι ποτέ), πιάστε τα Lamb Chops & Ribs ($ 34) για το main σας και τελειώστε off με απολαυστικά επιδόρπια όπως η τσάντα Burke-'n Chocolate-Fruits ($ 14) ή το Caramelized Peach Melba Donuts ($ 21). Ο David Burke fabrick είναι ανοιχτός για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο καθημερινά. davidburkefabrick.com .

Το Σαλόνι Rooftop: Spyglass

Ένα άλλο πνευματικό τέκνο του David Burke Group, ο χώρος στέγης του Archer, Spyglass, είναι μια οικεία υπόθεση, με χώρο για μόλις 90 προστάτες. Συνδυάστε κοκτέιλ υπογραφής με εκπληκτική θέα στο Empire State Building και έξω από τους διάσημους πύργους νερού της στέγης της NYC, από την πέρλα του 22ου ορόφου. Swill mixologist-προετοιμασμένα κοκτέιλ (από $ 15 - $ 17) όπως το "Empire State" (ένα μίγμα του Gin Hendrick, St.

Germain, τζίντζερ και βασιλικό) ή το "Top of the World" (Aperol, καρπούζι, St. Germain και Prosecco), και τα συνδυάστε με ελαφριά δαγκώματα, που προέρχονται από τα κάτω εστιατόρια, David Burke fabrick. Οι μπύρες τρέχουν $ 6- $ 9, ή παραγγείλετε το κρασί με το ποτήρι από $ 14. Απλά προειδοποιήστε, αν οι απόψεις σας σαρώνουν τα πόδια σας: Στεγάζεται μόνο έξω από το δωμάτιο, οπότε θα χρειαστεί να κατευθυνθείτε στην εσωτερική περιοχή για να τοποθετήσετε ένα σκαμνί στο μπαρ γρανίτη. Δεν υπάρχει υπηρεσία μπουκαλιών ή απαιτούνται κρατήσεις. είναι ο πρώτος έρθει, το πρώτο σερβίρεται και είναι έτοιμο να είναι καλοκαίρι ευχάριστο καλοκαίρι για τα πλήθη μετά την εργασία στο Midtown. spyglassnyc.com.